Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tangerine1 pisze:mar,
Masza regularnie urzadza mi takie ćwiczenia![]()
Biegi po schodach od piwnicy po strych.
Jesli nie musze akurat pilnie wyjsc z domu zostawiam ja na korytarzu.
Po kilku minutach wraca sama bardzo zawiedziona, ze nie było gonitwy.
bettysolo pisze:a koteczka jest na allegro![]()
mogę też dać ogłoszenie do wyborczej ale ukaże się dopiero w przyszły piątek
napisz mi na PW swoj telefon i jakieś krótkie ogłoszenie
mar9 pisze:Ja tylko tak baaardzo nieśmiało poproszę o trzymanie kciuków, bo... miałam kilka zapytań o Kruszynkę.
Wstępnie jestem umówiona w piątek na wizytę Pana, który jest zainteresowany Kruszynką, więc jeżeli sie uda to...
Nie chciałabym zapeszyć, ale może się uda.
Jeszcze jedno, czy gdyby zgłaszały się następne domki, to mogę im podawać namiary na kogoś, kto ma kotki do adopcji, bo jeśli Kruszynce uda się od pierwszego razu, to szkoda byłoby, gdyby inni chętni "odchodzili z kwitkiem"
Rano dostałam maila od Pani, który szuka młodego kotka, ma małe dziecko i chce kotka grzecznego i spokojnego, podałam jej adres miau, może się odezwie...
iwona_35 pisze:mar9 pisze:Ja tylko tak baaardzo nieśmiało poproszę o trzymanie kciuków, bo... miałam kilka zapytań o Kruszynkę.
Wstępnie jestem umówiona w piątek na wizytę Pana, który jest zainteresowany Kruszynką, więc jeżeli sie uda to...
Nie chciałabym zapeszyć, ale może się uda.
Jeszcze jedno, czy gdyby zgłaszały się następne domki, to mogę im podawać namiary na kogoś, kto ma kotki do adopcji, bo jeśli Kruszynce uda się od pierwszego razu, to szkoda byłoby, gdyby inni chętni "odchodzili z kwitkiem"
Rano dostałam maila od Pani, który szuka młodego kotka, ma małe dziecko i chce kotka grzecznego i spokojnego, podałam jej adres miau, może się odezwie...
mar najlepiej podawaj numer komórki którejś z nas, ja mogę rozmawiać ale dopiero po 16,00.
A za Kruszynke trzymam kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Patrykpoz i 105 gości