Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 11, 2012 19:44 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

To może postawić klatkę łapkę z dobrym jedzonkiem, może tuńczyk. Chętnie pożyczę klatkę.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Śro kwi 11, 2012 19:50 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

iwoo1 pisze:To może postawić klatkę łapkę z dobrym jedzonkiem, może tuńczyk. Chętnie pożyczę klatkę.

to też jest myśl
byleby klatki ktoś nie ukradł zanim kot się nie złapie

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Śro kwi 11, 2012 19:54 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

to już trzeba pilnować, bo to kusząca rzecz, tyle metalu

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Śro kwi 11, 2012 19:56 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

ja za 15 min pójde na spacer z psem to się zorientuje czy kot tam siedzi jak tam będzie to coś spróbuje sama ( po odstawieniu psa do domu) jeśli nie uda mi się na żarcie to zadzwonię do pani i może faktycznie z tą klatką trzeba będzie zadziałać

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Śro kwi 11, 2012 20:05 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

my przelotem z Amikowskim.robiłam dzis foty szmatek na sprzedaz

Obrazek

tu wszedł bez krępacji
Obrazek

a tu już myslałam ze sie udało bez kota. niestety na powiekszeniu widac co nieco

Obrazek

uwielbiam dziada :mrgreen:

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Śro kwi 11, 2012 20:06 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Ja niestety inaczej nie pomogę jak tylko trzymając kciuki.Z małą na łapankę nie planuję iść bo, nie tylko Bercik spierniczał by gdzie pieprz rośnie,ale zapewne wszystkie koty w promieniu 10 kilometrów :mrgreen:
Póki Daria była w wózku to mogłam pomagać w łapankach, teraz jak Daria wydaje z siebie dość dziwne i głośne dźwięki to mogę zapomnieć o łapankach i śledzić takie akcje w sieci :roll:

Spróbujcie dziewczyny z klatą,przecież on musi być głodny

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro kwi 11, 2012 20:13 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

filcova, a coś mniejszego będzie na tym bazarku?

mar_tika

Post » Śro kwi 11, 2012 20:22 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

mar-tika a jaki rozmiar, mam jeszce jedno pudło mniejszych ale nie pamietam co i jak:)
ale mogę zajrzec :)

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Śro kwi 11, 2012 20:25 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Ksawery chciałby bardzo podziękować Pani Małgosi za wszystkie wspaniałe prezenty- jedzonko, witaminki, żwirek, same wspaniałości :1luvu: :1luvu: :kotek: :kotek:

Liczymy na to, że uda się Pani odwiedzić Ksawcia :)

Ksawery jak już się przyzwyczai do człowieka jest mega miziakiem- wdrapuje sie na kolana, mówi w kocim języku, przymila się niesamowicie :)

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro kwi 11, 2012 20:36 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

filcowasova pisze:mar-tika a jaki rozmiar, mam jeszce jedno pudło mniejszych ale nie pamietam co i jak:)
ale mogę zajrzec :)

92-98 cm kupuję co popadnie.Zwłaszcza letnie ciuszki bo jedziemy w maju na krótki urlop ,a z ciuchów z tamtego roku mała mi w mig wyrosła 8O

mar_tika

Post » Śro kwi 11, 2012 21:02 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Mercedes (ale piękne imię ) jutro dostanie opis. Po południu byłam w rozjazdach, padam na nos.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Śro kwi 11, 2012 23:19 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

No Ja dopiero na bazę dotarłam.
Zrobiłam obchód Bercika ni widu, ni słychu. Choć!! Dzwoniła do aange bo przekonana byłam że go widziałam na kortach tenisowych. Wypisz wymaluj, dość ostrożny, ale zaciekawiony ludzkim głosem. Niestety nie podszedł a i nie miałam go czym skusić, bo saszetkę zjadł ryży. Ciekawa jestem czy to był On czy nie :roll:

BERCIK WRACAJ DRANIU!!!
MIKUŚ

Post » Śro kwi 11, 2012 23:40 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

A na kociarnie przygalopował dzis Król Arthur. Szkoda że nie na czarnym koniu lecz w czerwonym opakowaniu po butach Mc Arthur.

Ryża kocia Istota trafiła z zamku na kiciarnię. To nie żart!!
Nie mogę się wciąż otrząsnąć. Mieszkał na Zamku!! W Będzinie. Znaleziony pod śmietnikiem.
Mamy Księcia NAPRAWDĘ :mrgreen:

Młodzian ma 3 miechy. Jest cały rudy, kocurr... , choć w sumie do rudości mu jeszcze sporo brakuje. Niestety jest cały brudny, śmierdzący, zarobaczony, zapchlony kompletnie, syf - kiła. Chyba mieszkał w lochach zamczyska i wyszedł po pomoc. Jest słaby. Bardzo zmęczony. Śpi cały czas. Choć widziałam że zjadł godzinę temu, miseczka była opędzlowana prawie całkowicie :wink:

Dbajcie o Niego. W końcu pierwszy raz mamy Księcia z Zamku :ryk:
MIKUŚ

Post » Czw kwi 12, 2012 4:44 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

MIKUŚ pisze:A na kociarnie przygalopował dzis Król Arthur. Szkoda że nie na czarnym koniu lecz w czerwonym opakowaniu po butach Mc Arthur.

Ryża kocia Istota trafiła z zamku na kiciarnię. To nie żart!!
Nie mogę się wciąż otrząsnąć. Mieszkał na Zamku!! W Będzinie. Znaleziony pod śmietnikiem.
Mamy Księcia NAPRAWDĘ :mrgreen:

Młodzian ma 3 miechy. Jest cały rudy, kocurr... , choć w sumie do rudości mu jeszcze sporo brakuje. Niestety jest cały brudny, śmierdzący, zarobaczony, zapchlony kompletnie, syf - kiła. Chyba mieszkał w lochach zamczyska i wyszedł po pomoc. Jest słaby. Bardzo zmęczony. Śpi cały czas. Choć widziałam że zjadł godzinę temu, miseczka była opędzlowana prawie całkowicie :wink:

Dbajcie o Niego. W końcu pierwszy raz mamy Księcia z Zamku :ryk:

jezusie :cry: :cry: :cry:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Czw kwi 12, 2012 8:17 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

basia nie odbiera to tu pisze moze ktos doczyta polamalo mnie nie dam rady na kociarnie dojsc moze ktos zajzec za mnie :?: :?: :?: :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

[poprzednia][następna]