A tutaj jego ulubiona zabawa.Łapki.Kto kogo trafi.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Baltimoore pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:Nówka.Folia.Tylko u nas.Jil Sander Nr.4 - 50 ml edp - 120 zł plus wysyłka.
Kochani Zapraszam.Tyle mi akurat potrzeba na worek lepszej karmy dla kotów.Pliss......![]()
Tu dla porównania te same perfumy w okazyjnej cenie, tylko sporo wyższej.
http://www.perfumesclub.pl/pl/jil-sande ... oCaCPw_wcB
A tak w ogóle 2 worki 10 kg Josera Catelux w pakiecie kosztują tam gdzie kupuję 208 ,80 zł (dla porównania 1x 10 kg Josery Catelux w sklepie internetowym Josery kosztuje 174 zł + 10 zł wysyłka). Tak sobie pomyślałam, że jeśli ktoś chciałby dać za Jil Sander ciut więcej- na rzecz kotów, co i tak będzie mniej niż znalezione przeze mnie 171,64 (niższej ceny w necie nie znalazłam tylko wyższą, np okazyjne 190 zł.) to ja dołożę brakującą kwotę, żeby zamówić od razu dwa worki póki jest promocja.
Baltimoore pisze:Bazarek
viewtopic.php?f=20&t=173981&p=11450842#p11450842Baltimoore pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:Nówka.Folia.Tylko u nas.Jil Sander Nr.4 - 50 ml edp - 120 zł plus wysyłka.
Kochani Zapraszam.Tyle mi akurat potrzeba na worek lepszej karmy dla kotów.Pliss......![]()
Tu dla porównania te same perfumy w okazyjnej cenie, tylko sporo wyższej.
http://www.perfumesclub.pl/pl/jil-sande ... oCaCPw_wcB
A tak w ogóle 2 worki 10 kg Josera Catelux w pakiecie kosztują tam gdzie kupuję 208 ,80 zł (dla porównania 1x 10 kg Josery Catelux w sklepie internetowym Josery kosztuje 174 zł + 10 zł wysyłka). Tak sobie pomyślałam, że jeśli ktoś chciałby dać za Jil Sander ciut więcej- na rzecz kotów, co i tak będzie mniej niż znalezione przeze mnie 171,64 (niższej ceny w necie nie znalazłam tylko wyższą, np okazyjne 190 zł.) to ja dołożę brakującą kwotę, żeby zamówić od razu dwa worki póki jest promocja.
Zajrzyjcie proszę
Baltimoore pisze:Zdechlaczek wygląda nieźle, mam ogromną nadzieję, że wyjdzie z tego pod Twoją opieką![]()
Kubuś Szczęściarz prześliczny i rzeczywiście szczęściarz.
Głaski ode mnie jeszcze raz![]()
Wszystkie kotki cudne![]()
![]()
![]()
A ich historie niesamowite i wzruszające.
Wielka szkoda tej małej szarej koteńki, której się nie udało![]()
I farciarze z jej braciszków, bo udało Ci się ich uratować![]()
Baltimoore pisze::1luvu:
Ponawiam prośbę w kwestii zbiórki na puszki dla bezdomniaków karmionych przez Izę
Jeśli trochę osób złoży się po 5 zł to można zrobić większe zamówienie i puszka wychodzi taniej. 5zl to mniej więcej 2 puszki
iza71koty pisze:Atta pisze:Właśnie, coś jakby handel zamarł na bazarkachTrochę mało tu ludzi się kręci, widać wciąż te same twarze
Znaczy te same twarze tutaj czy na bazarku?![]()
Kurcze no ja to raczej muszę tutaj zostać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 219 gości