Jest przepiękny!!!
A jak z charakterem? bo , ze Pchła terrorystka to wiemy, ale co na to Rudy?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magdalena424 pisze:Rudzielec to kocur wyjątkowo spokojny
Pchła na niego syczy i prycha a on spokojnie chodzi za nią i chciałby się bawićona go paca łapką a on kołami do góry się wykłada
![]()
jest najbardziej miziastym kotem jakiego miałam,ledwo siadasz a on od razu pakuje się na kolana i zabiera do ciumkania rękipo czym zasypia
widać że strasznie szuka i pragnie kontaktu z człowiekiemchodzi za mną i gada i gada
najbardziej oczywiście w kompitywie jest z Zarazkiem, obydwaj demoluja mój przedpokój
aaa i jeszcze jedno jak jest brudna kuweta to idzie do brodzika i tam siuu robi![]()
z czymś takim się jeszcze nie spotkalam
ciągle jeszcze nie mozemy jakoś wymyślić imienia dla niego
sroka7 pisze:Magdalena424 pisze:Rudzielec to kocur wyjątkowo spokojny
Pchła na niego syczy i prycha a on spokojnie chodzi za nią i chciałby się bawićona go paca łapką a on kołami do góry się wykłada
![]()
jest najbardziej miziastym kotem jakiego miałam,ledwo siadasz a on od razu pakuje się na kolana i zabiera do ciumkania rękipo czym zasypia
widać że strasznie szuka i pragnie kontaktu z człowiekiemchodzi za mną i gada i gada
najbardziej oczywiście w kompitywie jest z Zarazkiem, obydwaj demoluja mój przedpokój
aaa i jeszcze jedno jak jest brudna kuweta to idzie do brodzika i tam siuu robi![]()
z czymś takim się jeszcze nie spotkalam
ciągle jeszcze nie mozemy jakoś wymyślić imienia dla niego
To jest jakieś nieprawdopodobne co piszesz!!! jak rudy paskudnik może być taki spokojny!!toż jego charakter gryzie się z jego kolorem
![]()
Teraz to to jest podwójnie wspaniały kociak!! na pewno szybko znajdzie domek!![]()
Nikt nie będzie długo obojętny na taką piękność!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 112 gości