Czekam na nowe zdjęcia i też wrzucę na swój profil do albumu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katipe pisze:jutro koło 11 jadę robić fotki, w końcu nie z panem ale z panią z Radomska
a tu trochę moich ostatnich zdjęć Marcyśki (zreszą, podopiecznej KAN, już ponad 1,5 roku u mnie:
KLIK
_ogonek_ pisze:Hanulka, możesz się jakoś skontaktować z Andżeliką i poprosić żeby ponazywała koty ze zdjęć? Fotki są przecudne i chcę je powrzucać w albumy kociastych na FB tylko nie wiem co jest czym.
katipe pisze:_ogonek_ pisze:Hanulka, możesz się jakoś skontaktować z Andżeliką i poprosić żeby ponazywała koty ze zdjęć? Fotki są przecudne i chcę je powrzucać w albumy kociastych na FB tylko nie wiem co jest czym.
część tych moich zdjęć jest podpisana imionami, pomogly mi w tym już obecne fotki w galerii... niestety w niedz nie będę miała czasu żeby w ten sam sposób przejrzeć te drugie zdjecia
katipe pisze:więcej fotek
po dzisiejszej wizycie w kociarni i po tym, jak jeden z kotów dosłownie 'wybrał sobie' tę panią która robiła zdjęcie i jej syna - mam plan.
Muszę po prostu ściągnąć tam na miejsce parę osób które mogłyby przygarnąć zwierzaka. W pierwszej kolejności muszę znaleźć dom dla Frania który mnie dzisiaj oczarował - nawet już o nim naopowiadałam znajomemu którego strasznie lubi Marcyśka i po weekendzie mam się z nim wybrać do kociarni!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 69 gości