Konkurs Klubu Ślepaczków-DO ZAKMNIĘCIA -dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 02, 2014 13:29 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-ogłoszenie wyników, str. 15

a ja się zastanawiam po co konkursy komu, skoro nikt nie chce nagrody :roll:
było kupić jaką podłą (bo ja nie lubię i nie rozumiem uczuć do onej) czekoladę i tyla :evil:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto gru 02, 2014 13:30 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-ogłoszenie wyników, str. 15

Migdał, jesteś pierwszy bezapelacyjnie
:D :balony: Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! - tak pomrukiwał Michaś do telefonu :wink:

Michaś i ja dziękujemy całym sercem :1luvu:
Jest nam szalenie miło - się wzruszyliśmy bardzo :oops:
Gratulujemy wszystkim bohaterom konkursu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękujemy wszystkim, którzy ślepaczkowe historie przeczytali!!!
I wszystkim, którzy je tworzą :1luvu:

Michaś również przekazuje budynie przecudne do dyspozycji Ślepaczków. Nie ukrywa, że z bólem serca :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 02, 2014 13:31 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-ogłoszenie wyników, str. 15

CHCOM nagrodę te koty, co nie mają popularności takiej i mjętkich poduch. Dla nich trza robić takie konkursy. No.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto gru 02, 2014 13:53 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-ogłoszenie wyników, str. 15

czarno-czarni pisze:CHCOM nagrodę te koty, co nie mają popularności takiej i mjętkich poduch. Dla nich trza robić takie konkursy. No.

To tak jakby Ciotka Ola miała wątpliwości..

Mają być super nagrody bo jak darować podłą czekoladę ? :mrgreen:
Takie posłanka są super urocze i przytulne , a całkiem dodatkowo estetyczne jeśli juz koty mają takich wymagających dużych. Ale niektóre koty nie mają dużych mających fajne łóżka i fotele , co nie?
Właśnie fotele... moje koty mają :twisted: , może się powinnam zastanowić nad taką pufą dla siebie..? :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto gru 02, 2014 13:55 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-wybieramy nagrody

Prosimy, aby laureaci nie wysługiwali się jury i sami znaleźli potrzebujące kotki, którym przekażą nagrody -nie ma na skróty :mrgreen:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Wto gru 02, 2014 17:14 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-wybieramy nagrody :-)

Kochani, jako ze nie mamy odpowiedniej Sierotki ,która wyciąga losy z kapelusza , :wink: sami wybieramy nagrody dla uczestników konkursu- naszych pociech , zapraszamy : wystarczy wpisać numer wybranej nagrody z poniższych i na pw podać adres do wysyłki :ok:

Nagrody dla pozostałych uczestników konkursu:
I nagroda specjalna: bajkowy materacyk z weluru,
balonik na sznureczku.zastosowanie prezentuje Toluś ewar :lol:
myszka pluszowa, piłeczka , 1 x 85gr miamor pasztecik
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek Puszek u kicikicimiauhau

II nagroda specjalna: puszysty egzotyczny przyjaciel dziobak - duża przytulanka/ podusia, 1 x 85gr cosma thai, myszka pluszowa, myszka materiałowa mała, 1 x 85gr miamor pasztecik
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek od Izydora dla schroniskowych futrzaków /Kamakolo

III nagroda specjalna: mięciutki przyjaciel kotek,1 x 85gr cosma thai,myszka pluszowa,myszka materiałowa mała, 1 x 85gr miamor pasztecik
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

IV nagroda specjalna: tęczowy lew-cudak przytulanka,1 x 85gr cosma thai, myszka pluszowa ,1 x 85gr miamor pasztecik , mycha mała

V nagroda specjalna: pluszowy Garfield przytulanka,1 x 85gr cosma thai, myszka pluszowa,1 x 85gr miamor pasztecik , mycha mała

VI nagroda specjalna: błękitny kotek przytulanka/kolega, 1 x 85gr cosma thai, myszka pluszowa, 1 x 85gr miamor pasztecik , mycha blue
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek Gapcio przekazuje swoją nagrode dla kotków u mar9 :1luvu:

VII nagroda specjalna: posłanko 60 x 30cm pudrowy róż, laserek, myszka puchata niebieska, myszo-wiewióra biała, 1 x 85gr miamor pasztecik
ObrazekObrazekObrazekObrazek Stokrotka u katarzyny1207

VIII nagroda specjalna: lniana torba z kotem, myszka puchata, serduszko z dzwoneczkiem , mycho-wiewióra,myszka mała, 1 x 85gr miamor pasztecik, mycha duża, piłeczka 1 szt.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek Zoe u Never

IX nagroda specjalna: lniana torba z kotem, zestaw zabawek w tym mycho-wiewióra, 1x 85gr miamor pasztecik, myszka duża, piłeczka 1 szt.

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek Lili przekazuje kotkom schroniskowym pod opieką Boo :1luvu:

X nagroda specjalna:materacyk do transporterka w kolorze złotym 39 x 30 cm , myszki pluszowe trixie 3szt., 1x 85gr miamor pasztecik

Ostatnio edytowano Sob gru 06, 2014 15:11 przez Klub Ślepaczkowy, łącznie edytowano 3 razy
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Post » Wto gru 02, 2014 22:03 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-wybieramy nagrody :-)

Stokrotka pyta, czy nagroda nr VII jest do wzięcia? ... Bo duża obiecuje jej laserek już od dawna ... i tylko obiecuje ... :oops:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto gru 02, 2014 23:14 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-wybieramy nagrody :-)

Gratulacje Migdał, Michaś, Morf. :D

Migdałku ściskam cię mocno cukiereczku. :ok:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro gru 03, 2014 8:33 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-wybieramy nagrody :-)

Cukiereczek.. tia.. Duży :mrgreen:

Stokrotka Piękna - dobrze, że dojrzała laserek :ok:
Ale Wielkiego Dziobaka to się chyba wszyscy boją.. 8O , a on też chyba liczy na domek.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro gru 03, 2014 9:15 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-wybieramy nagrody :-)

morelowa pisze:Ale Wielkiego Dziobaka to się chyba wszyscy boją.. 8O , a on też chyba liczy na domek.

I tu się ciocia morelowa mylisz. Przygarniemy biednego Dziobaka, coby się do schroniskowych maluszków przytulał :ok:

Poprosimy zatem o zestawik nr II ze straaaaasznym Dziobakiem :ryk:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Śro gru 03, 2014 10:27 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-wybieramy nagrody :-)

Brawo za odwagę!! bo zwierz jest naprawdę straaaaszny!.

O pierwszą (I) specjalną telefonicznie via alessandra, poprosił Puszek od Kicikicimiauhau.

Obrazek

morelowa

Post » Śro gru 03, 2014 10:34 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-wybieramy nagrody :-)

Swoją nagrodę Migdał przekazuje Tyskim Mruczkom od Justyny viewtopic.php?f=1&t=162082
Tam są też psiury!! Kochamy psiury! :D

Obrazek

morelowa

Post » Śro gru 03, 2014 12:15 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-wybieramy nagrody :-)

Kochani, już wszytsko zapisujemy i o adresiki prosimy na pw -Justyny mam, Kici także , Katarzyno-adresik proszę i Kamakolo, gdzie wysłać -proponuje do Ciebie, a Ty już sama mikołajki schroniskowym zrobisz :wink:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Post » Śro gru 03, 2014 16:22 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-wybieramy nagrody str.16 :-)

Pierwsze paczuszki juz dzisiaj zostają wysłane: do Justy oraz do Kociamy :ok:
Kto chce zdążyć przed mikołajkiem z nagrodą dla futerka, zapraszam do wyboru i podania adresu na pw :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw gru 04, 2014 9:57 Re: Konkurs Klubu Ślepaczków-ogłoszenie wyników, str. 15

alessandra pisze:
czarno-czarni pisze:ja sfój róż dam kotom Kociamy, tam kasy malutko a potrzeby duże. I Duża choruje. To się podzielę. Adres podeślę później na pw.

pięknie :1luvu: , to czekamy na adresik :ok:

Dziękujemy Morfeuszku :1luvu:
otulimy się Tfoim różem w zimowe wieczory
Wiejskie Koty

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

[poprzednia][następna]