_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ja dzisiaj w rozjazdach bylam wiec nawet nie wiem.co tam zwierzaki.porabialy. A Dyziek robi sie jakis taki inny...od trzech dni nie placze przy drzwiach, nie budzi mnie o 5 i nie buszuje. Przesypia cala noc, a rano nie mialczy tylko przychodzi mnie obudzic-ociera sie swoja glowa o moja i ugniata koldre oby zmiana byla trwala
A tu moja czarna pantera Fifi-ciezko jej zdjecie zrobic bo zazwyczaj buszuje po pokoju w nocy jak slyszy ze wszyscy spia
fajnie oby tak już zostało z Dyziulkiem i nie płakał. Może zrozumiał, ze wszyscy dbamy o Niego . Aga, Twoja Fiffi jest śliczna , ja mam wielką sympatię do czarnych i właśnie burych kotków (takie mam,pewnie dlatego ) ale cudowne są wszystkie bez względu na umaszczenie. Najważniejsze, ze wszystko ok u naszych ulubionych zwierzątek
Dyzio przez kilka dni nie był u weterynarza i może się wyciszył i ucieszył a to jego ugniatanie jest cudne na zdjęciu wygląda na zakochanego w doniczce z owsem
Fifi jaka zgrabniutka
przeprowadzka za 3 tygodnie, wszyscy mamy nadzieję, że leczenie mu pomoże i że będzie miał lepsze wyniki
Maciuś z FIV+ zabrany ze schroniska do domu tymczasowego - może tu być tylko jeszcze 3 tygodnie - bardzo potrzebny dom stały - Maciuś nie może wrócić do schroniska pomóżcie proszę : viewtopic.php?f=13&t=154851