Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 05, 2011 11:40 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

skarbonka pisze:
iza71koty pisze:Andzia

Obrazek

uroda Andzi normalnie powala :1luvu:

Tak rozkosznie się wywala.... :D tak się zastanawiam ,bo widzę że ma tendencję do nadwagi.Mam nadzieję że jej po roku od sterylki minie. :roll: Nie lubię zbyt zatłuszczonych kotów w stadzie.Zresztą nie jest to dla nich zdrowe i dobre.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon wrz 05, 2011 11:42 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

:1luvu: Taizu, :1luvu: Panikota, :1luvu: Anna3, :1luvu: Cos_tam82, :1luvu: Sennaewa Dziękujemy Wam Gorąco Kochane za Pomoc i Wsparcie dla kociaków. :1luvu: :D

iza71koty

Post » Pon wrz 05, 2011 11:52 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Muszę uciekać do roboty.A tej zawsze po pachy.Zaglądajcie na wątek Dziewczyny. :wink:

iza71koty

Post » Pon wrz 05, 2011 13:13 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

skarbonka pisze:

Obrazek

No pewnie, przeciez to Anka jest, a wszystkie Anki to fajne dziewczyny :wink:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon wrz 05, 2011 15:17 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Kochani tak na szybko, bo zaraz muszę wychodzić do kociaków.

Pogoda u nas paskudna.Pada.Mokro. :|

Ania musiała dzisiaj zmienić zamówienie.Okazało sie ze Świat Karm wycofał w niedzielę Promocję karmy Josera. :| Okazało się też ze od rana były cholerne problemy żeby stwierdzili czy starczy dla nas karmy czy nie. :roll: Chociaż karma została już opłacona w piątek.Niestety karmy nie ma i nie wiadomo kiedy będzie. :| Ponieważ nie mamy czasu czekać Ania :D załatwila 2 worki Sanabelle w takiej samej promocyjnej cenie.Dziękujemy Kochana. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Pon wrz 05, 2011 15:23 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Byłam po zakupy dodatkowe czyli suche i puszki.Dzisiaj kupiłam dla Fido paszteciki w Rossmanie i saszetki Winstona.Są teraz w Promocji.Zobacze czy bedzie jadł.Wzięłam mu owoce morza i tuńczyka.

Wczoraj jadł tuńczyka w wodzie i kawałek udka.Przedwczoraj kupiłam mu Gourmeta z łososiem.Te małe puszki mają takie drobniejsze kawałki.Pasztecików na razie nie będę kupować, chyba ze raz na trzy cztery dni. Są dość drogie a niewiele tego w środku jest.Generalnie po leku jest poprawa.Spróbuje jeszcze raz chociaż odrobinkę przesmarować mu te dziąsła.Apetyt się po tym poprawił.

iza71koty

Post » Pon wrz 05, 2011 15:26 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

W drodze do miasta wzięłam Zezolci, Szarusi i Ogonkowi rybki gotowanej.Dałam dużą porcję.Objedzą się ,więc nie wiem czy się pojawią na kolacji.Ale pewnie tak. :D Zrobiłam trochę zdjeć.Wstawię w nocy.Jedno bardzo mi się podoba.Wyglądają razem niczym "Święta Trójca" :wink:

iza71koty

Post » Pon wrz 05, 2011 20:54 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Iza, niesamowicie piszesz o swoich i nieswoich kotach, karmieniu, rozkladzie dnia, sposobie i rodzaju przygotowywanego jedzenia dla kotkow, karmach (jakie dobre i niedobre, sklad), rodzajach stolowek itd. Sprawy codzienne, ale napisane z taka pasja i miloscia! Uwielbiam Cie czytac :1luvu:

Dobrze, ze Ania - Skarbonka wybrnela z tym zamowieniem, sklep troche niepowaznie sie zachowal....
Co w ogole sadzisz o Sanabelli?

Pozdrawiam mocno
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon wrz 05, 2011 21:36 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Ania i jej Nitro pisze:
skarbonka pisze:

Obrazek

No pewnie, przeciez to Anka jest, a wszystkie Anki to fajne dziewczyny :wink:

:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pon wrz 05, 2011 21:39 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Kochani tak na szybciutko.Weszłam, dopiero przed chwilka zjadłam ,bo sobie uzmysłowiłam, ze nie jadłam dzis cały dzień. :| Napisze krótko, wkleję zdjecia i musze zajrzeć ...do kolejnej biedy która musiałam dziś zabrać.To kicia z naszego stada.Siostra Stokrotki.Czarna wysterylizowana koteczka.Jest z nami od dwóch i pół roku.Maksymalnie daje jej 4 lata.

Jest z nią żle. :| Naprawde fatalnie.Jakiś czas temu nie pokazywała sie przez 5 dni.Miałam juz czarne mysli, że może dopadł ja lis, borsuk czy inne zwierze. :roll: Ale przyszła.Nic nie wskazywało że jest tak żle. :| Nic bo nie mogłam jej dotknąć.Jadła z apetytem i była mogłabym rzec radosna.Po tym jednym razie znowu zniknęła i nie było jej prawie tydzień. :|

Dzisiaj kiedy zostawiłam jedzenie u Frani usłyszałam miauknięcie.Patrzę i oczom nie wierze.Kociak.Czarny kociak taki z 4 miesiące idzie w moim kierunku. 8O W dodatku oswojony.Myslę sobie co za bydle go tutaj podrzuciło?.... :roll: :evil: Kotka podeszła zaczęła sie tulić do nóg.Podniosłam ja wyżej i zamarłam. 8O Nasza kicia.Lekka, leje się przez ręce.

Oczywiście mogłam ją zostawić na Tęczy, zeby sobie tam odeszła, tyle że jakoś mi się nie widziało, że na sam koniec miałaby paść ofiarą lisa borsuka czy innego polujacego tam zwierza. :|
Zobaczyłam że jest bardzo mokra.Zatem prawdopodobnie jeszcze wpadła do rowu.Zapakowałam ją do torby po jedzeniu i o dziwo podczas jazdy rowerem ani przez chwile się nie poruszyła.Jedna ręka na kierownicy, druga na kociej główce, bo torba ma tylko klapkę.Nie ma żadnego stałego zamknięcia czy zamka.W domu włożyłam do klatki.Wstawiłam kontenerek.Klatkę obłożyłam kocami żeby koty nie miały dostępu.Zdjęłam ciuchy i do pralki.Sporo kotów jest szczepionych ,ale lepiej nie ryzykować.Marnie wygląda.Lekka, odwodniona. :| Popiła trochę rozrobionej śmietanki.

iza71koty

Post » Pon wrz 05, 2011 21:42 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Ania i jej Nitro pisze:Iza, niesamowicie piszesz o swoich i nieswoich kotach, karmieniu, rozkladzie dnia, sposobie i rodzaju przygotowywanego jedzenia dla kotkow, karmach (jakie dobre i niedobre, sklad), rodzajach stolowek itd. Sprawy codzienne, ale napisane z taka pasja i miloscia! Uwielbiam Cie czytac :1luvu:

Dobrze, ze Ania - Skarbonka wybrnela z tym zamowieniem, sklep troche niepowaznie sie zachowal....

Pozdrawiam mocno

ja sądzę, że jest bardzo dobra kupuję ją swojej domowej trójcy :kotek:
starcza mi na długo kotom bardzo smakuje, a moja kotka nie ma uczuleń po niej, a po Royalu miała strupki na brzuszku
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pon wrz 05, 2011 21:42 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Znowu smutek :(

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon wrz 05, 2011 21:44 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Doczytuję.
Luluś [']

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon wrz 05, 2011 21:46 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Ania i jej Nitro pisze:Iza, niesamowicie piszesz o swoich i nieswoich kotach, karmieniu, rozkladzie dnia, sposobie i rodzaju przygotowywanego jedzenia dla kotkow, karmach (jakie dobre i niedobre, sklad), rodzajach stolowek itd. Sprawy codzienne, ale napisane z taka pasja i miloscia! Uwielbiam Cie czytac :1luvu:

Pozdrawiam mocno

Sanabelle.Generalnie świetna.Pachnie rewelacyjnie.Odżywcza.Dość drobna zatem starsze koty nie maja problemu z pogryzieniem.Dosyć mokra i mocno nasączona aromatycznie.Kotom bardzo smakuje.Jedyny minus to taki że cenowo na wagę jest droga, dosyć cieżka.Ja nie jestem w stanie przeskoczyć tej ceny ale ostatnio kupowałam w takiej promocji przez kilka dni 400gram plus 400 gram gratis.Wykupiłam wszystkie opakowania ale cena była okazyjna.Kociakom najbardziej smakuje z Tuńczykiem.

iza71koty

Post » Pon wrz 05, 2011 21:59 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Moje bardzo chętnie jedzą Sanabelle, nawet w wersji Senior :mrgreen: Polecam :!:
A najpyszniejsze z Sanabelle w ocenie moich kotów są przysmaki - jedyne, które zajadą zawsze i to żarłocznie :ryk:
http://sanabelle.pl/dentalsnack.html
http://sanabelle.pl/thankssnack.html

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

[poprzednia][następna]