kotika pisze:Znalazłam jeszcze jedną fotkę małej, więc daję. Niektóre fotki były zbyt drastyczne, aby je pokazać.
Taka ja chce zapamietac
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Nasza Daina zyskała wirtualnego opiekuna w osobie Hany.
O Dainę pytał jeden domek, ale z Yorkiem. Nie wiem jak Daina zareagowałaby na takiego pieska. Na mojego nie reaguje w ogóle, ale mój jest stateczny pies, kochający koty.
Drugi domek zadzwonił dziś z Warszawy. Pan zaproponował abym przesłała ją pociągiem. Niestety nie dam jej do domu o którym nic nie wiem. Ale te telefony budujące jednak są.
Najlepsze kotki są od Kotiki. Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.
Warto z tym yorkiem sprobowac- bo z tego co widze,te pieski db sie dogaduja z kotami. Moge pomoc domkowi w zapoznaniu sie psa z kotkiem-3x to przeprowadzalam na mojej Gapie
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Ten dom z Yorkiem miał się zastanowić (dzwonili kilka dni temu), niestety nie oddzwaniają, więc chyba zrezygnowali. Skoro jednak dzwonią, to znaczy, że Daina im się spodobała.
Najlepsze kotki są od Kotiki. Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.
Dziękuję bardzo wszystkim, którzy starali się pomóc, wszystkim, którzy otworzyli swe serca, na wołanie o pomoc dla Wiesi, z pozoru nic nie znaczącej koteczki.
Dziękuję i tylko żal serce ściska, że nie udało się pomóc.