Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuzia96 pisze:Elfiku, dzisiaj w ostatni dzień starego roku odmieniło się twoje życie. Teraz już będziesz zawsze pod opieką, będziesz kochany, poczujesz dotyk dobrych rąk ludzkich i będziesz miał swoje miejsce na ziemi, godne miejsce, takie gdzie nikt nigdy już cię nie skrzywdzi.
Bądź już teraz tylko szczęśliwy Elfiku, tego ci życzę w Nowym Roku. I zdrówka![]()
Mruczeńka1981 pisze:Agn na 1 stronie KS będzie info o funduszu Elfim, więc ja tylko będę czekać na kaktury od Ciebie
Gibutkowa pisze:jimmy_lodolamacz pisze:Dobrze, że jest stabilny. A leki tato potrafi podawaćNa parę dni można u niego kota zostawić ale na stałe... No i zawsze dochodzą wizyty u weta...tu już padaka totalna. Cieszę się, że jedzie w doświadczone miejsce. Dobrze dla niego. A tato mówił, że my to chyba podwójne serca mamy, że się tak litujemy nad tymi zwierzakami
No właśnie o tym pisałam. Jak u Taty była Kiwka na kwarantannie to przecie Ty jeździłeś z nią do weta, pamiętam.
jimmy_lodolamacz pisze:U Elfa wszystko ok! Na pewno lepiej ode mnie się czujeSiusiu do kuwetki było. Kupy jeszcze nie zrobił. Lekarstwa je ładnie. Tato cały czas porównuje go do Kiwi i mówi, że jest mniejszym łobuzem
Spał na kocyku.
marciula pisze:Elfik jedzie jutro do Torunia do kochanej Agn, która zgodziła się zająć bidulem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Levika i 474 gości