Najcieplejsze myśli, ogrom pozytywnej energii i najmocniejsze

Moderator: Estraven
majencja pisze:Maciusia ja bez względu na którym DT
mam wieeeele problemówAgneska pisze:Ojej, niejasno napisałam, przepraszam. Chodzi mi o to, żebyś zbierala już dla MM93. U mnie sobie Maciuś poradzi.
kropkaXL pisze:Karolinka nie chce wsparcia, ale jakby co, to bardzo proszę o pomoc dla Niej, bo wiadomo, że przypadki po ludziach chodzą....
To w takim razie może dla mamaGiny ,i dla Casicy, jakby skończył się żwir, lub karma, bo w razie choroby Kasia kasę na tymczasy wyda, a przecież też z nieba nie kapie....
Ja już sié gubię, nie wiem co dla kogo![]()
Słuchajcie, mam też prośbę, ale wstydzę się poprosić,
no ale muszę.....Ds Brojka ma chłoniakową koteczkę, która generuje wielkie koszty- chemioterapia, więc gdyby tak sié stało, że zabraknie płynności finansowej, będzie mogła poprosić o żarełko?????
MM93 pisze:Dziewczyny poradzę sobie z karmą i żwirkiem we własnym zakresie. Studiuje dziennie, ale i w międzyczaasie pracuje jako opiekunka. Teraz jadę z dzieciakami nad morze jako wychowawca koloni - dostaję za to kasę. Także poradzę sobie finansowo - wiadomo, jak dzieje się coś nieprzewidzanego, to mogę liczyć na pomoc rodziców. Możemy umówić się tak, że jeśli byłaby nagle potrzebna pomoc wet dla Maciusia ( tfu, tfu, tfu) to wtedy poproszę o pomoc na forum.
majencja pisze:MM93 pisze:Dziewczyny poradzę sobie z karmą i żwirkiem we własnym zakresie. Studiuje dziennie, ale i w międzyczaasie pracuje jako opiekunka. Teraz jadę z dzieciakami nad morze jako wychowawca koloni - dostaję za to kasę. Także poradzę sobie finansowo - wiadomo, jak dzieje się coś nieprzewidzanego, to mogę liczyć na pomoc rodziców. Możemy umówić się tak, że jeśli byłaby nagle potrzebna pomoc wet dla Maciusia ( tfu, tfu, tfu) to wtedy poproszę o pomoc na forum.
To umówmy sie tak - nie chcesz pieniedzy na utrzymanie - Ok ale opieka wetrynaryjna- szczepienia, ewent tfu ,tfu Maciusia ja finansuję albo jak będziesz w jakiejś potrzebie dajesz znać bez żadnych obiekcji
kropkaXL pisze:(...)
Słuchajcie, mam też prośbę, ale wstydzę się poprosić,
no ale muszę.....Ds Brojka ma chłoniakową koteczkę, która generuje wielkie koszty- chemioterapia, więc gdyby tak sié stało, że zabraknie płynności finansowej, będzie mogła poprosić o żarełko?????
ewkkrem pisze:Mimo tytułu, fajnie poczytać, jak wtykacie sobie nawzajem pieniążki. Ja niestety mogłam rzucić tylko ofertę miejsca, opieki i miłości.
Jednak forum ma moc. Jesteście wielcy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 316 gości