TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 03, 2013 21:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Ile jeszcze brakuje?
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Czw paź 03, 2013 21:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

aleusha pisze:Ile jeszcze brakuje?

10 zł

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw paź 03, 2013 21:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Dziewczyny nie wiem jak mam Wam dziękować , dziękuje w imieniu Mikiego , Majci , Szłapka , Węgielka i Bartusia :1luvu: że będą miały na miesiąc swoja karmę leczniczą
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw paź 03, 2013 21:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

No to przeleję w sumie 40 dychy, żeby się nie rozdrabniać.
Obrazek

aleusha

Post » Czw paź 03, 2013 21:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

aleusha pisze:No to przeleję w sumie 40 dychy, żeby się nie rozdrabniać.

Nie no nie wierze!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziękuje dziekuje dziekuje! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
zamawiam juz!

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw paź 03, 2013 21:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Kasa poszła, jutro powinna być , bo to inny bank. Justynko to za cudownego Morfeuszka.
Obrazek

aleusha

Post » Czw paź 03, 2013 22:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

aleusha pisze:Kasa poszła, jutro powinna być , bo to inny bank. Justynko to za cudownego Morfeuszka.

Morfeuszek miał naprawdę szczęście że trafił do Was :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 04, 2013 2:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:Ja niedługo będę miała jesienne dostawy koszul, a co za tym idzie idealne kartony na budki.
Czy ktoś jest w stanie załatwić styropian? Folię i taśmę jakoś się zdobędzie :roll:
Ścinki polarowe na wyściółkę by się przydały.

Ludzie mają coraz mniej pieniędzy, a to skutkuje mniejszymi wpłatami i mniejszą ilością adopcji :(
Widzę to sama po sobie, że nie daję rady pomagać tak jak kiedyś :(

Kurcze może jakaś zrzutka? choćby po parę złotych?

Justyna ma też wysokie rachunki za prąd, które generują zwierzaki (gotowanie, pranie). O tym też trzeba pomyśleć :(

Super :1luvu:

A to jest prawda , bo w innych latach o tej porze to kociaki szły jak ciepłe bułeczki a teraz szkoda gadać , a szczeniaki mi nigdy nie zostawały a Sara ma juz ponad rok a trafiła do mnie jako 3 mies szczenie i nie widać domu dla niej :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 04, 2013 2:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Grosziwo pisze:Postaram się w sobotę coś "zbudować", nie obiecuję na 100% ale będę się starała. Mojej Zuzi jak jeszcze koczowała u mnie w pracy stworzyłam takie lokum :mrgreen:

Obrazek

Fantastycznie a budka Za...bista :piwa:
Ostatnio edytowano Pt paź 04, 2013 2:22 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 04, 2013 2:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

A u nas :
Czort dostał kolejna dawkę antybiotyku , ale martwi mnie bo kilka razy dziennie wymiotuje a nie mam na jutro transportu :(

Miki tez dostał kolejna dawke antybiotyku i jest lepiej :)

A Fibi tez lepiej , ale musi być na lekach przeciw bólowych .

Bardzo martwi mnie tez Prima , bo bardzo chudnie :( A Tygrysek staruszek tez mi schudł :( i z nimi tez do weta trzeba by pojechać .

A wieczorem jak tylko usłyszałam MPO , to dosłownie wybiegłam aby zapobiec ewentualnemu demontażowi tez prowizorki , ale na szczęście nic nie mieli w zamiarze robić , a czarnuszek sie tak grzał na polarze od cioci Grosziwo :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 04, 2013 7:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Miko od kilku dni wygląda podejrzanie - dziś Ala pojedzie z nim do weta. Niby nic takiego, ale jak się go głaszcze, to ten kręgosłupik taki chudawy, za to brzuszek krągły i spory :( . Futerko też nie za piękne - stroszy się i jest szorstkawe. Trzymajcie kciuki, żeby to były tylko robaki (skoro je chętnie i sporo). Generalnie mam schizę i mam już żołądek pozawiązywany na supełki. Gdyby nie to, że jestem chora, to już dawno byłby u weta...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt paź 04, 2013 10:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt paź 04, 2013 16:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Alienor pisze:Miko od kilku dni wygląda podejrzanie - dziś Ala pojedzie z nim do weta. Niby nic takiego, ale jak się go głaszcze, to ten kręgosłupik taki chudawy, za to brzuszek krągły i spory :( . Futerko też nie za piękne - stroszy się i jest szorstkawe. Trzymajcie kciuki, żeby to były tylko robaki (skoro je chętnie i sporo). Generalnie mam schizę i mam już żołądek pozawiązywany na supełki. Gdyby nie to, że jestem chora, to już dawno byłby u weta...

Oby to nie było nic poważnego ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 04, 2013 16:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Przed chwilką wróciłam od weta z Czortem i Primą :
Czort dostał 3 zastrzyki , w tym na wymioty i jutro kolejny .

A Prima jest juz bardzo chuda , nic już nie je , ma zęby w strasznym stanie i jest na kroplówkach , dostała tez antybiotyk , jutro i w niedz tez ma dostać i w poniedziałek jedziemy na badania krwi i jesli wyniki beda dobre to będą usuwane zęby , oby nerki i wątroba były w porządku .

Wszystko jest na kreskę ...

Ale mamy tez cos dobrego , Bazylek juz nawet spi w łóżku , juz sie mizia na całego i jest juz praktycznie zadomowiony :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt paź 04, 2013 18:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

U Miko są powiększone węzły chłonne w przednich i tylnich łapkach. Po dokładnym oglądzie i testach FIV/FeLV (dwa razy minus) zostało stwierdzone, że to prawdopodobnie KK. Mamy antybiotyk, immunodol i kontrola 14ego. No i obserwować. Co do brzuszka - kontrolować, odrobaczyć wszystkich jak skończymy antybiotyk ja wet stwierdzi że już można. Tak że mamy obserwować, ale nie desperować.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]