ps. nie wiem czy zwróciłaś uwagę, że Twoja Sara i moja Lilo (w podpisach) mają bardzo podobne minki?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Emanko, co Ty?emanka pisze:bardzo bardzo mi wstyd ze przegapilam takiego newsa!!!![]()
A ja widzę też coś z minki Leni.Wawe pisze:ps. nie wiem czy zwróciłaś uwagę, że Twoja Sara i moja Lilo (w podpisach) mają bardzo podobne minki?
mirka_t pisze:Fraszko jak to prawieTo jest
W piątek przyjadę pomęczyć Twoje koty. Jeszcze nie miałam okazji „znęcać” się nad takimi ślicznościami. A te niebieskie oczy to chętnie zabiorę ze sobą
Fraszka pisze:Wczoraj minął tydzień pobytu Sary razem z nami.
Oba dorosłe koty, Filip Fant dwuletni kocurek i conajmniej 4-letnia Sara Blue zaakceptowały siebie już całkowicie. Ganiają się, ścigają i chociaż bałam się żywiołowości Filipa, to widzę teraz, że dzięki temu ta spokojniutka Sarunia więcej się rusza, co na pewno jej wyjdzie na zdrowie.Śpią teraz na, jeszcze nie zaścielonym
łóżku przytulone pupami.
![]()
Nie ma już od dwóch dni burczenia, ani sykania, jesti prawie
ARKA pisze:no czyli Sara sie odmladza
Zapraszam razem z Nikusiem.Suonko pisze:Ale zazdroszczę tego miziania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love::love:
Dziękuję, ja też bardzo się cieszę, bo w głębi duszy miałam pewne obawy.Tika pisze:Fraszko jeszcze nie zdążyłam Tobie pogratulować.
Tak się cieszę, że kotulki tak szybciutko się zaakceptowały!!!!!!
Mizianki dla kociastych - T.
Wawe pisze::D Wielkie mizianki dla Sary i Filipa.
Fraszka pisze:Dziękuję, ja też bardzo się cieszę, bo w głębi duszy miałam pewne obawy.Tika pisze:Fraszko jeszcze nie zdążyłam Tobie pogratulować.
Tak się cieszę, że kotulki tak szybciutko się zaakceptowały !!!!!!
Mizianki dla kociastych - T.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości