CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 12, 2015 10:12 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Dorciu przyznaję,że podczytuję Cię od dawna, w prawdzie jakoś strasznie długo tutaj na forum nie jestem,ale jednak podczytuję 'nie od dziś' :) Jesteś wzorem do naśladowania,naprawdę. Choć nie znamy się w realu,to wystarczy Ciebie 'czytać' i człowiek wie z kim ma do czynienia. Mnóstwo ciepła,miłości,zrozumienia. Starasz się jak możesz by zapewnić futrzakom godne życie, gdy trzeba pomóc jakimś futerkom,to pomagasz. Pracujesz choć bywa ciężko,bo kręgosłup,bo nie jesteś idealnie zdrowa,ale jednak..pracujesz :!: Bardzo lubię zaglądać na Twoje wątki,czytać Ciebie,oglądać zdjęcia zaopiekowanych futerek... jesteś WIELKA :!: Oby było więcej takich ludzi jak Ty,byłoby na pewno łatwiej...

Również mocno ściskam :1luvu: i dziękuję za to,że...jesteś!.
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon sty 12, 2015 10:16 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Podoba mi się ten post , aannee :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon sty 12, 2015 10:28 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

aannee99 pisze:Dorciu przyznaję,że podczytuję Cię od dawna, w prawdzie jakoś strasznie długo tutaj na forum nie jestem,ale jednak podczytuję 'nie od dziś' :) Jesteś wzorem do naśladowania,naprawdę. Choć nie znamy się w realu,to wystarczy Ciebie 'czytać' i człowiek wie z kim ma do czynienia. Mnóstwo ciepła,miłości,zrozumienia. Starasz się jak możesz by zapewnić futrzakom godne życie, gdy trzeba pomóc jakimś futerkom,to pomagasz. Pracujesz choć bywa ciężko,bo kręgosłup,bo nie jesteś idealnie zdrowa,ale jednak..pracujesz :!: Bardzo lubię zaglądać na Twoje wątki,czytać Ciebie,oglądać zdjęcia zaopiekowanych futerek... jesteś WIELKA :!: Oby było więcej takich ludzi jak Ty,byłoby na pewno łatwiej...

Również mocno ściskam :1luvu: i dziękuję za to,że...jesteś!.

święta nie jestem :oops: zwykła ,najzwyklejsza ,ale tak bardzo chciałam żyć normalnie ,tak bardzo chciałam dać radę ,również dla ludzi z forum którzy mi uwierzyli ,pomogli przetrwać ,że byłam warta tej pomocy :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon sty 12, 2015 10:33 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

morelowa pisze:Podoba mi się ten post , aannee :D

Sama prawda,mogłabym więcej napisać,ale myślę,że wystarczy te kilka zdań :D

Dorcia nikt święty nie jest,ale ta 'świętość' nie jest potrzebna do tego żeby być dobrym człowiekiem :) :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Pon sty 12, 2015 11:24 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

aannee99 pisze:
morelowa pisze:Podoba mi się ten post , aannee :D

Sama prawda,mogłabym więcej napisać,ale myślę,że wystarczy te kilka zdań :D

Dorcia nikt święty nie jest,ale ta 'świętość' nie jest potrzebna do tego żeby być dobrym człowiekiem :) :1luvu:

Podoba mi się to co piszesz :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon sty 12, 2015 11:29 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Dorciu- nigdy Tobie tego nie mówiłam ani nie pisałam.Teraz się odważyłam. Od dawna podczytywałam Twój wątek.
Dla Ciebie zarejestrowałam się na Forum.
Mało piszę ale zawsze czytam. Jesteś dla mnie wzorem Człowieka.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pon sty 12, 2015 11:57 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Marta.. :oops: :placz:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 12, 2015 12:00 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

alab108 :D
Obrazek

aannee99

Post » Pon sty 12, 2015 12:09 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Dziś dzień dobroci dla mła :mrgreen: ,bardzo Wam kochani dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ale już cicho sza ..bo mi się wstyd robi :oops: niech zostanie tak jak jest ,jest dobrze ,jesteście ludżmi o wielkich sercach to i maluczcy wydają się Wam wielcy :wink:

a jak tak będziecie pisać to zacznę pieski rozdawać ,a tego Ci u mnie dostatek :twisted: :lol:

moi znajomi których kiedyś miałam nazywali to inaczej ..jesteś pier... :twisted: a delikatniejsi że z innego wymiaru :ryk:

wierzę że sprawa vipka się wyjaśni.
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 12, 2015 12:10 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Nie jedna już osoba na forum chciała kotecki rozdawać za witanie się na wątku :mrgreen:
Również mam taką nadzieję..nie wiem jak to się wszystko potoczy,ale widzę,że autorka wątku napisała,
że wysyła prośbę do moderatora o zamknięcie wątku..
Obrazek

aannee99

Post » Pon sty 12, 2015 15:05 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Hej Dorciu :D
Co tam u mojego Kleszczyka? :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sty 12, 2015 15:31 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Cześć Basiu :D
Kotecków u mnie ni mo ,ale wiadomo ..nigdy więcej nic nie wezmę ,więc możecie spać (niespokojnie)spokojnie :smokin:

Głowa mi pęka ,zwalam to na pogodę ,tabletkę na ciśnienie łyknęłam .

Zapisałam Kudłatego na kastrację ,czwartek rano ,ale jeszcze do mnie zadzwoni po rozmowie z chirurgiem.
no i się .......ze strachu :placz:
czwartek godzina 10.30 Vetcardia.

już myślałam że zapomniałaś o patyczaku brzydalu :wink:
Obrazek
Obrazek
jemy serek ,tz.podobno ja jem :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 12, 2015 15:36 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

Ależ słodkość :1luvu:
Dorciu, o Kleszczyku zapomnieć? 8O Niemożliwe! :D
Widać smakowało... ekhm Tobie :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sty 12, 2015 15:44 Re: CMENTARNE PSY DO PILNEJ ADOPCJI POMÓŻCIE PROSZĘ.:(

taa ,bardzo lubię Bielucha ,jak widać :lol: nic przy nich nie można zjeść ,ale chyba z tym mi dobrze :wink: na parapecie siedziały koty i też wąsy z sera oblizywały :wink:
a swoją drogą jak to się człowiek uzależnił od nich :oops:

Zamówiłam duży worek Corna ,nadal jestem zadowolona ,więc chyba się przestawię ,kotom bez różnicy.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]