edii pisze:zaznaczam nową część wątku
witamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EVA2406 pisze:Czyli dzień jak co dzień.
Bożenko, oby nie było gorzej i oby udało się długi spłacić
BOZENAZWISNIEWA pisze:No to na dobranoc ...napisze:przezyłam chwile grozy..usłyszałam straszny łomot w kuwecie...biegne,a tam cała kuweta kryta podskakuje jakies charki słychac...myslałam,ze Lepus ataku dostał padaczkowego...Od razu zbioiegowisko ciekawskich ,zaniepokojonych kotów ..a tam....słuchac "psik,psik"i wyłazi Czrnuszek z ...konikiem polnym w zębach![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:No to na dobranoc ...napisze:przezyłam chwile grozy..usłyszałam straszny łomot w kuwecie...biegne,a tam cała kuweta kryta podskakuje jakies charki słychac...myslałam,ze Lepus ataku dostał padaczkowego...Od razu zbioiegowisko ciekawskich ,zaniepokojonych kotów ..a tam....słuchac "psik,psik"i wyłazi Czrnuszek z ...konikiem polnym w zębach
BOZENAZWISNIEWA pisze:No to na dobranoc ...napisze:przezyłam chwile grozy..usłyszałam straszny łomot w kuwecie...biegne,a tam cała kuweta kryta podskakuje jakies charki słychac...myslałam,ze Lepus ataku dostał padaczkowego...Od razu zbioiegowisko ciekawskich ,zaniepokojonych kotów ..a tam....słuchac "psik,psik"i wyłazi Czrnuszek z ...konikiem polnym w zębach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 744 gości