Moderator: Estraven
magdar77 pisze:719/14 jak mój Zen. Ten sam wiek, to samo umaszczenie. Tylko Zen był wiele lat w schronie, nie trafił tam na emeryturze
.
Revontulet pisze:magdar77 pisze:
719/14 jak mój Zen. Ten sam wiek, to samo umaszczenie. Tylko Zen był wiele lat w schronie, nie trafił tam na emeryturze
.
Wczoraj został odebrany. Uff!
Revontulet pisze:O fajnie, że coś z egzaminami się ruszyło. To na kiedy macie termin? Kuba nic nie pisze, bo pewnie się uczy
Monika_Wolska pisze:Patrząc na zdjęcia Carmen i Dextera myślę sobie, że jestem jakiś ułomnym "uczłowieczaczem" bo jeżeli chodzi o Morelę to jeszcze bardzo daleka droga do takiego wyluzowaniaZ drugiej strony ta dwójka już w schronie była bardzo proludzka czego o Moreli powiedzieć nie można.
Monika_Wolska pisze:Czy na jutro jest już "komplet". Na rower umówiłam się na niedzielę i mogłabym jutro pomócWiadomo jak liczny skład się szykuje
magoska_ pisze:ja mogę przyjechać w takim razie w niedzielę. To żarełko będzie świeże i w sobotę i w niedzielę.
Monika_Wolska pisze:No dobrze - nie wiem nadal jak liczny jest jutrzejszy komplet
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 355 gości