TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 08, 2012 13:39 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Justa&Zwierzaki pisze:Super :1luvu:
Oj wiem teraz ile kosztuje leczenie człowieka :roll: , ja na moje leki wydaje tez sporo a 23 marca sie okaże ile jeszcze ....
Przed chwilka rozmawiałam ze znajoma lekarka ( stomatologiem ) i troszkę jestem zaniepokojona :|

A co się dzieje ?
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Czw mar 08, 2012 20:27 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Cześć Mrusie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw mar 08, 2012 22:08 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ewciia pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Super :1luvu:
Oj wiem teraz ile kosztuje leczenie człowieka :roll: , ja na moje leki wydaje tez sporo a 23 marca sie okaże ile jeszcze ....
Przed chwilka rozmawiałam ze znajoma lekarka ( stomatologiem ) i troszkę jestem zaniepokojona :|

A co się dzieje ?

Wiesz te moje bóle , tylko za jedną receptę zapłaciłam 65 zł a to było tylko na przetrwanie bo teraz mam juz szczegółowe wyniki badań :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw mar 08, 2012 22:16 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Niech już sie ta zima skończy , juz mam jej dość :evil:

Ozzinek przed chwilka znów sobie pojadł a teraz sobie śpi a Mati tylko troszkę ....

A Morfi mnie dzis nie chciał wypuścić z kwarantanny , tylko mi mruczał i dał brzucho , wielkie brzucho do miziania :twisted:

Maniek jest nie do wytrzymania :evil: ciągle łazi i sie drze mimo iz w miskach ma pełno , suche dwa rodzaje sanabel i puszki dwie whiskasa i Felixa , ale nie ma miecha :evil:

Ozzi i Mati tez chętnie jedzą mięsko a zresztą większość stada lubi ... ale nie ma nigdzie w promocji a tak jest za drogie :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 08, 2012 22:53 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

A wątróbeczki nie potraktuje jako to, o czym marzy ? Raz na jakiś czas można, a za droga nie jest.
Z tego co wiem to dziś był kurczak w realu w całości 8zł/kg.
To mój drops już się tak drze od ponad miesiąca - tęskni za balkonem :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Czw mar 08, 2012 22:56 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ewciia pisze:A wątróbeczki nie potraktuje jako to, o czym marzy ? Raz na jakiś czas można, a za droga nie jest.
Z tego co wiem to dziś był kurczak w realu w całości 8zł/kg.
To mój drops już się tak drze od ponad miesiąca - tęskni za balkonem :ryk:

Wątróbkę daje bardzo rzadko bo maja biegunkę co nie które :roll:
A jak juz daje to gotuje ja razem z mięsem to wtegy nie ma az takiego problemu
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 08, 2012 22:59 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Moje dzisiaj też wyjątkowo upierdliwe :roll: Byłam dzisiaj u mamy, jej Julka też marudzi od rana :roll: Taki dzień chyba :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw mar 08, 2012 23:15 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Moje wątróbkę wolą od piersi z kurczaka, dziś dostały to i to... ale oczywiście wygrała wątroba :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Czw mar 08, 2012 23:19 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

U mnie wątróbka to rarytas, bo rzucają po ścianach, a potem polują na taką spływającą ze ściany :roll:
Nie ma głupich :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw mar 08, 2012 23:25 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

tez nic mi nie wiadomo o jakiejs promocji miesa... Maniek wyjatkowo wkurzajacy jest z tym miesem. Ja rozumiem, ze tak to lubi, cale stado lubi, ale jakos potrafia bez tego dluzej wytrzymac. A on nie! :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw mar 08, 2012 23:39 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt mar 09, 2012 0:03 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Maniuś to nie spokojny tylko jak mięska nie ma!! A ja się modle o to żeby moje chciały jeść mięso.
A wracając do tego, co miałam napisać... Manius marudny od mięska... a ja od kilku miesięcy
wysłuchuje wieczorem, w nocy i rano Dropsikowa "mauuu, mamaaaauu, miauuu, mrauuu, mrrr, mra mauu mamamaaaauuuu".
I co chwila taka wiązanka... a ostatni miesiąc to już tragedia, więc mogę się zamienić na Maniusia :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Pt mar 09, 2012 0:04 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Uwazaj lepiej co mowisz, bo jutro cie Justa bez Manka nie wypusci z domu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt mar 09, 2012 23:02 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Dzis tyskie mruczki i nie tylko mruczki mieli odwiedzinki wolontariuszki Ewcii :1luvu:
Ewcia wyszła mi z psami na spacer a ja wtedy mogła sie zając Ozzim i Eustachym po powrocie do domu :)
Tez razem byłyśmy na obchodzie razem z psami bo sama nie daje rady iść z nimi obiema karmić bezdomniaczków no i Ewcia odpłynęła przy Marfim , dosłownie :mrgreen:

Ozzi ładnie je i qupale tez juz sa OK :lol: no i cały czas chce być miziany i noszony :lol:

Ale martwi mnie bardzo Mati bo nie chce jeść , rano zjadła około 1/2 gourmeta i do teraz sie nie upomina o jedzonko , prawie cały czas śpi :(, a za chwilkę dam jej znów gourmeta i może coś zje , ale cały czas rzęzi :cry:

Ewciu dzięki za papu dla moich prosiaczków :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 09, 2012 23:07 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i

Ewciu bardzo Ci dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: , ja juz ledwo na oczy patrze bo mnie ta grypa rozkłada, boli wszystko i nawet te leki przeciw bólowe co mam nie pomagają :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]