TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 29, 2012 21:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

mruczki prosily, bym przekazala, ze:

Matyldzia z jedzeniem dzis nieco lepiej, ale wystarczy odrobinka ekscytacji i bardzo zaczyna rzezic. Jednak najbardziej niepokojace jest to, ze ciagle spi i spi i spi... Trzeba ja budzic na jedzenie, bo sama nie wstanie :roll:

Szlapek cos zaczal sie slinic z jednej strony pysia, nie wiadomo, jaki tego powod. Byc moze problemy z zebami.

Eustaszek troszke sie zatrzymal dzis, ale nie jest jeszcze zle, sytuacja pod kontrola :) Male :piwa: nie zaszkodzi jednak ;)

Larysia byla dzis odrobaczana, ale w kupalu nie bylo sladow robactwa :ok: :ok: Uff :) Natomiast przed szczepieniem zwymiotowala chyba 2 krotnie i to zolcia :roll: Justyna jest zaniepokojona. Zastanawiam sie, czy to ma jakis zwiazek z ta jej alergia i biegunkami... :roll:
Juz nie pala ona taka miloscia do Rudiego jak wczesniej, troszke to uczucie slabnie, kot sobie odsapnie od tej namolnej wielbicielki troszke ... ;) Za to Tygrys jest w Larysi zakochany bez pamieci, na zaboj! Lara jest zamykana na noc w klatce, Tygrys chce spac z nia... :roll: Tylko ze w "kolejce do zdobycia wzgledow" Lary jest jeszcze Kika i Prima. :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro sie 29, 2012 21:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Jednym słowem dom pełen miłości :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw sie 30, 2012 8:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Trzymam kciuki za Tygryska,może Lara w końcu doceni jego starania

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Czw sie 30, 2012 11:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Kociara82 pisze:(...)
Za to Tygrys jest w Larysi zakochany bez pamieci, na zaboj! Lara jest zamykana na noc w klatce, Tygrys chce spac z nia... :roll: Tylko ze w "kolejce do zdobycia wzgledow" Lary jest jeszcze Kika i Prima. :roll:

Wiecie z czym mi się to skojarzyło? Z Tarunią [*], ją też wszystkie kociaste kochały. A i do Laruni się tak pchają... :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw sie 30, 2012 16:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

lidka02 pisze:Jednym słowem dom pełen miłości :1luvu:

no, chyba juz dawno koty nie zapalaly tak wielka miloscia do ktoregos z psow u Justy...

Kociara82

Post » Czw sie 30, 2012 16:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Caragh pisze:
Za to Tygrys jest w Larysi zakochany bez pamieci, na zaboj! Lara jest zamykana na noc w klatce, Tygrys chce spac z nia... :roll: Tylko ze w "kolejce do zdobycia wzgledow" Lary jest jeszcze Kika i Prima. :roll:

Wiecie z czym mi się to skojarzyło? Z Tarunią [*], ją też wszystkie kociaste kochały. A i do Laruni się tak pchają... :D

tak, dokladnie... A moze Larysia to Tarunia w innym futerku?... Ale cos w tym jest, Monis, bo i Justa tez tak to porownuje, ja tez zaczynam coraz bardziej zauwazac podobienstwo relacji kocio-psich do tych, ktore byly miedzy kotami a Tara [*]

Kociara82

Post » Pt sie 31, 2012 20:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Kociara82 pisze:
Caragh pisze:

tak, dokladnie... A moze Larysia to Tarunia w innym futerku?... Ale cos w tym jest, Monis, bo i Justa tez tak to porownuje, ja tez zaczynam coraz bardziej zauwazac podobienstwo relacji kocio-psich do tych, ktore byly miedzy kotami a Tara [*]

O tak, Lara jest do Tary bardzo podobna z zachowania, nie tylko jest mamka kotów ale tak jak Tarunia jest wiecznie głodna, dziś zjadła obierkę z arbuza i ukradła kromkę chleba :roll:

Byłam dziś u weta z Kacperkiem i Szłapkiem , Szłapek dostał zastrzyk na watrobe i wit a Kacper wcierkę na świerzb i pasożyty i pojechał do DS :lol: :lol: :lol:
Wzięłam tez na kreskę karmę alergiczna dla Lary ...

Mam totalnego doła bo byłam w aptece wykupić leki i zapłaciłam 173.88 zł a i tak jednego leku nie wykupiłam a drugi tylko na tydzień a lnne tylko są na miesiąc ale dzięki nim mogę chodzić bez bólu, ale nie zapłacę czynszu bo nie ma juz za co, klawiatura do netbooka też bardzo drogie a na ekranowej nie daje rady długo pisać :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt sie 31, 2012 21:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

ja pier... 8O 8O 8O tyle kasy a nie wszystko jeszcze wykupione??!! 8O 8O trza byc bogatym by chorowac...

Kociara82

Post » Sob wrz 01, 2012 10:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Dziś odwiedzinki będzie miał Bartuś :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob wrz 01, 2012 12:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Za odwiedziny :1luvu: i za ciebie Justys :1luvu: zdrówka żebyś nie musiała odwiedzać aptekę :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob wrz 01, 2012 16:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Poszukiwany transport TYCHY - WROCŁAW (samochodem) dla swinki morskiej. Termin do uzgodnienia.
Szczegoly u Justy.

Kociara82

Post » Sob wrz 01, 2012 23:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

lidka02 pisze:Za odwiedziny :1luvu: i za ciebie Justys :1luvu: zdrówka żebyś nie musiała odwiedzać aptekę :ok:

Dzieki kochana Lidziu :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob wrz 01, 2012 23:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Kociara82 pisze:Poszukiwany transport TYCHY - WROCŁAW (samochodem) dla swinki morskiej. Termin do uzgodnienia.
Szczegoly u Justy.

Już nieaktualne , dzieki za wpis :ok:
Bo Fibi juz w ds w Wrocławiu i to dzieki dziewczynom z Cichego Kąta ( z Tychow do Katowic ) i Budrysek (z Katowic do Wrocławia) bardzo Wam dziekuje :1luvu:
Bardzo zle sie pisze na klawiaturze ekranowej, nie daje rady :roll: :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie wrz 02, 2012 7:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Wczoraj kiedy wyprowadzałam Larysie okazało się że ta niestety bierze przykład z Mikiego,dostaje takiej samej głupawki po zrobieniu kupy,tyle że ona jest jakieś 3 razy większa , zaczyna biegać sprintem w kólko i skakać ni patrząc czy jest tam słup czy drzewo
A za to panicz Eustachy nabiera coraz większej wprawy w odpoczynku,jedzenie trzeba mu pod pyszczek podstawiać

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Nie wrz 02, 2012 8:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

[poprzednia][następna]