Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 15, 2011 9:38 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

novacianka pisze:
adzi pisze:Mam transport na piątek rano do wawy - z 3miasta wyjeżdża ok 9 , w wawie ok 14. Pojadą, mam nadzieję :oops: , 4 transportery (3 koty dorosłe dla smarti osobno, 2 na tdt do fleur młodzież razem) Koty trzeba odebradz od forumowiczki ecrire (trasa A7, Wisłostrada, Czerniakowska, Dolinka Służewiecka)

[b]Potrzebny DT od 8/9.12 w Wawie lub z Wawy !!!!! [/b] aby fleur mogła zabrac 2 !!!

Jutro łapię 1 kociastego na TDT, który może jechać stąd dalej na początku grudnia (AK Czestochowa mam nadzieję :) Potrzebny transport !!

CZekam na odzew od 1 osoby z 3miasta na 1 kota, bardzo na to liczę :1luvu: !!!!

brakuje TDT na 2 koty ktore pojadą do sosnowca, jak tylko bedzie transport

brakuje TDT dla 2 kotów , które mogłyby jechać do lublina i DT w lublinie od 16.12.

Koty Warszawskie chcemy łapać w środę (kocury na kastracje w czw, jutro chce umawiac weta) + 2 młodziaki, nie ma na nie TDT w 3 mieście do piątku rano !!!!

Zależy czy osoba na którą licze zgodzi się , jeśli tak zostaje 1 młodziak, jeśli nie zostaje 2 młodziaków bez DT !!!

Jest trochę lepiej niż było , ale jeszcze szukamy !

Reasumując:

potrzebne domy awaryjne trójmiasto dla 4 młodziaków , są ew. domy tymczasowe przy transporcie do sosnowca i lublina (tutaj plus DT po 18.12) !!!

oraz awaryjny dom tymczasowy (środa -piatek rano) na 5 kotów (3 dorosłe + 2 młodziaki)

Rano napiszę więcej musze, się wreszcie wyspać :D bo juz nie wiem jak sie nazwyam i logiczne myslenie szwankuje !!!! eehhhhhh

Adzi, ja DO 16 grudnia mogę. na tej samej zasadzie co Fleur, że po tym czasie ktoś koty przejmie, bo też ich nie wypuszczę pod blokiem, a będę wyjeżdżała i się z całą ferajną nie będę miała jak i gdzie zabrać :(

oczywiście - tak jak ci pisałam, będzie Dt po 16.12. w lublinie, będzie transport, wysyłam koty, nie będzie to.....osiwieje ;) !

novacianka - popytaj czy ktoś z kociarzy/znanych ci forumowiczow z twoich okolic nie moglby przejac 2 ??? Musimy probować !

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Wto lis 15, 2011 9:40 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

Tess 1610 pisze:No to trochę kicha,bo ja ewentualnie może w niedzielę bym mogła dopiero :(

??? Tess jaka pomoc bo ja odnaleźć się nie mogę ????

adzi

Post » Wto lis 15, 2011 9:43 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

Dziewczyny, a złapać dzień później i przetrzymać w lecznicy po kastracji nie można? Od razu trzeba zabierać?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lis 15, 2011 9:50 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

Faflok pisze:Na FB działa także wątek transportowy:
https://www.facebook.com/pages/Transpor ... 8306699364

Faflok nie moge nic napisac u nich na tablicy !

Wstaw proszę przeklejona prosbe o transport, chyba z dzisiaj rana !!!

potrzebujemy transportu:

GDN-Sosnowiec

GDN-Częstochowa (od 4.12.)

GDN-Lublin (mamy TDT do 16.12. , szukamy DT z tych okolic po 16.12.)

ewentualnie (czekam na jakieś info od tych osób nie jest to nic pewnego, ale w razie co opcje transportu warto mieć).

GDN-Wrocław (na razie osoba nie odpowiada)
Ostatnio edytowano Wto lis 15, 2011 19:48 przez adzi, łącznie edytowano 1 raz

adzi

Post » Wto lis 15, 2011 9:52 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

Szalony Kot pisze:Dziewczyny, a złapać dzień później i przetrzymać w lecznicy po kastracji nie można? Od razu trzeba zabierać?

Bardzo EWENTUALNIE chyba można ale koty będę 2 dni w transporterze (trauma murowana) wtedy, leczenica to też nie jest jakieś bardzo bezpieczne miejsce jeśli chodzi o całą tablicę mendelejewa, tak myślę sobie. Jest to jakaś opcja ale ostatczena w/g mnie.

adzi

Post » Wto lis 15, 2011 10:10 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

adzi pisze:

Wstaw proszę przeklejona prosbe o transport, chyba z dzisiaj rana !!!

potrzebujemy transportu:

GDN-Sosnowiec

GDN-Częstochowa (od 4.12.)

GDN-Lublin (mamy TDT do 16.12. , szukamy DT z tych okolic po 16.12.)

ewentualnie (czekam na jakieś info od tych osób nie jest to nic pewnego, ale w razie co opcje transportu warto mieć).

GDN-Wrocław

GDN -Kraków

U nich się chyba pisze w komentarzach albo wysyła wiadomość. Jak wrócę od lekarza to sie tym zajmę.
Spróbuję też na tablicy i gumtree - może się ktoś znajdzie konkretny.
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Wto lis 15, 2011 10:14 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

adzi pisze:

Bo tam się nie pisze na tablicy. Tylko w komentarzach i Transport to ogłasza.
Adzi - dwa dni w transporterze to nie taka wielka trauma w porównaniu do ryzyka zabicia przez żulów na skórki... :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lis 15, 2011 10:24 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

Szalony Kot pisze:
Adzi - dwa dni w transporterze to nie taka wielka trauma w porównaniu do ryzyka zabicia przez żulów na skórki... :/

tylko że kot nie wie że żule na niego czychają i nie ma w związku z tym traumy :mrgreen: a siedząc w transporterze ma :mrgreen:
myslę, ze jeśli ktoś się podejmie transportu to warto z niego skorzystać i przywieźć wszystkie które się da i na które jest tdt lub dt of kors.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 15, 2011 11:07 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

adzi pisze:
Szalony Kot pisze:Dziewczyny, a złapać dzień później i przetrzymać w lecznicy po kastracji nie można? Od razu trzeba zabierać?

Bardzo EWENTUALNIE chyba można ale koty będę 2 dni w transporterze (trauma murowana) wtedy, leczenica to też nie jest jakieś bardzo bezpieczne miejsce jeśli chodzi o całą tablicę mendelejewa, tak myślę sobie. Jest to jakaś opcja ale ostatczena w/g mnie.

Napisałam na pw.

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Wto lis 15, 2011 11:18 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

zamiast trzymać w transporterze trzeba by pożyczyć klatkę i już traumy "prawie" nie będzie a na pewno jeśli będzie to tylko taka-warta ochronienia kotów!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 15, 2011 14:32 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

podnoszę
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Wto lis 15, 2011 14:58 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

nie ogarniam - potem doczytam, ale jakby co to oczywiście odbiorę kociaki gdzieś w okol. mostu Siekierkowskiego w Wawie -może być Sadyba Best Mall-najłatwiej zaparkować.
Będę jechała z Piaseczna,gdzie oddaję Mućkę do DS, do mostu Siekierkowskiego,więc gdzieś po drodze.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 15, 2011 15:42 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

Kochane ,ponownie zgłaszam się ,ze moge dac kasę na kastracje jakiegos kotka.
Chciałabym wam jakoś pomóc.

laylla7

Od: Czw lip 14, 2011 14:50

Post » Wto lis 15, 2011 16:48 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

Laylla, na pewno dziewczyny Cię wykorzystają ;]
Najpierw chyba trzeba dokladnie terminarz łapanek i wyjazdów opracować i wtedy wybrać kogo i kiedy pozbawić jajek ;]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto lis 15, 2011 17:02 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

No ,ok ,to losujcie tego "szczęśliwca" ;)

laylla7

Od: Czw lip 14, 2011 14:50

[poprzednia][następna]