TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 13, 2014 23:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

AgaS1987 pisze:Gracja to Kot obronny :D mozna z Nia chodzic na smyczy i czuc sie bezpiecznie :D
a swoja droga to super ze na te spacerki tak ladnie chodzi sobie:D bo moja Felka to stanie i cos wacha a Maciek chce z szelek sie wyrwac;)

Dokładnie , ludzie maja psy obronne a ja co gorsza , ja mam kota obronnego :wink: , no jakby nie było nawet doberman jej nie groźny :roll: ona bardzo ładnie chodzi na spacerach , nawet dziś kupke sobie zrobiła na spacerze ;)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt cze 13, 2014 23:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Naprawde musi znalezc super domek! :ok: :ok: :ok:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pt cze 13, 2014 23:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

AgaS1987 pisze:Naprawde musi znalezc super domek! :ok: :ok: :ok:

Oby , jak teraz tyle kociąt do adopcji , przecież jeszcze Antonio i Fredi nie znaleźli domu a Justin tez szuka a Sonia , ech dużo kotów jest teraz do adopcji :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 13, 2014 23:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

To prawda :( Widzisz nawet we Wroclawiu nie interesuja sie doroslymi kotkami teraz. W sprawie Mimi nie mialam zadnego telefonu od miesiaca a te poprzednie to tylko jeden wydawal sie ciekawy ale z drugim kotem, a Mimi nie moze z drugim kotkiem :(

AgaS1987

Post » Pt cze 13, 2014 23:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

AgaS1987 pisze:To prawda :( Widzisz nawet we Wroclawiu nie interesuja sie doroslymi kotkami teraz. W sprawie Mimi nie mialam zadnego telefonu od miesiaca a te poprzednie to tylko jeden wydawal sie ciekawy ale z drugim kotem, a Mimi nie moze z drugim kotkiem :(

No właśnie , jest za dużo kotów a za mało domów i zdecydowanie za mało sterylizacji , a to powinno być obowiązkowe !!!
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob cze 14, 2014 13:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Matyldzia znów wymiotowała i dużo piła a od jedzenie ucieka :(:(:(
Mam na poniedziałek do weta transport :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob cze 14, 2014 13:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Matyldzia znów wymiotowała i dużo piła a od jedzenie ucieka :(:(:(
Mam na poniedziałek do weta transport :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob cze 14, 2014 16:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Matyldziu ciocia Mysli o Tobie bez przerwy! Mocno trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Musisz byc zdrowa !!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok:

AgaS1987

Post » Sob cze 14, 2014 20:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Matyldziu, trzymaj się zdrowo i jedz grzecznie :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob cze 14, 2014 21:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: cały czas
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie cze 15, 2014 0:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Dzięki za :ok: :ok: :ok: Matyldzia dzis dwa razy wymiotowała , nadal nic nie je a jak mnie widzę że ide z czymś w ręce to ucieka na mój widok :cry: :cry: :cry:

Fredi poszedł do DS , ale do wychodzącego ... ale i tak jestem wdzięczna DT bo u mnie by nadal byłby na kwarantannie :(:(:(

A Gracja jak juz wracałyśmy do domu to pod blokiem miała dwa psy z obu stron i nawet to jej nie wystraszyło , a wystraszyła sie rowerka dziecięcego bardzo głośnego :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 15, 2014 14:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Matyldzia od rana tylko śpi , nie je i nie pije i tez nie wymiotuje :(:(:(
A jak o 3 w nocy dałam jej znów gourmeta , to wykazywała małe zainteresowanie , wylizała galaretkę a i odrobinkę zjadła ale zaraz po tym odskoczyła jak oparzona i mocno biła ogonem , boje sie ze coś w gardle lub niżej się dzieje , Matyldzia jak dwa miesiące temu miała rtg to miała guza pod tchawica który ja unosił, i boje się że może sie rozrasta , boże jak ja się o nia boje :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 15, 2014 15:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Może rozetrzyj trochę tego gourmeta z wodą i podaj jej po ociupince do pyszczka? Tak, żeby cokolwiek zjadła, bo przecież nie może nie jeść i nie pić :( . U mnie też wszyscy śpiący. więc to może być wpływ pogody.
:ok: :ok: za Madzię :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Nie cze 15, 2014 15:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

Alienor pisze:Może rozetrzyj trochę tego gourmeta z wodą i podaj jej po ociupince do pyszczka? Tak, żeby cokolwiek zjadła, bo przecież nie może nie jeść i nie pić :( . U mnie też wszyscy śpiący. więc to może być wpływ pogody.
:ok: :ok: za Madzię :ok: :ok:

robię tak od piątku , ale ucieka i bardzo dyszy , stresuje sie do tego stopnia ze jak mnie widzi w czymś w ręce to ucieka :( Podaje jej dziennie kroplówkę :( Od kroplówki tez ucieka , ale to jest normalne ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 15, 2014 15:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-GRACJA GAŚNIE :( POMOCY-DT, DS na CIT

To jak ma kroplówki z duphalyte to do jutra powinno być OK nawet jak nie pije i nie je, bo przecież w kroplówce to wszystko idzie. :ok: :ok: za Matyldzię :ok: :ok:

Alienor

[poprzednia][następna]