No, z odpowiednim dworem to trafiłaś w sedno, ja do byle zaścianka Jaśnie Pana Maniusia I nie oddam! Potrzeba dobrego dworu, w stylu Ludwika XVI (czy tam którego, nie pamiętam, który to był Król Słońce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moha pisze:Potrzeba dobrego dworu, w stylu Ludwika XVI (czy tam którego, nie pamiętam, który to był Król Słońce).
Moha pisze:Cześć to ja, Maniek. Dorwałem się do kompa jak ludziska nie patrzyli! Cóż za głupoty tu o mnie wypisują! Tylko spójrzcie, jakie ze mnie kocie ciacho!
A teraz półprofil, jak na plakat wyborczy pt: "Maniek na prezydenta. By kotom żyło się lepiej..."
Dobra, a teraz wypuśćcie mnie stąd! Muszę rozdać autografy, póki mi jajek nie urżnęli!
Moha pisze:Maniek chyba zamarzył o leśniczówce zamiast królestwa. Na dzień dobry założył na sobie hodowlę grzybówDziś postanowiliśmy pokrzyżować mu plany i udaliśmy się do veta. Maniuś dostał szczepionkę i czekamy na efekty...
Moha pisze:Wczoraj Maniuś był na wizycie "odgrzybiającej" (czytaj: dostał odpowiednią szczepionkę). No i tu wydarzył się jakiś CUD! Siedzę sobie w pracy, dzwoni telefon z domu: MANIEK SIEDZI NA PRALCE I SIĘ MYJE!!! Pierwszy raz, odkąd mamy zaszczyt mu służyć! Już nie mogę doczekać się jutra, kiedy to ów cud zobaczę na własne oczy!
Moha pisze:Wczoraj Maniuś był na wizycie "odgrzybiającej" (czytaj: dostał odpowiednią szczepionkę). No i tu wydarzył się jakiś CUD! Siedzę sobie w pracy, dzwoni telefon z domu: MANIEK SIEDZI NA PRALCE I SIĘ MYJE!!! Pierwszy raz, odkąd mamy zaszczyt mu służyć! Już nie mogę doczekać się jutra, kiedy to ów cud zobaczę na własne oczy!
Moha pisze:Z tym myciem to jakaś lipaCoś ten mój TŻ ściemnia, jakoś podejrzanie zależy mu na dobrym PR Maniusia
Albo to Maniek ściemnia, żebym miała poczucie, że beze mnie zginie marnie, bo kto mu brodę po obiedzie obetrze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 327 gości