Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa.KM pisze:Ludzie jest weekend, ksiegowa fundacji zapewne nie pracuje, dajmy im czas do poniedziałku, wtorku. Wtedy zapewne przedstawia szczegółowa liste wpłat i poniesione koszty i czy zabrakło czy zostało i co zamierzaja zrobic z resztą. Kropek za tydzień ma zdjecie szwów a za 3 tyg kontrolny rtg i na to tez musza byc zarezerwowane pieniadze. Ale wiem jedno fundacje nie moze zwrócic Kinni gotówki. Musza byc na wszystko faktury, nie moga być paragony
Kinnia pisze:nie ... fundacja nie powiedziała nic o zatrzymywaniu pieniedzy .... ja nie słyszałam nic takiego ...
Kinnia pisze:Kropek walczy dzielnie.
Spokojnie znosi zabiegi, zastrzyki, zjada leki ....
jje tylko mokre, prawie nie wstaje ..... wiem, widzę, że go boli .... więcej przeciwbólowych nie moge podać, nic mocniejszego też nie ....
Gunia1 pisze:Prześlij mi na PW swój numer konta. Po tej całej sytuacji z fundacją, chyba teraz lepiej wpłacać na Twoje konto, dopóki to wszystko się nie wyjaśni. Żebyś nie musiała się martwić za co dojechać do weta.
Kinnia pisze:nie wiem, nie znam się zupełnie na procedurach prawnych fundacji, na możliwościach przekierowywania srodków i tego typu rzeczach ... na pewno ma to swoje umocowanie prawne .....
własnie dostałam sms o regulacji za paliwo, jest taka możliwość i zostanie to uregulowane ....
jest po sprawie ...
Marzenia11 pisze: .......
Kciuki dla Kropka i Kinnia wyjaśnij dokłądnie wizytę, bo wetka-ortopeda nie ma dyżuru (przynajmniej oficjalnie) w piątki. Upewnij się koniecznie, żeby Kropek nie jechał na darmo.
Kinnia pisze:nie ... fundacja nie powiedziała nic o zatrzymywaniu pieniedzy .... ja nie słyszałam nic takiego ...
nie wiem jaka kwota została uzbierana .... ma byc podana dokładna lista wpłat i osób, które wpłaciły
Kinnia pisze:
rana goi sie dobrze, jest sucha, brak zaognień czy wysięków, skóra ma naturalny kolor, na teraz brak powikłań dot. cięcia ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Monikkrk i 53 gości