Erin pisze:Nie oceniaj innych swoją miarą, bo to naprawdę nieładnie.
Bzdura i totalne ni-przyłap ni-przyklej. Dziwi Cię, że oceniam zgodnie ze swoją ontologią i aksjologią? Ty niby co, oceniasz na podstawie cudzych?

Erin pisze:Skąd wiesz, że dziewczyny nie działają? Bo nic nie ma o tym na wątku?
Nie wiem, nikt nie pisał jak aktualnie wygląda postęp działań. Chciałam poradzić jako osoba, która ma troszkę pojęcia na temat SIWz-u i zamówień publicznych, bo miałam do czynienia z tym i w pracy, i na podyplomówce. W polskiej biurokracji można wszystko, łącznie ze zgodnym z prawem wprowadzeniem aneksów regulujących zakres obowiązków. Może tak się da - wierzę, że skoro dziewczynom zależy, to wykorzystają możliwe środki.
Erin pisze:Słuchajcie, a nie wydaje się Wam dziwne, że to już któryś z kolei post, któregoś z kolei nicka o kilku postach? Jakoś coraz bardziej wygląda mi to na granie nam na nosie
Bardzo dziwne, no bardzo. Ja się tu rejestrowałam o wiele wcześniej niż ten wątek powstał. Wiarygodne i wszechmocne są tylko osoby, które mają po kilka tysięcy postów.. taaa Jeśli do mnie pijesz, to zapraszam na priv, zanim zaczniesz siac dalej teorie spiskowe.. Poza tym być może pojawia sie i nowe osoby, bo jak któraś z was sama zauważyła w pozycjonowaniu w Google, przy wyszukiwaniu informacji na temat tego weterynarza, ten wątek wyskauje na pierwszym miejscu. Na pewno ktoś jeszcze się wypowie. Musicie sie z tym liczyc. Posprawdzajcie sobie IP, jesli nie ufacie innym (nie wiem jak to się robi, ale jakos na pewno sie da).
Najlepszym rozwiązaniem jest szybko sterylizować kotki, póki są młode, zanim w tę ciąże zajdą. Rozumiem, że jest to niełatwe zadanie. Uważam, że w tej materii dziewczyny robią kawał dobrej roboty, ale nie odbierajcie mi prawa do bronienia swoich poglądów w momencie, gdy ktoś je atakuje i przekreca moje slowa. Nie byłoby tej całej dyskusji, gdybyscie nie naskoczyły na mnie za moje poglądy. Wy naskakujecie i oceniacie, to nie dziwcie się, że w takim wypadku ktos wasze poglady bedzie oceniac (jeśli ktos chce dalej oceniac moj swiatopoglad to zapraszam na priv, nie ma co ciągnąc tego na forum. Tu lepiej skupcie się na postepie dzialan w istotnej teraz dla was kwestii, chyba to jest dla was teraz o wiele wazniejsze niz atakowanie kogos, przekrecanie jego slow i debatowanie na temat jego ontologii. Jesli chcecie dalej ciagnac debate i przekrecanie moich slow publicznie, to prosze bardzo, ale nie ma sensu. Zapraszam na priv).