[']MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 12, 2011 20:24 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

:ryk: Tylko nie rozpuść mi za bardzo kota, bo jak ja takiemu królewiczowi potem odpowiednio zacny dwór znajdę :ryk: :lol:[/quote]
No, z odpowiednim dworem to trafiłaś w sedno, ja do byle zaścianka Jaśnie Pana Maniusia I nie oddam! Potrzeba dobrego dworu, w stylu Ludwika XVI (czy tam którego, nie pamiętam, który to był Król Słońce :mrgreen: ). Maniuś ma cechy dobrego władcy: jest leniuchem, lubi sobie poleżeć, dobrze zjeść i bardzo sobie ceni wszelkiej maści pochlebców i innych podnóżków, lecących na jedno miaulnięcie o 4 nad ranem :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Sob lut 12, 2011 20:27 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Moha pisze:Potrzeba dobrego dworu, w stylu Ludwika XVI (czy tam którego, nie pamiętam, który to był Król Słońce :mrgreen: ).

XIV :lol:
XVI ścięli, to lepiej nie :mrgreen:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob lut 12, 2011 20:48 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Ups! Ale się popisałam erudycją :twisted: To już lepiej niech Maniuś nie będzie cesarzem, jakieś małe ale prężne księstewko na własność mile widziane!
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Nie lut 13, 2011 22:25 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Maniek chyba zamarzył o leśniczówce zamiast królestwa. Na dzień dobry założył na sobie hodowlę grzybów :evil: Dziś postanowiliśmy pokrzyżować mu plany i udaliśmy się do veta. Maniuś dostał szczepionkę i czekamy na efekty...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Nie lut 13, 2011 23:51 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Moha pisze:Cześć to ja, Maniek. Dorwałem się do kompa jak ludziska nie patrzyli! Cóż za głupoty tu o mnie wypisują! Tylko spójrzcie, jakie ze mnie kocie ciacho! Obrazek

A teraz półprofil, jak na plakat wyborczy pt: "Maniek na prezydenta. By kotom żyło się lepiej..."
Obrazek

Dobra, a teraz wypuśćcie mnie stąd! Muszę rozdać autografy, póki mi jajek nie urżnęli!
Obrazek

Nadrabiam zaległości po urlopie... Maniek coraz przystojniejszy... Ehhhh :love: :love: :love:

A grzyb z Palucha to pikuś... u nas rośnie o każdym antybiotyku, leczy się łatwo :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon lut 14, 2011 11:04 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Moha pisze:Maniek chyba zamarzył o leśniczówce zamiast królestwa. Na dzień dobry założył na sobie hodowlę grzybów :evil: Dziś postanowiliśmy pokrzyżować mu plany i udaliśmy się do veta. Maniuś dostał szczepionkę i czekamy na efekty...

O cholera, grzyb. No tego jeszcze nie było... :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lut 14, 2011 21:36 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Wczoraj Maniuś był na wizycie "odgrzybiającej" (czytaj: dostał odpowiednią szczepionkę :mrgreen: ). No i tu wydarzył się jakiś CUD! Siedzę sobie w pracy, dzwoni telefon z domu: MANIEK SIEDZI NA PRALCE I SIĘ MYJE!!! Pierwszy raz, odkąd mamy zaszczyt mu służyć! Już nie mogę doczekać się jutra, kiedy to ów cud zobaczę na własne oczy!
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon lut 14, 2011 22:49 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Moha pisze:Wczoraj Maniuś był na wizycie "odgrzybiającej" (czytaj: dostał odpowiednią szczepionkę :mrgreen: ). No i tu wydarzył się jakiś CUD! Siedzę sobie w pracy, dzwoni telefon z domu: MANIEK SIEDZI NA PRALCE I SIĘ MYJE!!! Pierwszy raz, odkąd mamy zaszczyt mu służyć! Już nie mogę doczekać się jutra, kiedy to ów cud zobaczę na własne oczy!

Niemożliwe... Maniek by nam tego nie zrobił :lol: :ryk:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon lut 14, 2011 22:55 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Też na razie nie dowierzam. :twisted:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon lut 14, 2011 23:04 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

No Maniek ja Cię proszę. Taka gafa może zniszczyć karierę polityczną. Jako Twój spindoktor protestuję. :lol:

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Wto lut 15, 2011 22:43 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Moha pisze:Wczoraj Maniuś był na wizycie "odgrzybiającej" (czytaj: dostał odpowiednią szczepionkę :mrgreen: ). No i tu wydarzył się jakiś CUD! Siedzę sobie w pracy, dzwoni telefon z domu: MANIEK SIEDZI NA PRALCE I SIĘ MYJE!!! Pierwszy raz, odkąd mamy zaszczyt mu służyć! Już nie mogę doczekać się jutra, kiedy to ów cud zobaczę na własne oczy!

:D :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lut 15, 2011 22:48 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Z tym myciem to jakaś lipa :twisted: Coś ten mój TŻ ściemnia, jakoś podejrzanie zależy mu na dobrym PR Maniusia :mrgreen: Albo to Maniek ściemnia, żebym miała poczucie, że beze mnie zginie marnie, bo kto mu brodę po obiedzie obetrze?
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto lut 15, 2011 22:51 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Moha pisze:Z tym myciem to jakaś lipa :twisted: Coś ten mój TŻ ściemnia, jakoś podejrzanie zależy mu na dobrym PR Maniusia :mrgreen: Albo to Maniek ściemnia, żebym miała poczucie, że beze mnie zginie marnie, bo kto mu brodę po obiedzie obetrze?

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lut 16, 2011 10:04 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Wiedziałam... :mrgreen:

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

[poprzednia][następna]