no więc ok koty zabiera dzis znajoma z Trzcianki, ja po 18 po pracy zabieram je i umawiam sie z torzyk7 Ona nbierze Kotki do siebie i rano jedzie do poznania jesli Arcana nie bedzie mogła jutro Ich odebrać to wtedy mają nocleg u Karotki ale co dalej to juz sama nie wiem:/
zaraz jedziemy do Poznania kociaki są super Buli to prawdziwy przytulas chodzi za ludziem krok w krok, całą noc spał na tapczanie na moich nogach a Bulinka z dystansem pod tapczanem mam nadzieje że szybko znajdą kochający domek bo bardzo potrzebują bliskości człowieka
mj_liberian_girl pisze:torzyk7 dzwonila i mowila ze Bulinki nie powinny byc rodzielane ze Buli bardzo dba o Bulinke i martwi sie o Nia ze cos sie jej stac może
Torzyk, bardzo dziekuje, ze udalo sie Wam dostosowac czasowo. I za pomoc az do pociagu. Hania nie wygladala na osobe, ktora chce kogos zamordowac, ale kto wie Koteczki spokojne, grzeczniutkie, bezproblemowe w transporcie. Bialy Buli jest smielszy, zajmowal miejsce przy drzwiczkach transporterka, potem bardzo solidnie sie pucowal, a po toalecie przytulil sie do Bulinki i wiekszosc drogi przespali. Kochane slodziaczki.