KASIA ODESZŁA 6.06.Rak wrócił- moje koty już bezpieczne.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 11, 2018 19:34 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

Kasiu
Najcieplejsze myśli, ogrom pozytywnej energii i najmocniejsze :ok: :ok: za Ciebie, bo teraz nic więcej nie mogę.Musi być dobrze,głęboko w to wierzę :1luvu: :1luvu:
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Pon cze 11, 2018 20:12 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

majencja pisze:Maciusia ja bez względu na którym DT

Jeśli możesz wspierać Maciusia już od teraz, to proszę, odłóż dla niego na czas, kiedy już będzie u Karoliny. Dziękuję w imieniu Maciusia. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon cze 11, 2018 20:14 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

Ale nie ma problemu :mrgreen: dam radę, podeslij nr konta to zrobię przelew
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon cze 11, 2018 20:18 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

Ojej, niejasno napisałam, przepraszam. Chodzi mi o to, żebyś zbierala już dla MM93. U mnie sobie Maciuś poradzi. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon cze 11, 2018 20:26 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

Dziewczyny poradzę sobie z karmą i żwirkiem we własnym zakresie. Studiuje dziennie, ale i w międzyczaasie pracuje jako opiekunka. Teraz jadę z dzieciakami nad morze jako wychowawca koloni - dostaję za to kasę. Także poradzę sobie finansowo - wiadomo, jak dzieje się coś nieprzewidzanego, to mogę liczyć na pomoc rodziców. Możemy umówić się tak, że jeśli byłaby nagle potrzebna pomoc wet dla Maciusia ( tfu, tfu, tfu) to wtedy poproszę o pomoc na forum.
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Pon cze 11, 2018 20:33 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

Agneska pisze:Ojej, niejasno napisałam, przepraszam. Chodzi mi o to, żebyś zbierala już dla MM93. U mnie sobie Maciuś poradzi. :)
mam wieeeele problemów :placz: za wyjątkiem jednego dobrze płatnej pracy ze względu na cenne uprawnienia :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Pon cze 11, 2018 20:40 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

Mau!!!!
Dziękuję!!!! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon cze 11, 2018 20:49 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

Karolinka nie chce wsparcia, ale jakby co, to bardzo proszę o pomoc dla Niej, bo wiadomo, że przypadki po ludziach chodzą....
To w takim razie może dla mamaGiny ,i dla Casicy, jakby skończył się żwir, lub karma, bo w razie choroby Kasia kasę na tymczasy wyda, a przecież też z nieba nie kapie....
Ja już sié gubię, nie wiem co dla kogo :oops:
Słuchajcie, mam też prośbę, ale wstydzę się poprosić,
no ale muszę.....Ds Brojka ma chłoniakową koteczkę, która generuje wielkie koszty- chemioterapia, więc gdyby tak sié stało, że zabraknie płynności finansowej, będzie mogła poprosić o żarełko?????
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon cze 11, 2018 21:09 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

kropkaXL pisze:Karolinka nie chce wsparcia, ale jakby co, to bardzo proszę o pomoc dla Niej, bo wiadomo, że przypadki po ludziach chodzą....
To w takim razie może dla mamaGiny ,i dla Casicy, jakby skończył się żwir, lub karma, bo w razie choroby Kasia kasę na tymczasy wyda, a przecież też z nieba nie kapie....
Ja już sié gubię, nie wiem co dla kogo :oops:
no ale muszę.....Ds Brojka ma chłoniakową koteczkę, która generuje wielkie koszty- chemioterapia, więc gdyby tak sié stało, że zabraknie płynności finansowej, będzie mogła poprosić o żarełko?????

Jasne , wystarczy pw :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Pon cze 11, 2018 21:13 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

MM93 pisze:Dziewczyny poradzę sobie z karmą i żwirkiem we własnym zakresie. Studiuje dziennie, ale i w międzyczaasie pracuje jako opiekunka. Teraz jadę z dzieciakami nad morze jako wychowawca koloni - dostaję za to kasę. Także poradzę sobie finansowo - wiadomo, jak dzieje się coś nieprzewidzanego, to mogę liczyć na pomoc rodziców. Możemy umówić się tak, że jeśli byłaby nagle potrzebna pomoc wet dla Maciusia ( tfu, tfu, tfu) to wtedy poproszę o pomoc na forum.

To umówmy sie tak - nie chcesz pieniedzy na utrzymanie - Ok ale opieka wetrynaryjna- szczepienia, ewent tfu ,tfu Maciusia ja finansuję albo jak będziesz w jakiejś potrzebie dajesz znać bez żadnych obiekcji
Obrazek

majencja

Post » Pon cze 11, 2018 21:14 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

majencja pisze:
MM93 pisze:Dziewczyny poradzę sobie z karmą i żwirkiem we własnym zakresie. Studiuje dziennie, ale i w międzyczaasie pracuje jako opiekunka. Teraz jadę z dzieciakami nad morze jako wychowawca koloni - dostaję za to kasę. Także poradzę sobie finansowo - wiadomo, jak dzieje się coś nieprzewidzanego, to mogę liczyć na pomoc rodziców. Możemy umówić się tak, że jeśli byłaby nagle potrzebna pomoc wet dla Maciusia ( tfu, tfu, tfu) to wtedy poproszę o pomoc na forum.

To umówmy sie tak - nie chcesz pieniedzy na utrzymanie - Ok ale opieka wetrynaryjna- szczepienia, ewent tfu ,tfu Maciusia ja finansuję albo jak będziesz w jakiejś potrzebie dajesz znać bez żadnych obiekcji

Dziękuję <3, <3, <3
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Pon cze 11, 2018 21:18 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

kropkaXL pisze:(...)

Oczywiście, wystarczy napisać.

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Pon cze 11, 2018 21:20 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

Mimo tytułu, fajnie poczytać, jak wtykacie sobie nawzajem pieniążki. Ja niestety mogłam rzucić tylko ofertę miejsca, opieki i miłości.
Jednak forum ma moc. Jesteście wielcy.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Pon cze 11, 2018 21:33 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

mamaGiny pisze:Jacek mnie wesprze żwirkiem :)

ja też się z Tobą znam osobiście. I pomogę, choć trochę.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon cze 11, 2018 21:39 Re: Mam raka błagam o domy dla moich 6 kotów

ewkkrem pisze:Mimo tytułu, fajnie poczytać, jak wtykacie sobie nawzajem pieniążki. Ja niestety mogłam rzucić tylko ofertę miejsca, opieki i miłości.
Jednak forum ma moc. Jesteście wielcy.

Pomoc miejsca opieki i miłości to ogromna wartość, czasem wieksza niż te pare złotych. Przelew to kilka minut roboty :?
Obrazek

majencja

[poprzednia][następna]