Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilianna J-wie pisze:Nie pojechałam wcale.. Babunia nie żyje..![]()
![]()
Mama znalazła ją na parkingu koło 9:00..Samochód jej nie zabił, rano jeszcze była na śniadanku.. Podejrzewamy otrucie, policja ma nas w d***e, gdybyśmy same chciały zrobić sekcję kocicy to wyniosłoby to kilkaset złotych,a na to nas nie stać..Nie wiem co jeszcze mam napisać..
Lilianna J-wie pisze:TOZ to jaCo do Uwagi, to ten pomysł dojrzewa już od jakiegoś roku, kiedy pierwszy raz za jej ..hmm... jak to nazwać.. radą o! pracownicy spółdzielni zabili mi okienko od mojej piwnicy, na którym wisi dla nich pawlacz i nie sprawdzając czy w środku są koty jeden padł na zawał. Gdy nie pomogą te pisma, które dziś wysłałam pozostaje nam Uwaga
issey jakoś się trzymam, po kilku dniach płaczu, przyszła wściekłość i Bóg mi świadkiem, że wczoraj jak mnie popchnęła to miałam ochotę jej tak dołożyć,że by się nie pozbierała
gerardbutler pisze:moglas ja sprac najwyzej jako ze nie karana jestes dostalabys wyrok w zawiasach lub kazali odpracowac
Lilianna J-wie pisze:Mam i idą ze mną na to zebranie w spółdzielni w środę. Będzie także ze mną dziennikarz lokalnej gazety, też kociarz i w ogóle sympatyk zwierząt
moglas ja sprac najwyzej jako ze nie karana jestes dostalabys wyrok w zawiasach lub kazali odpracowac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 50 gości