Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alcia03 pisze:On strasznie zazdrosny jest o niego syczy, z łapy mu potrafi przywalić jak się mały mizia do niego, ale najgorzej przyzwczaić byłoby psa. Znajdzie domek zobaczysz:)
alcia03 pisze:Ja też dzisiaj byłam u weta z małym, ma około 7 miesięcy, waży 2950 kg (nie 3 kg;p) mały klopsik z niego:) odpchliłam i odrobaczyłam i swojego i jego, dokupiłam tabletek na katarek, bo musi mieć już mocniejsze ze względu na swój wiek. Oczywiście miał pchełki i wszoły, a na dodatek ma świerzba w uszach:(
pieprzowa pisze:U mnie koty szaleją, wygłupiają się. Nadal smarczą, ale zaczynają broić. Kochają mój fotel fatty, wrzucę zdjęcia kiedyś. Jak już się na niego wdrapią, to mam je z głowy na co najmniej dwie godziny, bo zasypiają.
A tu: w koszu Plamka, na fatty Luna, na kolanach Bengalek.W tle żarówka UV, pod którą próbują się wygrzewać, ale nie daję im podejść bliżej, niż na 1,5m.
alcia03 pisze:Nie będę mogła niestety choć bym chciała, bo u mnie w domu wybuchła wojna,że żadnych kotów więcej nie będzie, sama wiesz nie mieszkam sama, małe mieszkanie 2 koty i wielki pies, to nie jest zależne ode mnie, a i funduszy na leczenie specjalnie nie mam, bo nie pracuje tyle co zarobie na zamówieniach w avonie- grosze. Małemu Felixowi- bo tak moja siostra go nazwała nic nie brakuje, ma jedzenie, leczę go, bawię się z nim, nawet ma już pierwsze zabawki, chrupeczki dla juniorka i inne rzeczy. Chciałabym móc wszystkim pomóc, ale do domu nie mogę wziąść więcej kociaków, nie wiem może jak się ktoś zgłosi po niego to powiem,że jest ale jak ktoś przyjedzie to pokaże tego jasno szarego czy coś nie mam pojęcia. Daje im tabletki, karmię, robię co mogę... Nie chcę słuchać,że jestem egoistką, czy samolubem, bo powtarzam nie zależy to ode mnie, jakbym miała swoje mieszkanie to co innego. Ja tu nawet nie miałabym,gdzie ich trzymać, bo nie mam łazienki. Poza tym mój kot zaakceptował małego, nie wiem może dlatego,że to może jego dziecko, wyglądają identycznie, wszystkie inne koty bije.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości