Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
girlonthebridge pisze:Uwaga! Szymborska ze mnie marna ale musiałam kilka słów spłodzić
Mrucz czule przy mnie
Ale nie tylko we śnie
Bądź przy mnie blisko
Żebym wiedziała, że mam wszystko
Oddychaj, czuj, bądź
Moim światem nadal rządź
Przytul kiedy smutek gości
Miaucz kiedy dom pełen radości
To koniec nie mów mi
Bo bez Ciebie czarne są dni
Tęsknię, Kocham, Mówię Nie!
Zostań ze mną, przytul mnie...
pamięci Oli lipiec 2000 - 23.10.2012r. g. 19.00
mlsla pisze:U mnie Amber pojawiła się po miesiącu od śmierci pierwszej kici i też nie chciałam, czułam, że za wcześnie. No ale to miał być "tylko tymczas" bo była męczona przez dziecko i jego mamę. Namówiła mnie siostra.
Kotka ma zupełnie inny charakter niż poprzednia- żywiołowa, dzika, niszczy co podpadnie, miałczy i domaga się zabaw, cięęęęęęężki przeskok po cichym płochliwym aniołku, jakim była Lilu.
Dziś mija równe pół roku odkąd pojawiła się u mnie i pomimo tego,że ta smoczyca psuje mi krew często gęsto, spać nie daje, nie wyobrażam sobie, żebym miała się jej pozbyć, bo "kto będzie miał dla niej tyle cierpliwości, jeśli nie ja?"
Powiem więcej! Wzięłam jej kolegę dla towarzystwa i choć miał być żywiołowy jak ona, żeby miała z kim skakać, a okazał się leniem bezzębnym, z permanentnym rozwolnieniem, który biegiem to tylko do miseczki się przemieszcza, a bawić to "na leżaka" najbardziej lubi, to....... no helouuuuu, moje som i nie oddam nikomu
!
I już. Samo się porobiło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 104 gości