Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 19, 2011 12:50 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

muza_51 posiew lepiej zrobić w labie weterynaryjnym,bo są różnice w ilości bakterii na kolonii - weterynaryjne są mniejsze i posiew może nie wyjść.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pon wrz 19, 2011 13:26 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Ja dementuję ;)
Karma nie ode mnie. Karmę dla małego wyciągnęłam od pani, która zadzwoniła :twisted:
Zresztą karmę dla swojego małego dostałam parę dni wcześniej od brata tej pani, który adoptował moją Dameskę. Tak mnie namierzyli :mrgreen:
Strach kota wyadoptować, jak mu w zamian dwa załatwią :strach:

A z zupełnie innej beczki, to mi się właśnie przypomniało, jak wracałam od Dorci... Jadę sobie, transporter obok, torba na podłodze i nagle słyszę... jakiś cichy pisk :strach: Ktoś miauczy?! 8O :strach: Wyniosłam Dorci kota w torbie?! :strach: Na pobocze, przetrzepałam torbę, transporter. Nie ma zwierza. Ufff...
Znowu koło piszczy :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon wrz 19, 2011 15:32 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

ło matko i córko :strach: to ja chyba rewizję przed wyjściową będę robiła :mrgreen:
OKI wysłałam ci fotę 8)
mały gad śpi na łóżku ,razem z innymi ,drze japę żeby go głaskać i na wszelki wypadek co by o nim pamiętać ...chciał napić się kawy ,ale za ciepła i w nosek przygrzało ,uciekł ,ale niedaleko ,tylko na parapet dokończyć kwiatka :twisted:
Tak OKI DOPRAWIA TE ZWŁOKI CO WIDZIAŁAŚ U MNIE NA PARAPECIE :twisted:

a ja jem knedle :dance:
wiem ,wiem sama jestem jak knedel :mrgreen:
welina pisze:Obrazek Twój wnuk prosi byś wzięła Lajlę na wychowanie-diabła wcielonego 8O 8O 8O

żadnego więcej kotecka ,po kokardę mam :lol:

muza_51 wpisz siebie ,Ty wiesz co i jak ,a oni nie muszą :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon wrz 19, 2011 15:39 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorotko,ale Lajlę tylko na wychowanie -nie na stałe :mrgreen:

Obrazek

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon wrz 19, 2011 15:40 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Mówisz o tej dzikiej dziczy?
Obrazek
Poduszkowej? :mrgreen:
Fajny szkrab :lol:

OKI

Post » Pon wrz 19, 2011 15:45 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

o wstawiłaś :D u niego zero strachu.a na początku zjadał wszystko ,bez zbędnego gryzienia :lol: w tym kocie coś jest 8)

welinko ,kocina śliczna ,czarne mają to coś..w oczach ? chcesz mieć takich dewastatorów jak ja mam ? zero kwiatka ,wszystko z półek na podłodze ,łóżko zajęte ,fotele też...ja jako zabytkowy drapak :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 19, 2011 15:47 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dorcia44 pisze:o wstawiłaś :D u niego zero strachu.a na początku zjadał wszystko ,bez zbędnego gryzienia :lol: w tym kocie coś jest 8)

welinko ,kocina śliczna ,czarne mają to coś..w oczach ? chcesz mieć takich dewastatorów jak ja mam ? zero kwiatka ,wszystko z półek na podłodze ,łóżko zajęte ,fotele też...ja jako zabytkowy drapak :lol:

Mamy te same koty? 8O :twisted:
Mały dalej syczy, czy już mu przeszło?

OKI

Post » Pon wrz 19, 2011 15:47 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Mała Mrunia juz sobie wybrała stałe miejsce spania - parapet w naszej sypialni.
Teraz spi na kocyku ale musze o jakims poddupniku pomysleć-moze jakas ciocia by zrobiła?
Zimą będzie ok bo to konglomerat i sie nagrzeje ale teraz dumam, czy mimo kocyka nie jest jej tam za zimno.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon wrz 19, 2011 15:54 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

MRUNIA ,JAK CIEPŁO TO BRZMI :1luvu:
ups znów krzyczę :oops: jeszcze koteczki pobudzę :kotek:

a ja już posiedziałam chwilkę i gnam dalej.

Ruda z nad morza miała dziś sterylkę na Białobrzeskiej ,mam nadzieje że jest ok. jeszcze do mnie Ewa nie dzwoniła.

U Izy umierający pies ,pupil całego domu a przede wszystkim córki :cry:
ja już się rozglądam za Seterem Gordonem,ze schronu było by najlepiej.
Izy córka jest bardzo uczulona ,jest niewiele ras które (sprawdzone) mogą być w domu ,między innymi Seter .
Byłam u nich wczoraj ,Dingo cierpi :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 19, 2011 15:57 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

mały nic a nic nie syczy ,tylko ciągle drze japę ,kiedy chce się miziać lub kiedy chce jeść lub do kuwety ,drze się okropnie ,jest też niezgrabny strasznie bo wielki brzuch i chude wykrzywione łapki :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 19, 2011 15:59 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Niestety u mnie tez wszystkie piekne kwiaty zeżarły :( Lajla zrobiła sobie ze mnie drapak,duży drapak :crying: :smokin: Żaden kot taki nie był.Może zmądrzeje za parę miesięcy :( :roll:

Czy przysłać centymetr-w czwartek ide na pocztę :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon wrz 19, 2011 16:05 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

przyjedź do mnie ,wzrokiem mnie zmierzysz :mrgreen:
dziś koleżanka powiedziała że grubas jestem :crying: my się uzupełniamy ,ona ma drobną budowę od góry i szczupłe nogi środek tłusty :lol:
ja dokładnie odwrotnie :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 20, 2011 7:48 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorciu dzwoniłaś do zduna? :evil:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto wrz 20, 2011 12:06 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dzień dobry .
dzwoniłam ,ale nie odbiera :cry:
lecę do weta.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 20, 2011 12:37 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

OKI pisze:Mówisz o tej dzikiej dziczy?
Obrazek
Poduszkowej? :mrgreen:
Fajny szkrab :lol:

Jejku ale cudaczne futro:))
Ale piękne jednocześnie.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]