Wątek DO ZAMKNIĘCIA-dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 15, 2013 11:18 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Str. 1 Ważne wieści-konto, lekarze

Przepraszam, że się nie odzywam - u mojego Józinka zdiagnozowano wstępnie nadczynność tarczycy i teraz przed nami mnóstwo diagnostyki. Ja w stresie wielkim :oops:
Cieszę się, że nasz, a raczej Ślepków, Fundusz już ruszył :D
Dzięki mobilizacji członków i symaptyków Klubu Ślepaczków te ślepki i ich opiekunowie zyskają szansę na pomoc, której tak bardzo potrzebują :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto sty 15, 2013 14:14 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Str. 1 Ważne wieści-konto, lekarze

lista styczniowa 2013r.

1. Sonia
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 6956_n.jpg[/img]

2.Kubuś u lidki02
viewtopic.php?f=1&t=149852

prosze pamiętac przy wpłatach o dopisku "ŚLEPACZKI" oraz podac swój nick, dziekujemy za każdy grosz :1luvu:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto sty 15, 2013 18:36 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Str. 1 Ważne wieści-konto, lekarze

bde wpłacac grosik po zawsze po 15 :1luvu:
agula76

Post » Wto sty 15, 2013 20:07 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Str. 1 Ważne wieści-konto, lekarze

ode mnie poszło za styczeń :)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto sty 15, 2013 20:24 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Str. 1 Ważne wieści-konto, lekarze

A my pozdrawiamy :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto sty 15, 2013 21:13 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Str. 1 Ważne wieści-konto, lekarze

lidka02 pisze:A my pozdrawiamy :1luvu:

Co u was?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw sty 17, 2013 21:01 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Str. 1 Ważne wieści-konto, lekarze

Bardzo proszę o umieszczenie na pierwszej stronie dwóch moich podopiecznych, szukających DS. Niewidomego Bubu i Jego braciszka, który widzi na jedno oczko Jogiego.

Imię: Bubu

Data urodzenia: czerwiec 2012

Kastracja: tak

Szczepienia: tak

Stosunek do kotów: pozytywny,

Stosunek do psów: nie zna

Kontakt do opiekuna: jak zwykle

Do domu wychodzącego: nie
Opis, uwagi:Bubu to około półroczny wykastrowany kocurek, którego zabraliśmy z jednego z zakładów pracy. Bubu był tam atrakcja, nie ma nic bardziej zabawnego niż kot, który chcąc wyjść wali głową w ścianę. Bubu początkowo bardzo się bał, teraz jednak okazał się ogromnym pieszczochem, który uwielbia głaskanie po brzuszku. Bubu bez problemu trafia do kuwety i do miseczki z jedzonkiem. Kot poznaje mieszkanie, uczy się jak skakać z tapczanu na podłogę. Wychodzi mu to coraz lepiej, jednak czasem trzeba go asekurować. Nie widzi na oba oczka. Na pewno potrzebuje przynajmniej na początku więcej uwagi niż kot, który widzi. Czy znajdzie się ktoś kto pokocha kota, który widzi sercem?
Kot znajduje się w domu tymczasowym w Tarnowskich Górach.

Bubu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Imię: Jogi

Data urodzenia: czerwiec 2012

Kastracja: tak

Szczepienia: tak

Stosunek do kotów: pozytywny

Stosunek do psów: nie znany

Kontakt do opiekuna: 514 413 521, kotkibaziowe@gmail.com no i fundacyjny email.

Do domu wychodzącego: nie
Opis, uwagi:Jogi to około półroczny wykastrowany kocurek brat Bubusia. Jogi widzi tylko na jedno oczko, nie przeszkadza mu to jednak w normalnym funkcjonowaniu. Jogi pięknie korzysta z kuwety, lubi się głaskać choć początkowo jest nieśmiały. Mamy nadzieję, że znajdzie się ktoś kto pokocha Jogiego i nie będzie przeszkadzało mu, że Jogi nie jest w pełni sprawny. Do adopcji będzie po usunięciu oczka.

Obrazek
Obrazek
Obrazek[/quote]

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Czw sty 17, 2013 21:43 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Str. 1 Ważne wieści-konto, lekarze

Proszę prześlij mi zdjęcia (w jak najlepszej rozdzieczości) z opisem na adres pacze.sercem@gmail.com
wrzucimy chłopaków na FB :)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw sty 17, 2013 21:47 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Str. 1 Ważne wieści-konto, lekarze

ewexoxo pisze:Proszę prześlij mi zdjęcia (w jak najlepszej rozdzieczości) z opisem na adres pacze.sercem@gmail.com
wrzucimy chłopaków na FB :)

Oki jasne, dziękuje, postaram się jutro wysłać emaila :)

EDIT: Zdjęcia wysłane :)

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Sob sty 19, 2013 17:29 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Str. 1 Ważne wieści-konto, lekarze

narzeczona MOrfa z pierwszego postu ma dom, przepraszam, nie dałam znać!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob sty 19, 2013 17:31 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Str. 1 Ważne wieści-konto, lekarze

aha - czy Sonia ma wątek?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie sty 20, 2013 0:58 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Str. 1 Ważne wieści-konto, lekarze

czarno-czarni pisze:narzeczona MOrfa z pierwszego postu ma dom, przepraszam, nie dałam znać!

Proszę przypomnij mi o którą kotkę chodzi, bo już mi się wszystkie mieszają w głowie :oops:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Nie sty 20, 2013 13:25 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Dr Garncarz -Olsztyn ,Szczecin,Gorzów-st

jerzykowka pisze:Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ten kociak szuka choćby DT. Jednego oczka już nie ma, o drugie weci nadal walczą.
Malec przebywa w lecznicy, to ten zgłoszony przez magyrato.

Mały dostał na imię Gucio. Przebywa u nas w Warszawie, a to jego wątek: viewtopic.php?f=13&t=149299 Zapraszam do Fun Clubu Gucieńka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ratując jednego zwierzaka nie zmienimy świata, ale zmieni się świat tego jednego zwierzaka... a w naszym przypadku trzech... :)
Obrazek Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=149299

ZABEZPIECZENIA OKIEN I BALKONÓW WARSZAWA I OKOLICE - POLECAM SERDECZNIE !!!
http://balkondlakota.cba.pl/

.AnnMarie.

Od: Nie wrz 23, 2012 21:10

Post » Nie sty 20, 2013 16:35 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Str. 1 Ważne wieści-konto, lekarze

4.

- data dodania: 4 marca 2011 r.
-
- Narzeczona Morfa
- kotka
- około 6-7 miesięcy
- stan zdrowia: "jedno oko - drugie było wyszarpane - przez człowieka? Psa? Kota? Nie wiadomo..."
- schronisko w Kaliszu
- Kalisz
- viewtopic.php?uid=21586&f=1&t=124991
- kontakt: dagmara-olga
- wsparcie finansowe: brak danych
- "Ale kotka jest zwinna, szalona i ogromnie chętnie się bawi - jak każde kocie dziecko. Dymna w lekkie pasy w czerni ach....ślicznotka. Nie ma czasu na jakieś głupotki jak mizianki ale na rękach mruczy i barankuje - ale tylko trochę, bo czas mordować myszy!"
Prosi o opiekuna wirtualnego

ta kicia ma dom!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon sty 21, 2013 0:01 Re: ŚLEPACZKI cz.VI-Str. 1 Ważne wieści-konto, lekarze

Witajcie Ślepaczki - przyszłam pozdrowić i podczytać Wasz wątek :)
Ostatnio edytowano Pon sty 21, 2013 0:46 przez bitis, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek
Obrazek

Przepis na sok z buraków dla kociąt - http://blog.augustynska.eu/sok-z-burakow-dla-kociat/

bitis

Od: Śro paź 15, 2008 11:04

[poprzednia][następna]