Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 12, 2012 14:29 q1``

Jagooda pisze:Boziuuu... jakie cudne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Może dwupak w przypadku 2 identycznych kotów nie cieszy się zainteresowaniem?

Bliźnięta najczęściej bywają identyczne :wink:
Identyczne, to nie znaczy takie same.Jak wynika z opisów Basi, każdy z nich ma inny charakter.
Każdy jest indywidualny, jedyny, niepowtarzalny. :P
Ja wierzę, że znajdzie się jakiś miłośnik białych kotów, który weźmie obydwa białaski.
Nieustanne kciuki za domek :ok:

Może to będzie ten, o którym pisze Kasia?

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto mar 13, 2012 11:54 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Nowy dzień przynosi nową nadzieję na domek.Może dziś?
Chłopaki :1luvu:

Co z tym domkiem? Wiadomo już coś?

dana.b

Post » Wto mar 13, 2012 12:24 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

dana2509 pisze:Nowy dzień przynosi nową nadzieję na domek.Może dziś?
Chłopaki :1luvu:

Co z tym domkiem? Wiadomo już coś?

Na razie nikt jeszcze nie pisał i nie dzwonił ,mam zdawkowego maila o Lorda lecz pani napisała by zadzwonić lub ,że ona zadzwoni.Zobaczymy,przyznam szczerze ,że nie cieszą mnie te telefony które dzwonią tylko jeszcze bardziej mnie przeraża podejście ludzi do zwierząt.Chyba większość myśli ,że zwariowałam mając wymagania i opowiadając o charakterze kotów i dobierajac dom dla kota.To ,że kot wyskoczy z piętra to nie problem bo raczej nic mu sie nie stanie.Może ja już naprawdę mam wygórowane wymagania.Zresztą zainteresowanie jest tylko Lordem i ew.białaskami o inne które mogłyby być wychodzace jak Kuro i Rydz nawet nikt nie spyta.Te które się według mnie do takich domów nie nadają własnie tacy ludzie chcą.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto mar 13, 2012 13:45 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Szkoda :(
Podejścia niektórych ludzi do zwierząt, jak i do opieki nad nimi nie da się zrozumieć!
Trzeba mieć nadzieję , że tych rozsądnych i świadomych jest więcej.

Trzymamy kciuki za odpowiedzialny dom :ok:

dana.b

Post » Wto mar 13, 2012 15:18 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Nigdy nie dzwonię do domów co piszą ,ze chcą kontakt złapać.Jak komuś zależy nich sam zabiega.
Basiu, te nasze wygórowane wymagania porównuje do portfela.Jak mnie zezłości upierdliwiec to ucinam dyskusję,że nie pozwolę swojej forsie wypaść przez okno.Jak che kota to podliczę koszty kocich spraw i moge prosić o zwrot. Jakoś te pieniądze strasznie ruszają ludzi. Tych mało zainteresowanych.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro mar 14, 2012 13:35 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Za domek dla kocurków :ok:

dana.b

Post » Śro mar 14, 2012 17:59 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

co tam słychać u tuptusiowych atomków? :)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro mar 14, 2012 18:17 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

ewexoxo pisze:co tam słychać u tuptusiowych atomków? :)

Dzisiaj były rozmowy z potencjalnym domkiem dla maluchów,niestety na razie wszystko przesuwamy bo pani chce koty po kastracji i nie może zabezpieczyć balkonu.Według mnie są zbyt szalone i bez zabezpieczenia nie da rady ,gdyby jeszcze mieszkały z jedną osoba która będzie pilnować by okna były zamknięte ,ale gdzie mieszka więcej osób ,rodzina wielopokoleniowa z takimi zasadami byłby problem ,zresztą pani pisała ,ze na balkon by wychodziły.Będziemy z panią w kontakcie moze coś się zmieni jeszcze.Raiya przez telefon słyszała dzisiaj jak Atomek dzwoni dzwonkiem.

horacy 7

Post » Śro mar 14, 2012 20:22 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

A tak, potwierdzam, dzwonil jak najety:D "DAWAJ JEEEEESC KOBIETOOOOO" :D

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Śro mar 14, 2012 21:31 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Dobry dzień, a właściwie wieczór. Jeszcze nie dotarłam do domu, ale udało mi się dorwać kawałek neta :twisted:

Jak się mają chłopaki? Jak rudy? Opowiadać mi wszystko, wszystko, wszystko! :mrgreen:
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Śro mar 14, 2012 21:50 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Meruee pisze:Dobry dzień, a właściwie wieczór. Jeszcze nie dotarłam do domu, ale udało mi się dorwać kawałek neta :twisted:

Jak się mają chłopaki? Jak rudy? Opowiadać mi wszystko, wszystko, wszystko! :mrgreen:

białe chłopaki mają się dobrze nawet dzisiaj były rozmowy z chetnym domkiem ale na razie wstrzymane bo pani musi jeszcze przemyśleć pewne sprawy i ew. zabezpieczyć balkon.Rudy zaś po swiętach jedzie do Bydgoszczy właśnie do DT z opcją DS.

horacy 7

Post » Śro mar 14, 2012 21:56 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Oh to cudowne wieści!! Ja też jeszcze w Bydgoszczy, także w razie czego polecam się na wizycie poadopcyjnej czy coś ^^

Za chłopaków cały czas trzymam kciuki. Opowiadałam o nich trochę na wyjeździe ale jednak nie wiedzieć czemu wszyscy boją się brać w pakiecie.
Obrazek

Meruee

Post » Śro mar 14, 2012 22:19 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Meruee pisze:Oh to cudowne wieści!! Ja też jeszcze w Bydgoszczy, także w razie czego polecam się na wizycie poadopcyjnej czy coś ^^

Za chłopaków cały czas trzymam kciuki. Opowiadałam o nich trochę na wyjeździe ale jednak nie wiedzieć czemu wszyscy boją się brać w pakiecie.

Nie wiedza co tracą wszyscy.Kotek jedzie do naszej kolezanki z forum Raiya,więc bedzie nam tu pisać wszystko co u Rudzika. :mrgreen:

horacy 7

Post » Śro mar 14, 2012 22:21 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

OJ tam oj tam i tak się polecam na wizytę poadopcyjną (to tylko taki pretekst, żeby rude pomiziać :mrgreen: ). O ile Raiya nie będzie miała nic przeciwko :roll:
Obrazek

Meruee

Post » Śro mar 14, 2012 22:22 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupa

Lepiej dwa w pakiecie, bo potem może się skończyć jak u mnie - trzema. :P
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

[poprzednia][następna]