Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Gubitkowa , a jak się podaje sreberko do przemywania oczek. Maluszki mają lekko ropiejące oczka, na razie nie chcę im podawać antybiotyku, spróbowałabym tym sreberkiem, tylko przypomnij mi ,czy trzeba je rozcieńczyć i w jakiej proporcji. Na razie maluchy uczą się od mamy jeść z miseczki paszteciki, no i bawią sie same sobą. Zrobie zdjęcia to umieszczę
jessi74 pisze:zapraszam na bazarek na pomoc kotkom pod naszą opieką viewtopic.php?f=20&t=127291&start=0
Gibutkowa pisze:Figaro52 pisze:Gubitkowa , a jak się podaje sreberko do przemywania oczek. Maluszki mają lekko ropiejące oczka, na razie nie chcę im podawać antybiotyku, spróbowałabym tym sreberkiem, tylko przypomnij mi ,czy trzeba je rozcieńczyć i w jakiej proporcji. Na razie maluchy uczą się od mamy jeść z miseczki paszteciki, no i bawią sie same sobą. Zrobie zdjęcia to umieszczę
zewnętrznie nie trzeba rozcieńczać - na wacik czy gazik i przecierasz
Figaro52 pisze:Miko już po operacji.Na razie nic nie można powiedzieć , w piatek na zmianę opatrunku. Na razie humur mu dopisuje.
Agness78 pisze:Dzisiaj zadzwoniła do mnie znajoma że od kilku dni pod bramą błąka się kotka
PIĘKNA BRĄZOWA PERSICZKA LUB PERS![]()
![]()
![]()
Mojej znajomej mama codziennie ją podkarmia, kotka jest nieufna
ale do niej podchodzi dość blisko. Kotka wygląda dobrze, nie jest jeszcze mocno zakołtuniona, ma tylko ropiejące oczko.
PILNIE szukam DT dla kotki/ kotka![]()
![]()
![]()
Błąka się w samym centrum miasta, koczuje na podwórkach pod samochodami![]()
![]()
![]()
Ma zero schronieniaObiecałam że chociaż jakiś wątek jej założę, jutro lub pojutrze będę miała zdjęcia.
Kto mógłby pomóc? Bardzo potrzebny DT
Agness78 pisze:Dzisiaj zadzwoniła do mnie znajoma że od kilku dni pod bramą błąka się kotka
PIĘKNA BRĄZOWA PERSICZKA LUB PERS![]()
![]()
![]()
Mojej znajomej mama codziennie ją podkarmia, kotka jest nieufna
ale do niej podchodzi dość blisko. Kotka wygląda dobrze, nie jest jeszcze mocno zakołtuniona, ma tylko ropiejące oczko.
PILNIE szukam DT dla kotki/ kotka![]()
![]()
![]()
Błąka się w samym centrum miasta, koczuje na podwórkach pod samochodami![]()
![]()
![]()
Ma zero schronieniaObiecałam że chociaż jakiś wątek jej założę, jutro lub pojutrze będę miała zdjęcia.
Kto mógłby pomóc? Bardzo potrzebny DT
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, misiulka i 652 gości