novacianka pisze:adzi pisze:Mam transport na piątek rano do wawy - z 3miasta wyjeżdża ok 9 , w wawie ok 14. Pojadą, mam nadzieję, 4 transportery (3 koty dorosłe dla smarti osobno, 2 na tdt do fleur młodzież razem) Koty trzeba odebradz od forumowiczki ecrire (trasa A7, Wisłostrada, Czerniakowska, Dolinka Służewiecka)
[b]Potrzebny DT od 8/9.12 w Wawie lub z Wawy !!!!! [/b] aby fleur mogła zabrac 2 !!!
Jutro łapię 1 kociastego na TDT, który może jechać stąd dalej na początku grudnia (AK Czestochowa mam nadziejęPotrzebny transport !!
CZekam na odzew od 1 osoby z 3miasta na 1 kota, bardzo na to liczę!!!!
brakuje TDT na 2 koty ktore pojadą do sosnowca, jak tylko bedzie transport
brakuje TDT dla 2 kotów , które mogłyby jechać do lublina i DT w lublinie od 16.12.
Koty Warszawskie chcemy łapać w środę (kocury na kastracje w czw, jutro chce umawiac weta) + 2 młodziaki, nie ma na nie TDT w 3 mieście do piątku rano !!!!
Zależy czy osoba na którą licze zgodzi się , jeśli tak zostaje 1 młodziak, jeśli nie zostaje 2 młodziaków bez DT !!!
Jest trochę lepiej niż było , ale jeszcze szukamy !
Reasumując:
potrzebne domy awaryjne trójmiasto dla 4 młodziaków , są ew. domy tymczasowe przy transporcie do sosnowca i lublina (tutaj plus DT po 18.12) !!!
oraz awaryjny dom tymczasowy (środa -piatek rano) na 5 kotów (3 dorosłe + 2 młodziaki)
Rano napiszę więcej musze, się wreszcie wyspaćbo juz nie wiem jak sie nazwyam i logiczne myslenie szwankuje !!!! eehhhhhh
Adzi, ja DO 16 grudnia mogę. na tej samej zasadzie co Fleur, że po tym czasie ktoś koty przejmie, bo też ich nie wypuszczę pod blokiem, a będę wyjeżdżała i się z całą ferajną nie będę miała jak i gdzie zabrać
oczywiście - tak jak ci pisałam, będzie Dt po 16.12. w lublinie, będzie transport, wysyłam koty, nie będzie to.....osiwieje

novacianka - popytaj czy ktoś z kociarzy/znanych ci forumowiczow z twoich okolic nie moglby przejac 2 ??? Musimy probować !