KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 25, 2016 21:11 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

terenia1 pisze:
Agnieszka2015 pisze:
terenia1 pisze:Dziewczyny dziś popołudniu przyjedzie do nas ciężarna kotka na jutro rano umówiłam w schronisku strylkę , Danusia technik chyba już będzie w schronisku około 6 rano sterylka o 8.30 da radę ktoś zawieźć kotkę na sterylke.

Ja zawiozę przed pracą.ok?
Agnieszko dziękuję bardzo ja kotkę odbiorę około 19 godziny. Powiedz mi o której kotkę zawieziesz ? bo generalnie kotka łagodna, ale ma swoje miejsce do powrotu, ludzie tam o nią dbają ma zrobiony domek, zresztą była już u kogoś w domu ale zwiała na swoje włości, więc po rozmowie z osobami, które ją przywiozły stwierdziłam ze chyba dla niej lepiej żeby wróciła do siebie - więc muszę jutro z wetem przed sterylką pogadać o szczegółach.

Ja mogę ją odebrać przed dyżurem i zawieźć do chatki jeśli trzeba. Mam prawie po drodze.

Patolek

Od: Śro mar 30, 2016 19:05

Post » Pon kwi 25, 2016 22:12 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Patolek pisze:Ja mogę ją odebrać przed dyżurem i zawieźć do chatki jeśli trzeba. Mam prawie po drodze.

Jeśli byłaby taka możliwość to będę bardzo wdzięczna bo ja jutro niestety mogłabym ją dopiero odebrać około 19 :oops:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto kwi 26, 2016 6:10 Re: Proszę nie pisać zakładam nowy watek

CatAngel pisze:
CatAngel pisze:Grafik 25.04-01.05.
25.04. pon. rano CatAngel wiecz. Asia
26.04. wtorek rano CatAngel wiecz. Patrycja
27.04. środa rano Beata wiecz. CatAngel
28.04. czwartek rano CatAngel wiecz. Asia
29.04. piątek rano Beata wiecz.Tajron
30.04. sobota rano CatAngel wiecz. brak
01.05. niedziela rano brak wiecz. TAJRON

Od razu pisze ze w sobote wieczor mnie ma, oraz niedziela rano

w chatce spokój :)

Tajron

Od: Pon paź 20, 2014 19:36

Post » Wto kwi 26, 2016 6:12 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

W sobotę popołudniu idę na "roczek "więc popołudniu na dyżurze mnie nie będzie.

Tajron

Od: Pon paź 20, 2014 19:36

Post » Wto kwi 26, 2016 9:44 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

terenia1 pisze:
Patolek pisze:Ja mogę ją odebrać przed dyżurem i zawieźć do chatki jeśli trzeba. Mam prawie po drodze.

Jeśli byłaby taka możliwość to będę bardzo wdzięczna bo ja jutro niestety mogłabym ją dopiero odebrać około 19 :oops:

Nie ma problemu, odbiorę ją w takim razie, myślę że przed 18 bym po nią była. Coś muszę powiedzieć w schronie? Tylko kota zabrać czy coś jeszcze? Gdzie ją umieścić w Chatce?

Patolek

Post » Wto kwi 26, 2016 10:08 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Patolek pisze:
terenia1 pisze:

Nie ma problemu, odbiorę ją w takim razie, myślę że przed 18 bym po nią była. Coś muszę powiedzieć w schronie? Tylko kota zabrać czy coś jeszcze? Gdzie ją umieścić w Chatce?

Boks 5-6.Pod czarnuszkami. Na boksie przyczepiona kartka :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto kwi 26, 2016 10:37 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Patolek pisze:Nie ma problemu, odbiorę ją w takim razie, myślę że przed 18 bym po nią była. Coś muszę powiedzieć w schronie? Tylko kota zabrać czy coś jeszcze? Gdzie ją umieścić w Chatce?

Patrycja mam prośbę podaję Ci numer telefonu do wetów schroniskowych 882 103 971 do odebrania będzie kotka one Ci powiedzą gdzie kotkę zostawią, do odebrania będą tabletki dla Rudi i lekarstwa dla ten nowej kotki po sterylce - dogadasz się z nimi gdzie to wszystko zostawią.

terenia1

Post » Wto kwi 26, 2016 10:42 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

terenia1 pisze:
Patolek pisze:Nie ma problemu, odbiorę ją w takim razie, myślę że przed 18 bym po nią była. Coś muszę powiedzieć w schronie? Tylko kota zabrać czy coś jeszcze? Gdzie ją umieścić w Chatce?

Patrycja mam prośbę podaję Ci numer telefonu do wetów schroniskowych 882 103 971 do odebrania będzie kotka one Ci powiedzą gdzie kotkę zostawią, do odebrania będą tabletki dla Rudi i lekarstwa dla ten nowej kotki po sterylce - dogadasz się z nimi gdzie to wszystko zostawią.

Ok. Załatwię wszystko.

Patolek

Post » Wto kwi 26, 2016 10:51 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Nie wiem jak u Was ale u mnie zaczyna byc gorąco :evil: :evil: :evil:
Trafiają juz pierwsze maluchy na butki. "Upycham" po DT jak tylko mogę. W związku z powyższym błagam o przyjęcie do Chatki matki z miotem. Nie wiem na razie nic poza tym, ze ma trafić do schroniska dzisiaj.
Na dodatek w szkole woźma znalazła jednego malucha. Też ma trafić do schroniska. Zabierzecie go do siebie jak będzie jadł samodzielnie?
Ja na DT będę miała od czwartku małego kociaka więc nie dam rady wziąć kolejnego.
Dzisiaj rano jeden maluch pojechał już na DT, wczoraj też trafił maleńki kocurek - jest na DT u babci wolontariuszki.

Zaczyna brakowac mi mozliwości a sezon jeszcze się nie zaczął. POMOCY!!! :placz: :placz: :placz:
Ostatnio edytowano Wto kwi 26, 2016 11:02 przez Cookie1706, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto kwi 26, 2016 11:00 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Cookie1706 pisze:Nie wiem jak u Was ale u mnie zaczyna byc gorąco :evil: :evil: :evil:
Trafiają juz pierwsze maluchy na butki. "Upycham" po DT jak tylko mogę. W związku z powyższym błagam o przyjęcie do Chatki matki z miotem. Nie wiem na razie nic poza tym, ze ma trafić do schroniska dzisiaj.
Poza tym w szkele wożma znalazłajednego malucha. Też ma trafić do schroniska. Zabierzecie go do siebie jak będzie jadł samodzielnie?
Ja na DT będę miała od czwartku małego kociaka więc nie dam rady wziąć kolejnego.
Dzisiaj rano jeden maluch pojechał na DT, wczoraj tez.

Zaczyna brakowac mi mozliwości. POMOCY!!! :placz: :placz: :placz:

wiesz , że ja chętnie pomogę
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto kwi 26, 2016 11:04 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Cookie1706 pisze:Nie wiem jak u Was ale u mnie zaczyna byc gorąco :evil: :evil: :evil:
Na dodatek w szkole woźma znalazła jednego malucha. Też ma trafić do schroniska. Zabierzecie go do siebie jak będzie jadł samodzielnie?
Dzisiaj rano jeden maluch pojechał już na DT, wczoraj też trafił maleńki kocurek - jest na DT u babci wolontariuszki.

Zaczyna brakowac mi mozliwości a sezon jeszcze się nie zaczął. POMOCY!!! :placz: :placz: :placz:

Teraz się okazało, że kotka była dziaka, ludzie zaczęli grzebac przy kociakach i kotka uciekała a zostały dwudniowe maluchy..... nie będę komentować.

Mirka dzięki - odezwe się napewno bo widzisz co się dzieje...
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto kwi 26, 2016 11:05 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Poza tym w szkele wożma znalazłajednego malucha. Też ma trafić do schroniska. Zabierzecie go do siebie jak będzie jadł samodzielnie?
Dzisiaj rano jeden maluch pojechał na DT, wczoraj tez.

Zaczyna brakowac mi mozliwości. POMOCY!!! :placz: :placz: :placz:

Mogę po kotkę z maluszkami przyjechać daj znać czy będzie, u mnie po długim weekendzie będzie znów wolne miejsce na maluszki, a jak nie wyjadę to i wcześniej. A co z tym czarnym kudłaczem? który jest w schronisku.

terenia1

Post » Wto kwi 26, 2016 11:07 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Cookie1706 pisze:Teraz się okazało, że kotka była dziaka, ludzie zaczęli grzebac przy kociakach i kotka uciekała a zostały dwudniowe maluchy..... nie będę komentować.
Niech kotkę na chwilę zostawią w spokoju a maluchy na swoim miejscu - pewnie do nich wróci, może tam trzeba podjechać? a gdzie kociaki są z tą kotką.

terenia1

Post » Wto kwi 26, 2016 11:53 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

Cookie1706 pisze:

Teraz się okazało, że kotka była dziaka, ludzie zaczęli grzebac przy kociakach i kotka uciekała a zostały dwudniowe maluchy..... nie będę komentować.

Mirka dzięki - odezwe się napewno bo widzisz co się dzieje...

po dwóch sezonach jestem przygotowana i mam wszystko oprócz mleka dla kociaków
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto kwi 26, 2016 11:58 Re: KOCIA CHATKA - odsłona nr 36

wiadomo ze ja tez pomoge jak bedzie trzeba
warunek jest oczywiscie jeden:maluch nie moze przewinac sie przez schronisko
jak bedzie goraco to dzwon -odizoluje maluchy na poczatek i damy rade :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

[poprzednia][następna]