Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bydgoszczanin31 pisze:Nie mam czasu na długie czytanie więc zapytam, co trzeba zawieść w Bory Tucholskie i konkretnie gdzie. Na święta jadę w te okolice ale miejsca niestety pewnie będe miał mało.
mokkunia pisze:Dziewczyny, ja w sobotę będę już w Bydgoszczy. Nie mam auta, ale mam dwie ręcei jeśli mogę się do czegoś przydać to chętnie pomogę.
kota7 pisze:Przy okazji może uda się namówić Krysię do sterylek aborcyjnych, chociaż podejrzewam, że ciężko będzie
marinella pisze:kota7 pisze:Przy okazji może uda się namówić Krysię do sterylek aborcyjnych, chociaż podejrzewam, że ciężko będzie
zdecydowanie lepsze wyjscie z tych dwoch wyjsc
kota7 pisze:Aha, zapomniałam![]()
Dostałam od Krysi kartkę świąteczną z życzeniami dla wszystkich. Skleroza jestem, wybaczcie.![]()
![]()
![]()
Krysia pisze, że teraz już ze sterylkami ruszy, ale niestety są kotki, które zaciążyły. Wobec tego one dopiero po urodzeniu. A maluchy do eutanazji![]()
Przy okazji może uda się namówić Krysię do sterylek aborcyjnych, chociaż podejrzewam, że ciężko będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości