DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 05, 2011 13:34 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Nikt pewnie nie pamietał o bazarku na dt smarti, ale bazarek był, się skończył i własnie tu o nim napiszę

dochód z bazarku 222zł!!!!!

Przy czym 100zł Aleksandra59 wpłaciła bezpośrednio na konto smarti, a 122zł wpłynęło na moje konto, które to pieniążki miło mi przelać na tymczaski.
Ponieważ na tym bazarku była książka z wcześniejszego bazarku dla Promyka, dokładne rozliczenie wygląda tak:

dochód z bazarku - 122zł
w tym: 25zł na konto Promyka i 97zł na konto wszystkich tymczasów.

jak ktoś chce prześledzic bazarek tu jest link: viewtopic.php?f=20&t=122194&start=0
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lut 05, 2011 17:23 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Zapraszam na bazarek dla Edisi!
viewtopic.php?f=20&t=123752
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lut 05, 2011 20:09 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

... a w dt smarti impreza trwa.... :piwa: :piwa: :piwa: :D :D :D

Marzenia11

Post » Sob lut 05, 2011 20:36 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Marzenia11 pisze:... a w dt smarti impreza trwa.... :piwa: :piwa: :piwa: :D :D :D

Heh, ciekawe dokąd tym razem Bianka zajedzie :ryk:
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Sob lut 05, 2011 20:36 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Chatte pisze:
Marzenia11 pisze:... a w dt smarti impreza trwa.... :piwa: :piwa: :piwa: :D :D :D

Heh, ciekawe dokąd tym razem Bianka zajedzie :ryk:

a wyjechała już? :D

Marzenia11

Post » Sob lut 05, 2011 20:40 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Nie wiem, z niekłamanym żalem zostawilam ją na pastwę smarti i jej TZ-ta :mrgreen: Rozpoczeli wtedy drugą... A była jakoś czwarta po południu...
(musiałam obiad ugotować)
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Sob lut 05, 2011 20:45 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

patrz... znów o psach zapomniała..... normalnie skandal :twisted: :D :D :D

teraz się martwię również tym że wiatr ją zniesie z drogi na przystanek i gdzie zaniesie i do jakiego autobusu doniesie....
a smarti nie odbiera telefonu.... cóż... w razie czego trzeba bedzie zrobić FB dla psów Bianki4... :lol:

Marzenia11

Post » Sob lut 05, 2011 20:50 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

o Boże :o
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob lut 05, 2011 21:54 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

To jest skandal, ze sobie imprezują, a nic nie piszą :lol: Czekam w takim razie do jutra, na szpileczkach ;) Ptaszki mi ćwierkały, że dojechali, wyjechali, koty poprzekazywali :)

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Sob lut 05, 2011 22:13 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

wiem - napiszę za 40 min.

Marzenia11

Post » Sob lut 05, 2011 23:06 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Juz jestem :D

dt smarti bawi się i raduje.... :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
i dobrze, niech odpoczywają i się cieszą, bo.... było nerwowo.
Sunshione307 jechała bardzo długo, gdyz mieli wypadek.. 8O 8O 8O :roll: :roll: :roll: jakas kobitka wjechała im w kuperek - na szczęście nic im się nie stało - wzięli chłopaków i pojechali.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Mam nadzieję, ze przynajmniej smsem dadzą znać że już są w domu i jest ok.

Perełka podobno przepiekna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: - biało-rudo-szara i... jest na imprezie u smarti :D :D :D wraz ze swoją nową Dużą.

A z innych wieści: Edisia ma rujkę!!!!! I wbrew pozorom to jest super wiadomość :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Sob lut 05, 2011 23:09 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Uaktualniłam rozliczeniowy post

Marzenia11

Post » Sob lut 05, 2011 23:28 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Jeeeeju, a ona przecież wiozła Perełkę, też bidulkę to musiało zestresować, dobrze że nikomu nic się nie stało...
I dobrze, że chłopaki już u siebie.
I dobrze, że Edisia ma rujkę. Może to Bąbel, pełnia męskości (chociaż wykastrowana) tak na nią podziałał? :mrgreen:

Szkoda, że Smarti miała taki nerwowy dzień. Pierwszy dzień po zawieszeniu ogłoszeń to najwięcej telefonów jest, mam nadzieję, że ktoś jednak sobie upatrzył Mojita.

A w ogóle to te domki dla Meli i Luny to pewne już? :>

I żałuję, że mnie nie ma z towarzystwem...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lut 05, 2011 23:33 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

Nic nie wiem, żeby którys domek zrezygnował z adopcji.... ale dla mnie jest pewne dopiero jak kot już jest w ds. Więc trzeba ciągle trzymac kciukaski :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie lut 06, 2011 1:02 Re: DT Smarti 2-Trisia wytrzeżwiała...Tom&Jerry spakowani....

No to się porobiło! Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Oby się tylko Perełka dogadała z rezydentką, bo osiwieję. Dziś moja tymczska pojechała się dogadywać, no i jak po grudzie im idzie. Ja to mam jednak wyjątkową kotkę, wpuszcza i kocha wszystko - co nie jest człowiekiem :lol:

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

[poprzednia][następna]