W-wa Szylkretowa Koko szuka DS- foty s.23

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 28, 2011 15:08 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

udalo mi sie do niej na najblizsza sobote umowic 8)

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw kwi 28, 2011 20:43 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

no własnie to samo miałam ci napisać :) Tzn byś na sobotę spróbowała, bo od 12 do 15 są teoretycznie we dwójkę i A. da radę zrobić. Bo poza tym widziałam w grafiku, ze weekendowo-majowo jest tylko po jednym lekarzu.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt kwi 29, 2011 20:29 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

Szylcia będzie miała czyszczone ząbki?

(przepraszam, że dopytuję, ale czytałam posta i nie zrozumiałam. Koncentracja mi nawala. Macie kogoś dobrego do ząbków, bo jakby co mogę Wam polecić)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt kwi 29, 2011 22:21 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

No będzie miała.
Dobrego mamy ;), Łacię pięknie zrobiła, ale to jeszcze kwestia dojazdu- kosztów taksówek.
Więc trzeba było wybrać z tych blisko polecanego.
Obrazek

Mysza

Post » Sob kwi 30, 2011 12:52 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

zawiozlam ja do lecznicy i czekam na info, kiedy moge ja odebrac
btw powoli rozwijamy sie pralkowo :wink: dzisiaj rano kota lezala juz na pralce, na ulubionej miejscowce rezydentow :piwa: co prawda od razu zwiala za pralke ale ja sie ciesze :wink:
rezydenci tez przeszli do kolejnego etapu, tzn nie sycza, a Daisy w lazience z kota wydaje z siebie takie smieszne placzo-piski-skargi :wink:

Beata

Post » Sob kwi 30, 2011 19:34 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

:ok:

bazyla

Od: Pon kwi 03, 2006 8:14

Post » Sob kwi 30, 2011 19:57 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

:ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Sob kwi 30, 2011 20:21 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

Rudy po czyszczeniu i usunięciu 4 zębów , wcina wszystko co się da , wyjada rezydentom z misek i pierwszy z miaukiem biegnie jak tylko usłyszy ruch w kuchni , przy jedzeniu kot "wzorcowy" ,a potem pod łóżko. Nie wiem może coś źle robie ?
ostatnio obczaił miejscówkę pod drzwiami balkonowymi ( od strony mieszkania ) i kiedy moje dwa piecuchy wygrzewają się na słoneczku to je obserwuje z bezpieczniej odległości.
Obrazek Obrazek Obrazek

anawe

Od: Nie sty 30, 2011 12:19

Post » Sob kwi 30, 2011 20:58 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

Koko (od 'kokosic sie' :wink: a zdrobnieniowo Panna Bezowe Paluszki :1luvu: (Redaf dzieki za to imie :mrgreen: )) ma sie dobrze
Koko powinno byc ok bo reaguje na 'kocikoci' :wink: :lol:

najpierw postawilam ja w transporterku na biurku, z widokiem na mnie i koty, ale zaczela sie strasznie rzucac...
w lazience uciekla pod pralke, ale po 5 minutach znalazlam ja na polarku :mrgreen:
ciagnac lapki ulokowala mi sie na kolanach i tak troche przekokosilysmy czas 8)

po kolejnej przerwie znalalam ja na pralkowym poslanku :mrgreen:

czeka nas tydzien mojego urlopu, a potem - mam nadzieje - zaczynam szukac domu dla tej Koko miziastej....

Anawe, to co opisujesz to dla mnie powod, dla ktorego po prostu nie wpuszczam kota miedzy rezydentow dopoki on nie jest calkowicie pro-czlowieczy...
kot ma biec do czlowieka najpierw i przede wszystkim...

Beata

Post » Sob kwi 30, 2011 21:24 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

Hurtowe wiosenne czyszczenie ząbków? :twisted:

A tak serio - fajnie! Wszystkie mogą komfortowo jeść i cieszyć się życiem! :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Sob kwi 30, 2011 23:44 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

Beata, dobrze, ze już po. A jak ogólnie zęby? Ile usunięto?

Anawe- spróbuj go brac w pokoju na kolana i dokarmiac czymś z ręki. Może kocie kiełbaski, może chrupki na zęby. Jak widac kocha jedzenie, bardzo dobrze mu się to kojarzy, trzeba to wykorzystać.
Obrazek

Mysza

Post » Nie maja 01, 2011 7:24 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

Beata pisze:Koko (od 'kokosic sie' :wink: a zdrobnieniowo Panna Bezowe Paluszki :1luvu: (Redaf dzieki za to imie :mrgreen: ))
ma sie dobrze.

Fajniefajnie! :mrgreen:

Z tym imieniem to się nie ciesz za bardzo.
Pewna kota już dostała ode mnie imię PannaBiałePaluszki. Teraz jest SłońBP 8)
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Nie maja 01, 2011 9:37 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

wczoraj bylo fajnie a dzisiaj mamy totalny regres - mam w lazience dzikiego dzika, ktory na reke wyciagnieta do glaskania kladzie uszy po sobie, cofa sie i chowa w kuwecie i potrafi tez machnac lapa z pazurami :?
oj, posiedzi dlugo w tej lazience, cos czuje...

Mysza, dwa zeby zostaly wyrwane, dziasla w strasznym stanie

Beata

Post » Nie maja 01, 2011 21:33 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

głupol :( Może środek przeciwbólowy przestał działać, boli ją i tak reaguje. Oby bo to przejdzie...
Obrazek

Mysza

Post » Pon maja 02, 2011 12:13 Re: W-wa Rudy Łacia Szylkrecia- wszystkie w DT i będą szukać DS

dzisiaj troche lepiej, ale nadal ni z gruszki ni z pietruszki wlacza sie strach i ucieka wtedy, lapa tez kilka razy dostalam
i wcale nie chce rozluznic sie na kolanach, jak poprzednio, tylko ucieka
tez mam nadzieje, ze tylko ja boli - jesli tak, to najpozniej kolo srody/czwartku juz powinno byc lepiej...

a, za czyszczenie paszczy zaplacilam 170 zl
jeszcze chcialabym ja zaszczepic, jak troche dojdzie do siebie

Beata

[poprzednia][następna]