Mała1 pisze:
No i ogłaszam zakaz ( do odwołania) przychodzenia na wszelki wypadek teraz wszystkich posiadających nieszczepione tymczasy
To mało będzie ludziów w schronie w dni wolontariackie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:
No i ogłaszam zakaz ( do odwołania) przychodzenia na wszelki wypadek teraz wszystkich posiadających nieszczepione tymczasy
Mała1 pisze:No i ogłaszam zakaz ( do odwołania) przychodzenia na wszelki wypadek teraz wszystkich posiadających nieszczepione tymczasy
Kamakolo pisze:[`] dla maleńkiego drobiazgu. To calici - pamietasz Puskas? braciszek miał coś z tylnimi nóżkami - w sobotę go "diagnozowałyśmy". A to chyba zwykła sztywnośc wynikająca z calici? I znów wydawało się, iż Siostrzyczka silniejsza, a braciszek bardziej rachityczny.... I znów los złosliwie zachichotałMocne kciuki za braciszka.
![]()
![]()
Maluszków ponoć jest 6, tak mi powiedziano w biurze - 5 szaroburych i 1 czarny. Mała, jak będziesz miała fotki, chętnie skorzystamMała1 pisze:do schroniska trafiła mam z 5 maluszków, znów za małych na szcvzepienie , tak ok 4 tyg
czy mój Maks też może to mieć? Czy wiek ma znaczenie?puskas1 pisze:Kamakolo pisze:[`] dla maleńkiego drobiazgu. To calici - pamietasz Puskas? braciszek miał coś z tylnimi nóżkami - w sobotę go "diagnozowałyśmy". A to chyba zwykła sztywnośc wynikająca z calici? I znów wydawało się, iż Siostrzyczka silniejsza, a braciszek bardziej rachityczny.... I znów los złosliwie zachichotałMocne kciuki za braciszka.
![]()
![]()
Faktycznie, nie skojarzyłam![]()
to ta paskudna odmiana, co atakuje mięśnie i stawy, przeciez mój Bombel tez to miał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 108 gości