Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 13, 2011 20:44 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Pić może nie umieć. Dodawaj wody do jedzonka. U mnie żadno nie pije. Z sikaniem, to może musi nadrobić zaległości wodne, no i siku może być gdzieś skitrane.
No i się cieszę, że zapomniałyście już wszystkie o gryzieniu po rekach ;) No i lepiej mi jest, że jednak wytypowałam dobrze płeć! :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie sie 14, 2011 11:30 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

spoko - sikać umie. moja kołdra już na słoneczku się suszy :evil:

a wieśniakowi nawet piasek z ogrodu przyniosłam na wypadek jakby nie kumał żwirku :evil:

nockę cała przespał albo pod kołdrą albo wtulony w moje plecy. jeszcze się boi jak się do niego łapy wyciąga czy nagle ruszy ale wzięta na kolana z automatu włącza traktorek - a właściwie potężny traktor :)
no i już na pleckach się kładzie, na sznurek poluje, stópki sobie czyści itp :D

kurcze w głowie mi siedzi tamten bidulek co turkawka opowiadała ajjjjjjjjć :cry: nie znajdzie się nikt kto malucha uratuje?

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Nie sie 14, 2011 11:35 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

martka pisze:Błagam o Dt dla tego bardzooooo chorego maluszka :(
Błagam.

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie sie 14, 2011 13:08 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Diselka, mam do Ciebie prośbę, czy możesz tez zabrać na Dt tego chorego buraska? On sam nie da rady w tej piwnicy- będzie miał po oczach :(
Naprawdę dwa małe kociaki nie zrobią Ci różnicy. Bardzo Cię proszę :oops:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Nie sie 14, 2011 15:44 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

kurcze no mi właśnie wyjść to kocie z głowy nie może bo mi go szkoda ale kurcze boję się trochę.

bo póki jest jeden to wiesz.... nie zbiednieję jeżeli domu nie znajdzie. a jak są 2to już gorzej. albo co jak ze 3miesiące nikt się nie zgłosi?mi serce pęknie jakbym oddać później miała. i w końcu z 4zostane a na to mnie fizycznie nie stać ;(

póki co jestem i tak uziemiona do środy bo jutro jadę na wesele do Karpacza. a w poniedziałek dodatkowo jest wizyta przedadopcyjna dla mojej suni DT i jeśli wszystko dobrze pójdzie to czeka mnie bardzo emocjonalnie nieprzyjemna wycieczka do Gdyni. tym podleczonym może zająć się mama ale na dzicz nie ma warunków.

bardzo proszę szukajcie wszędzie - ja niech będę ostateczną ostatecznością bo przecież go na śmierć czy ślepotę nie skażę. ale może znajdzie się jakaś dobra dusza która maleństwo przygarnie? popatrzcie jak to moje pięknie się wyrabia. skarbek a nie kot. czy naprawdę nikt nie mam kawałka miejsca żeby go do siebie zabrać?

Dieselka

Post » Nie sie 14, 2011 18:03 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Znam te obawy, oj znam.
Szukamy DT.
ObrazekObrazek

martka

Post » Nie sie 14, 2011 18:21 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

nooo bardzo prosimy.

ja jestem kocim DT po raz pierwszy. jeszcze sama nie wiem jak sobie poradzę i co z tego wszystkiego wyjdzie.

dlatego sama bardzo, bardzo proszę o pomoc w znalezieniu DT dla tego buraska :(

Dieselka

Post » Pon sie 15, 2011 7:15 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

turkawka pisze:Tak, potwierdzamy, że kolorowa wybiera się w podróż. Może kuzyn będzie mógł ją zabrać w poniedziałek do Warszawy, ale muszę się do niego dodzwonić. Jak nie - to będziemy szukać transporu!

Czy już coś wiesz ??
Nie możemy się doczekać tego małego szkraba :lol:

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Wto sie 16, 2011 13:39 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

kto się zlituje nad małym, chorym Burasiątkiem z piwnicy?
ObrazekObrazek

martka

Post » Wto sie 16, 2011 14:36 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Może jednak ktoś? :(
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Wto sie 16, 2011 21:56 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Jak się nikt nie zlituje to będzie po oczkach :(
ObrazekObrazek

martka

Post » Śro sie 17, 2011 1:17 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-z ... Z306218742

"Witam,
poszukuję zaginionej kotki. Kotka ma na imię Mira i wymknęła się z mieszkania na Gaju, przy ul. Krynickiej 9.08.2011. Jest biało - bura. Znaki charakterystyczne to plamka na nosie i czarno różowe łapki. Jeśli ktoś ją widział bardzo proszę o info. Jeśli ktoś ją znajdzie i przyniesie pod wskazany adres, otrzyma nagrodę pieniężną. Jeśli została zabrana do czyjegoś domu prosimy o oddanie jej. Dziecko za nią tęskni.

Nr kontaktowy: 784 366 965"

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z305472066

"Zagineła kotka!
Kotka widoczna na zdjeciu zaginęła w dniu 4 sierpnia br, w okolicach ul. Komandorskiej- Zaolziańskiej we Wrocławiu. Kotka jest wysterylizowana. moze bac sie ludzi. Na znalazce czeka nagroda!!!!!!!!!!!
kontakt pod numerem telefonu: 516-564-389 lub 505-317-298"

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-z ... Z262892929

"11.02 na Wojszycach nie wrócił do domu rudy roczny kocurek.Kot jest wykastrowany i charakteryzuje się bardzo puszystym ogonem i dluższą sierscią,poniewaz jest mieszańcem dachowca i persa.Cały czas mamy nadzieję,że się odnajdzie.Kontakt tel : 501 48 18 87.Czeka nagroda za znalezienie"

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-z ... Z305605729

"Zaginela kotka PUSIA ma 1 rok bez obrózki zagineła dnia 10 sierpnia Na Sępolnie ostatnio była widziana na przystanku autobusowym ul. Okrzei

znalazce proszę o pilny kontakt moj połtora roczny synek za nia teskni" tel. 669597182

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-z ... Z305225890

"Dnia 29 lipca w godzinach rannych zaginął 11- letni kocur w okolicy ulic Piwnej i Ładnej we Wrocławiu. Wabi się Misiek. Jest wykastrowany, duży, waży około 7 kg, maści szarej w poprzeczne prążki, biały podbródek. Jest bardzo łagodnym kotem i dość bojaźliwym. Tel. kontaktowy 696 903 543. Czeka nagroda!!! "

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z305977176 możecie pokierować w sprawie sterylki?

"Oddamy do adopcji dwa kotki urodzone na początku maja i ich mama. Kotki są oswojone, zdrowe i odrobaczone. Są energiczne i radosne. Bardzo ładnie bawią się z dziećmi – nie drapią i nie są płochliwe. Kotki są bardzo czyste, załatwiają się jedynie do kuwety.

Mama jest bura z białym kołnierzem na szyi, jeden kotek jest biało-czarny a drugi cały bury.

Kontakt w sprawie kociaków: 693563150"
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro sie 17, 2011 7:16 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Ta Pani od 11-letniego kocurka pisała do nas. Podesłałam jej linki do wątków na miau "jak, kiedy i gdzie szukać". Ma ogłoszenie u nas na stronie i FB. Jak dam razdę to przekleję tamtym pozostałym osobom to samo co napisalam tej Pani.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro sie 17, 2011 8:33 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

i co z tym buraskiem z chorymi oczkami? ktoś wie w jakim jest stanie?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro sie 17, 2011 15:01 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS - Szukamy transportu WRO - WAWA

stan może być bez leczenia tylko gorszy :(
ObrazekObrazek

martka

[poprzednia][następna]