Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mpacz78 pisze:Przepraszam, że się wtrącam, tak przypadkiem tu weszłam.
Jeśli chodzi o finanse, to jeśli mar9 nie chce robić 'krechy' u weta bo nie wiadomo ile pieniążków i kiedy na tego kota uda się uzbierać na konto fundacji, to możecie przyjąć taki system rozliczeń, że mar9 płaci wetowi na bieżąco (nieważne czy kartą czy gotówką czy przelewem), potem np. na koniec mies. bierze fakturę na Fundację za to leczenie tyle ile ono faktycznie wyniosło (na fakturze pisze, ż eto jest zapłacona faktura), i fundacja robi refundację na konto mar9 w takiej kwocie jaką udało się na ten cel uzbierać (oczywiście nie może być ona większa niż kwota faktury, ale może być mniejsza - jeśli nie udało się uzbierać na całe leczenie).
Wtedy jakby mar9 wykłada na leczenie aby wet nie czekał na pieniądze, a jak się uzbiera to dostaje zwrot. My tak nierzadko praktykujemy, opisujemy z tyłu faktury refundacja na konto: tu dane osoby, która wykładała pieniądze i jest ok.
justyna8585 pisze:nie rozumiem po co ta Pani niedawno pisała na fb,że nadal go chcą...dla poklasku?
mar9 pisze:justyna8585 pisze:nie rozumiem po co ta Pani niedawno pisała na fb,że nadal go chcą...dla poklasku?
Pani nie miała transportu, niedługo odbiera swój samochód, wtedy przyjedzie po Zenusia.
Tak mi pisała.
justyna8585 pisze:mar9 pisze:justyna8585 pisze:nie rozumiem po co ta Pani niedawno pisała na fb,że nadal go chcą...dla poklasku?
Pani nie miała transportu, niedługo odbiera swój samochód, wtedy przyjedzie po Zenusia.
Tak mi pisała.
Pisała...kiedy to pisała?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 48 gości