*Schr Op.-Klusia już w domku. Nowa Mała - POMOCY!*

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 14, 2009 10:54

violavi pisze:Uff, co za ulga.
Dobrze, że jest dobrze :)
Może skusisz Witka na wizytę na forum, fotki by jakieś pokazał Kluseczki...

Próbowałam, raczej nic z tego :wink: ale wezmę aparat w odwiedziny :)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Czw sty 15, 2009 12:53

Boo77 pisze:
violavi pisze:Uff, co za ulga.
Dobrze, że jest dobrze :)
Może skusisz Witka na wizytę na forum, fotki by jakieś pokazał Kluseczki...

Próbowałam, raczej nic z tego :wink: ale wezmę aparat w odwiedziny :)
:D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Sob sty 17, 2009 23:20

Przed operacją Kluski już nie odwiedzę, nie dam rady. Ale myślę, że po mailu od Witka możemy być spokojni :)
A później i tak dokuśtykam i tak :D
Obrazek

Boo

Post » Nie sty 18, 2009 9:57

Boo, tak sformułowałaś zdanie, że się wystraszyłam o jaką operację Kluski chodzi?
Teraz już kumam...

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Nie sty 18, 2009 10:18

Przed moją operacją :lol:
Obrazek

Boo

Post » Pt mar 26, 2010 9:25 Re: *Schronisko Opole - smutna Klusia już w nowym domku :)*

Pamiętacie Kluskę i Jej Dużego - Witka?

Witek w okolicach Bożego Narodzenia znalazł na ulicy małą koteczkę. Brudną, chudą i głodną - słowem obraz nędzy i rozpaczy. Witek zabrał małą do domu. Trochę nie było to w smak Klusce ale jakoś z czasem coraz mniej się boczyła na Małą. Wszystko zmierzało ku happy-endowi.

Wczoraj dostałam maila od Witka. W wyniku jakiś perturbacji, Witek ma kłopoty :( Oczywiście jeśli chodzi o Klusię nie ma to na nią żadnego wpływu ale problem jest z Małą. Mała nie może już z nimi zostać :( Niestety problem też jest w sfinansowaniu opieki wet. nad Małą. W związku z tą sytuacją mam wielką prośbę do Was - po pierwsze do naszych sponsorów, by pozwolili na pomoc finansową w temacie weterynaryjnym Małej, dwa pomoc w znalezieniu jej domu. Zdjęcia albo dostanę od Witka albo sama się przejdę i zrobię, ruszymy wtedy z ogłoszeniami.
Obrazek

Boo

Post » Pt mar 26, 2010 21:25 Re: *Schr Op.-Klusia już w domku. Nowa Mała - POMOCY!*

Jakieś konkrety? Szacunkowe koszty opieki weterynaryjnej? Czy przy naszym wsparciu finansowym na weta mała by nie mogła pozostać u Witka? Co jej dolega?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob mar 27, 2010 11:26 Re: *Schr Op.-Klusia już w domku. Nowa Mała - POMOCY!*

phantasmagori pisze:Jakieś konkrety? Szacunkowe koszty opieki weterynaryjnej? Czy przy naszym wsparciu finansowym na weta mała by nie mogła pozostać u Witka? Co jej dolega

Wciąż czekam na maila od Witka z większą ilością szczegółów. Myślę, że Małej chyba nic nie jest, Witek prosił o pomoc ponieważ nie może w tej chwili nawet jej odrobaczyć czy zaszczepić :( 10-11 kwietnia będę u naszej Doktórki na Śląsku, postaram się zabrać Małą na przegląd. Jak będzie ok a do tego czasu oda mi się ją odrobaczyć porządnie to ja zaszczepimy. Myślę, że zapewne czeka nas też sterylka.
Obrazek

Boo

[poprzednia]