Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 21, 2008 12:49

Filomen pisze:hej tu Ewa i Piotrek, było super, bardzo miło było nam poznać Was wszystkich osobiście. Wreszcie człowiek swobodnie mógł opowiadać o kociastych i nikt nie patrzył z przerażeniem :D. Koniecznie musimy podtrzymać tradycję spotkań. jeszcze raz dziekujemy Tereni i Markowi za wspaniałe kocie przyjęcie! od Piotrka specjalne pozdrowienia dla Pani z Banku :D :D :D

No tu masz sluszna racje co do opowiesci o kotkach i ich zachowaniach przy ludziach ktorzy nie maja z nimi blizszego kontaktu to patrza jakby czlowiek byl troche stukniety w ten sposob opowiadajac o kotach i tak sie z nimi ciackajac, a w naszym gronie nikogo to nie dziwilo wrecz zachwycalo np.mycie zebow kotu to dla kogo z poza to jakas paranoja prawda?

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon lip 21, 2008 14:50

Jadziu,
Może za niedługo sie przeprowadzę. Jeśli do tej pory Marmurek nie miałby domku stałego to ja bym go wzięła:)
Ale nie zapeszam bo jeszcze nici z nowego lokum - tfu tfu tfu i odpukać :)

Myjecie kotom zęby? Kurcze ja sie własnie zastanawiam - moze powinnam bo ostatnio Thalii pyszczek jest coraz bardziej woniejący - i nie jest to zapach róż. Z kolei Chałwa w czasie sterylki ma zapowiedziane zdjęcie kamienia więc raczej też ją czeka codzienne (codziennie sie czyści? 2x dziennie?) szczotkowanie. No i pytanie czym najlepiej?
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Pon lip 21, 2008 15:37

Ja miałam próby czyszenia kocich zebów ale moim kotom sie niepodobało więc ich nie meczę :wink:

Dziś dopiero pozgrywam fotki na cd tak więc Jadziu dopiero jutro bedą fotki w Hiltonie.Tym którzy chodzą do hiltona tam zostawię fotki.
Cleo tobie zostawię w lecznicy na skośnej płytkę.

Jeżeli ktoś z przyjezdnych Aassiiaa,bubor ,ewa.chcecie fotki wrzućcie mi na pw adresy wyślę :D

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 21, 2008 18:54

Dzisiaj przyjechały do nas, aż z Częstochowy dwie ślicznoty - mały rudzielec i sliczna szylkrecia - tym razem prawdziwa :) Kotki znalazły się w jednym z Oddziałów banku w którym pracuję. Dziewczyny zadzwoniły do mnie co z nimi robić - kotkami opiekowali się strażnicy :) no ale wiadomo raczej nie mogły tam dłużej zostać a nikt ich nie chciał. Moja koleżanka specjalnie po pracy przywiozła i je do Sosnowca i tak kociaczki już u nas :roll: Zdjęcia jutro zrobi Marta, o ile rudego jeszcze zastanie bo o rude kociaki cały czas są pytania - i niestety nie dadzą sobie ludzie wcisnąć innego :twisted:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lip 21, 2008 18:57

Fajnie będzie zobaczyć kolejną i jak zawsze wyjątkową szylkrecie :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lip 21, 2008 20:03

Rudzielec już w nowym domku 8) 8) 8)
MIKUŚ

Post » Pon lip 21, 2008 20:11

MIKUŚ pisze:Rudzielec już w nowym domku 8) 8) 8)

8O 8O 8O To sie nazywa szybka akcja :wink:

bubor

Post » Pon lip 21, 2008 20:17

bubor pisze:

No niby szybka bo wiesz rudego każdy chce,domki czekają .Co innego ze zwykłymi buraskami :? Tak długo już czekaja na nowy domek

mar_tika

Post » Pon lip 21, 2008 20:21

Może ze mną jest coś nie tak bo moją uwagę zawszę przykłówały czarno białe kotki- i gdybym miała do wyboru kolejnego kota na pewno nie byłby to rudy :wink:

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

Post » Pon lip 21, 2008 20:23

mar_tika pisze:
bubor pisze:

No niby szybka bo wiesz rudego każdy chce,domki czekają .Co innego ze zwykłymi buraskami :? Tak długo już czekaja na nowy domek

Niestety tak bywa że te bardziej "pospolicie " umaszczone koty nie cieszą sie aż tak dużym wzięciem na jakie by zasługiwały :roll:

bubor

Post » Pon lip 21, 2008 20:31

Dziwne bo własnie łaciatki i tym podobne sa ciekawsze - moja cała czarna Kicia ma biała kropkę na nodze a Groszek-czarno biały kawaler w masce zorro ma pół wargi czarnej a drugie pół różowe :1luvu: dla mnie oni są wyjątkowi :wink: i nie zaminiłabym ich na puchatki ani rude

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

Post » Pon lip 21, 2008 20:37

Wymyslilam sobie bbbbaaarrrrdddddzzzooo ambitne zadanie :twisted: poukladac koty wyadoptowane chronologicznie ale aby to zrobic potrzebuje wszystkie UMOWY ADOPCYJNE czy mozecie je zgromadzic u jednej osoby?
Kto sie podejmie zebrania ich?

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pon lip 21, 2008 21:11

Narnia pisze:Dziwne bo własnie łaciatki i tym podobne sa ciekawsze - moja cała czarna Kicia ma biała kropkę na nodze a Groszek-czarno biały kawaler w masce zorro ma pół wargi czarnej a drugie pół różowe :1luvu: dla mnie oni są wyjątkowi :wink: i nie zaminiłabym ich na puchatki ani rude

Narnia słonko moje na adopcje czeka mój stały tymczas Adik (czyli Adolf patrz na jego wąsik)jak to mój Darek określił :wink: (bo garuje juz u nas 2 mies)Do wziecia od zaraz
Obrazek

Dzis do Hiltona trafiły dary od Bubora,Sama musiałam je rozpakować .Troche się nachodziłam ,ale dzieki wielkie za pomoc Pawełku.W sprawie twojej kotki oferta nadal aktualna :wink:
Ostatnio edytowano Wto lip 22, 2008 7:59 przez mar_tika, łącznie edytowano 2 razy

mar_tika

Post » Pon lip 21, 2008 21:14

mar_tika pisze:Narnia słonko moje na adopcje czeka mój stały tymczas jak to mój Darek określił :wink: (bo garuje juz u nas 2 mies)Do wziecia od zaraz
Obrazek

Dzis do Hiltona trafiły dary od Bubora,Sama musiałam je rozpakować .Troche się nachodziłam ,ale dzieki wielkie za pomoc.W sprawie twojej kotki oferta nadal aktualna :wink:

Marta a co to masz za nowego tymczasa, czyżby Adik zamienił się w psiaka 8O :ryk: hi hi szybko się kapnęłaś :lol:
Ostatnio edytowano Pon lip 21, 2008 21:16 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lip 21, 2008 21:15

terenia1 pisze:
mar_tika pisze:Narnia słonko moje na adopcje czeka mój stały tymczas jak to mój Darek określił :wink: (bo garuje juz u nas 2 mies)Do wziecia od zaraz
Obrazek

Dzis do Hiltona trafiły dary od Bubora,Sama musiałam je rozpakować .Troche się nachodziłam ,ale dzieki wielkie za pomoc.W sprawie twojej kotki oferta nadal aktualna :wink:

Marta a co to masz za nowego tymczasa, czyżby Adik zamienił się w psiaka 8O :ryk:

Juz sie poprawiłam pierdoło :twisted:

mar_tika

[poprzednia][następna]