Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anka1515 pisze:Zosik trzymaj się,musi być dobrze.Blusia jest kochana i ma dla kogo żyć.
Karmicielka mi mówiła nie dawno ,jest kotka po dwóch operacjach,rozsiane guzki,budkę wywieźli ,zimno i nie ma się gdzie skryć,nikt jej nie chce schronienia dać.
anka1515 pisze:Tak jak było.
anka1515 pisze:Temat znam z własnego podwórka.połapałam trucicieli,wnykowców ,zgłosiłam do władz to teraz jestem nękana,sporo lat.A oni mi się śmieją w oczy.kilka dni temu jedna wyskoczyła do mnie że i tak wszystkie koty znikną.
Chiara pisze:Chiara pisze:
Przepuklinka była dziś operowana. Operacja była koszmarnie trudna i zagrażająca życiu, na szczęście się udała. Przy okazji Przepuklinka została wysterylizowana. Koszt wzrósł do 170 zł, czyli nadal bardzo tanio. Całe szczęście, że kotka trafiła do lecznicy.![]()
Gorąco dziękuję za wpłaty dla kotki Batce i Wirginii.![]()
![]()
Wszyscy jesteśmy dziś przybici chorbą ukochanej Blusi, ale na szczęście wieści z Bielska Podlaskiego są duże lepsze. Przepuklinka pochodziła dziś trochę po lecznicy i powyglądała przez okno na świat siedząc na parapecie. Pani, która ją znalazła w centrum Bielska być może weźmie ją do domu...
Na konto wpłynęła dziś kolejna wpłata dla kici od Ilgatto. Dziękuję!![]()
Zebraliśmy:
WIRGINIA 50 zł
Batka 50 zł
Ilgatto 25 zł
Wydatki:
170 zł operacja przepukliny i sterylizacja
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 063&type=1
Fundacja "Szare, bure i łaciate"
ul. Kopalniana 14 m 3, 42-271 Częstochowa
konto: 39 1140 2004 0000 3302 7515 2721
w tytule: Przepuklinka
BIC/SWIFT mBanku: BREXPLPWMBK