Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Jako że, doniesiono mi, iż niejakie Czarownice Aleksandra59 wraz Ewą74 nazywały mnie SZCZENIOREM![]()
, oświadczam uroczyście, iż od dzisiaj będę się do nich zwracać per PANI SIOSTRO...
W zamian oczekuję zwrotu: WIELCE SZANOWNA SIOSTRO PREZES.
Ponadto nadmieniam, że karne stówki pozostają w mocy
Buka_w_glanach pisze:Poszperałam w Internecie i dowiedziałam się, że żeby wziąć udział w programie trzeba zrobić zdjęcie wybranej piątce zawodników, dokładnie je opisać (czyli napisać imiona, nazwiska, adresy zamieszkania i daty urodzenia) i wysłać pod adres: Familiada, 03-422 Warszawa, ul. Inżynierska 4. Potem po miesiącu zadzwonić pod (0-22) 618-00-65 i zapytać, czy przyjęli zgłoszenie. Następnie odbywa się swego rodzaju próba i jeśli się ją przejdzie pomyślnie, to można jechać do Warszawy.
Strasznie długo się czeka:\ Ale chyba ze względu na ilość chętnych...
A co do chętnych, czy mamy na sali odważne Czarownice, które nie boją się kamery?
villemo5 pisze:Nie napisałam KTO i KIEDY...
Napisałam tylko o FAKTACH, które miały miejsce!
Zostałam brzydko przezwana i dwie PANIE Siostry brały w tym udział.
I nie róbmy tutaj wątku Jany
Buka_w_glanach pisze:Stefan złapany i w leczeniu, jeden z tymczasików Siostry Prezes jest na wydaniu, stówy są w mocy, a Czarownice wyfruną w poszukiwaniu pieniędzy do teleturnieju ,,Familiada"![]()
I jeszcze coś o weterynarzach w okolicy Warszawy, jeśli dobrze pamiętam
villemo5 pisze:PANI Siostro A59 proszę nie modyfikować pomysłu, tylko szykować się do występu
Marcelibu pisze:villemo5 pisze: I nie róbmy tutaj wątku Jany
O to-to-to!!!!!!!!!!!!!
Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:villemo5 pisze: I nie róbmy tutaj wątku Jany
O to-to-to!!!!!!!!!!!!!
Wiecie co - nie chce mi się z wami gadać![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 184 gości