Śnieżka, Zołza, Ferbi, Synciu i Jadziunia- prosimy o 1% s.31

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 14, 2011 15:13 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Mam taką nadzieję :(
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pon lis 14, 2011 15:20 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

przepraszam ale mi sie slaboi zrobilo jakl zobaczylam banerek babunia nie zyje?
kto ja zabil?
gerardbutler

Post » Pon lis 14, 2011 15:24 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Lilianna J-wie pisze:Nie pojechałam wcale.. Babunia nie żyje.. :crying: :crying: :crying: Mama znalazła ją na parkingu koło 9:00..Samochód jej nie zabił, rano jeszcze była na śniadanku.. Podejrzewamy otrucie, policja ma nas w d***e, gdybyśmy same chciały zrobić sekcję kocicy to wyniosłoby to kilkaset złotych,a na to nas nie stać..Nie wiem co jeszcze mam napisać..

kurw............ :!: :!: :!: :!: :!: :!: przeczytalam
zycze tej wrednej babie ktora to zrobil;a zeby zdechla w cierpieniach i zeby ja pokrecilo i niech cierpi po stokroc bardziej niz ten kot glupia stara piz,,,,,,,,,,,,,, :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
biedny kot rany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
gerardbutler

Post » Pon lis 14, 2011 15:25 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Od razu tak widać,że ktoś?
Podejrzewam,że sąsiadka ją otruła, możliwe,że trutką na szczury. Lizolem się nie udało, to spróbowała czegoś innego.
Babunię muszę wykopać teraz, choć mam opory.Jedzie na badania ale zastrzegłam,że chcę ją z powrotem. Jest zimno, ja ją dość głęboko zakopałam i mają nadzieję,że badania toksykologiczne coś dadzą jak i sekcja zwłok
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pon lis 14, 2011 15:29 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

sprobuj gdzies schowac te koty moze twoi znajomi by je wzieli?
rany boskie nie wytrzymaja tam ta baba je wykonczy
gerardbutler

Post » Pon lis 14, 2011 15:35 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Większość kotów gdzieś nawiała, po tej akcji z Lizolem, na stałe są tylko potomki Babuni czyli Synciu, Jadziunia, Śnieżka i Zołza, a jeszcze do wczoraj był Jasiu - rano już go nie było. Wszystkich i tak nie udałoby mi się oddać, bo są to dzikie koty i nie ma mowy o ich złapaniu. Do misek nawet nie podejdą, dopóki ja się przy nich kręcę.
Dziś wysłałam pismo do prokuratury z zawiadomieniem o popełnieniu przestępstwa, skoro nasza policja nie raczyła nawet palcem kiwnąć w tej sprawie. Zresztą skarga na nich do powiatowej komendy też została wysłana
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pon lis 14, 2011 15:39 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

a toz? moze programy typu uwaga interwencja?
gerardbutler

Post » Pon lis 14, 2011 16:13 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Bardzo mi przykro. Trzymaj się jakoś...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon lis 14, 2011 16:43 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

TOZ to ja :mrgreen: Co do Uwagi, to ten pomysł dojrzewa już od jakiegoś roku, kiedy pierwszy raz za jej ..hmm... jak to nazwać.. radą o! pracownicy spółdzielni zabili mi okienko od mojej piwnicy, na którym wisi dla nich pawlacz i nie sprawdzając czy w środku są koty jeden padł na zawał. Gdy nie pomogą te pisma, które dziś wysłałam pozostaje nam Uwaga

issey jakoś się trzymam, po kilku dniach płaczu, przyszła wściekłość i Bóg mi świadkiem, że wczoraj jak mnie popchnęła to miałam ochotę jej tak dołożyć,że by się nie pozbierała :evil:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pon lis 14, 2011 17:02 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Mam nadzieję, że masz choć paru sąsiadów po swojej stronie.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon lis 14, 2011 17:05 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Lilianna J-wie pisze:TOZ to ja :mrgreen: Co do Uwagi, to ten pomysł dojrzewa już od jakiegoś roku, kiedy pierwszy raz za jej ..hmm... jak to nazwać.. radą o! pracownicy spółdzielni zabili mi okienko od mojej piwnicy, na którym wisi dla nich pawlacz i nie sprawdzając czy w środku są koty jeden padł na zawał. Gdy nie pomogą te pisma, które dziś wysłałam pozostaje nam Uwaga

issey jakoś się trzymam, po kilku dniach płaczu, przyszła wściekłość i Bóg mi świadkiem, że wczoraj jak mnie popchnęła to miałam ochotę jej tak dołożyć,że by się nie pozbierała :evil:

moglas ja sprac najwyzej jako ze nie karana jestes dostalabys wyrok w zawiasach lub kazali odpracowac
gerardbutler

Post » Pon lis 14, 2011 17:08 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Mam i idą ze mną na to zebranie w spółdzielni w środę. Będzie także ze mną dziennikarz lokalnej gazety, też kociarz i w ogóle sympatyk zwierząt
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pon lis 14, 2011 17:32 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

gerardbutler pisze:moglas ja sprac najwyzej jako ze nie karana jestes dostalabys wyrok w zawiasach lub kazali odpracowac

stosowania takich metod zdecydowanie odradzam :evil:
po pierwsze nie zniżajmy się do takiego poziomu
po drugie jak nas będą postrzegać wtedy inni? jak kryminalistów 8O wtedy na pewno szanse na rozwiązanie konfliktów spadną do zera
Lilianna J-wie pisze:Mam i idą ze mną na to zebranie w spółdzielni w środę. Będzie także ze mną dziennikarz lokalnej gazety, też kociarz i w ogóle sympatyk zwierząt

zdecydowanie jestem za, poszukaj jak najwięcej sprzymierzeńców i sympatyków :1luvu:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Pon lis 14, 2011 17:42 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

moglas ja sprac najwyzej jako ze nie karana jestes dostalabys wyrok w zawiasach lub kazali odpracowac

Nie sądzę, by mi cokolwiek udowodnili, bo na klatce nikogo nie było. Zlecieli się dopiero na jej wrzaski.

Zobaczymy co wyjdzie na tym zebraniu
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pon lis 14, 2011 17:43 Re: Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

pokojowo to juz bylo a kot nie zyje !!!
gerardbutler

[poprzednia][następna]