Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ciekawa.swiata pisze:Czy ktoś zagląda na mejla wolontariuszowego?
Jest zapytanie o Bursztynka...
Oraz o FIFI.
Oraz propozycja DT dla kota...
JaEwka pisze:Domek który pytał się o Fifi jest na wątku![]()
Pani z tablicy co się pytała o Bursztynka to Pani z Kluczborka z którą już Kasia rozmawiała
Jeżeli chodzi o ten DT to Pani pisała że może jakiegoś malucha wziąć, zaproponowałam kociaki od Mru ale je wzięła martka, to potem napisała że można w takim razie wybrać jakiegoś ze schroniska - i na tym się skończyło bo nic więcej nie napisała, że chce się umówić na konkretny dzień czy cokolwiek innego.
jjw666 pisze:Czy ktoś wie, jak ma się Wilczka? Bardzo mocno trzymam za nią kciuki!
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Domek który pytał się o Fifi jest na wątku![]()
Pani z tablicy co się pytała o Bursztynka to Pani z Kluczborka z którą już Kasia rozmawiała
Jeżeli chodzi o ten DT to Pani pisała że może jakiegoś malucha wziąć, zaproponowałam kociaki od Mru ale je wzięła martka, to potem napisała że można w takim razie wybrać jakiegoś ze schroniska - i na tym się skończyło bo nic więcej nie napisała, że chce się umówić na konkretny dzień czy cokolwiek innego.
A o Wilczuni to już jjw nie odpisałaś
Wilczur dzielnie walczy z mocznikiem.
viris pisze:Ja co chwilę sprawdzam czy to allegro jest. Bardzo bym chciała, żeby znalazło się tam foto Maszkaronów (przed i po), roześlę po wszystkich znajomych - żeby widzieli że warto dać piątaka.
Gibutkowa pisze:O elektryczny już masz. I jak się sprawuje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 139 gości