Kierskie stadko - przygody :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 10, 2011 22:12 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Anna Kubica pisze:Chętnie bym zobaczyła resztę bandy :mrgreen: :wink:

Reszta mojej gromadki już spsiała 8)

Obrazek

Akurat mam foto z życzeniami, więc będzie trochę nie na czasie ;)

Ori

Od: Czw sty 13, 2011 23:11

Post » Czw lut 10, 2011 22:27 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

E tam nie na czasie.... za chwilę Wielkanoc :) a to toż święta :wink:
Ale sliczne psiska :ok: domyślam się że lubią się z kiciami :D
Anna Kubica

Post » Czw lut 10, 2011 22:46 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Ori - zdjęcia super :)

Wysłałam dzisiaj list do tej dyrektor.
Myślę nad kolejną łapanką w Kiekrzu - ale po pierwsze brak miejsca na przetrzymanie, po drugie muszę jakoś transport zorganizować i po trzecie niestety też kasę na zabiegi.
Fundacja za kastracje nie płaci, tylko sterylizacje kotek.

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Czw lut 10, 2011 22:48 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

jakby był potrzebny transport to jestem :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Czw lut 10, 2011 22:54 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Aga, dzięki! :)
U Ciebie już wszystko ok, ospa nie dotarła? :)

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Czw lut 10, 2011 22:57 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

nie ospa nie dotarła póki co :roll: , to był jakiś bakcyl - troszkę nerwów mnie to kosztowało, ale jakby co mogę podwieźć, zawieść troszkę pomóc - z dokarmianiem nie dam rady :oops: , ale chociaż tyle
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Czw lut 10, 2011 22:58 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Ori długo już wystawiasz psiaki ? Coś mi się kojarzy, że kiedyś z kobietą ( może to Ty ) z Jantarowej Watahy rozmawiałam na wystawie w Poznaniu. To była chyba światówka.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Czw lut 10, 2011 23:45 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Itaka - jakieś osim lat ;)
Ania - psy wiedza, że kotów "nie wolno". Bywa że śpią razem, nie ma z tym problemu. Czasem któryś się zerwie jak kot zaczyna "ganiać".
A dla chętnych psio-kociarzy mały Off - zajrzyjcie jak mała Werni oswajała Arinkę
http://www.jantarowawataha.pl/forum/viewtopic.php?t=67
Werni niestety niedawno umarła :(

Kasia - w weekendy i poniedziałki masz autko do dyspozycji (plus transporter)

Ori

Post » Czw lut 10, 2011 23:52 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Właśnie Ori obejrzałam galerię Twoich psiaków i to na 100 % z Tobą rozmawiałam i zachwycałam się Twoim psem. Możliwe nawet, że mam jego zdjęcie gdzieś na płycie :)
Obrazek

itaka

Post » Pt lut 11, 2011 0:06 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Bardzo mi miło :) Ale czy nas stąd nie wyrzucą za takie pogaduszki? :P

Ori

Post » Pt lut 11, 2011 8:49 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Ori cudne te pieski, mój młody oszalałby jakby takiego miał - On kocha wilki i tygrysy :wink: , wilka nie możemy mieć, ale takiego pieska taaak i tygrysa tez nie możemy, ale rudego kocura taaak więc, może za jakiś czas się uda spełnić marzenie młodego :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Pt lut 11, 2011 10:43 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Ori, i kotki i piesy faaantastyczne :love:
Uwielbiam psio-kocią symbiozę :D

Dziewczyny, nie pisałam, ale dokarmiam kotki systematycznie. Niestety jak dotąd poznałam tylko białaska i buraska z białymi skarpetkami. To pewnie dlatego, że bywam tam zazwyczaj ok 16.oo czyli wcześnie. No chiba, że im nie przypadłam do gustu :wink:
Miseczki plastikowe (3szt.) po Waszej ostatniej wizycie się ostały czyli przestali je usuwać (oby tak zostało!).

Kasiu, czy w ten weekend mogłabym podjechać po jedzonko? Czasowo się dostosuję, oczywiście!
Ori, przepraszam, że dotąd nie wysłałam Ci info - dziś się poprawię :oops:

Jeśli chodzi o transport to popołudniami i w weekendy chętnie służę pomocą. Mogę też pożyczyć samochód na czas kiedy jestem w pracy.
Kasiu, jaką macie cenę kastracji kocurków? Finansowo wspomóc niestety nie mogę, ale może tańszy zabieg mogłabym wynegocjować.

Agnieszko, wczoraj już spałam :oops: , dlatego nie odebrałam telefonu, przepraszam i czekam na następny :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lut 11, 2011 12:15 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Ori pisze:Bardzo mi miło :) Ale czy nas stąd nie wyrzucą za takie pogaduszki? :P

W sumie to ja założyłam wątek :mrgreen:
Obrazek

itaka

Post » Pt lut 11, 2011 13:18 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

itaka pisze:
Ori pisze:Bardzo mi miło :) Ale czy nas stąd nie wyrzucą za takie pogaduszki? :P

W sumie to ja założyłam wątek :mrgreen:

No właśnie "wolnoć Tomku...." :wink:
A na poważnie to super czyta się Wasze dialogi a oglądając zdjęcia psio-kocie :mrgreen: oczy same się śmieją :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Anna Kubica

Post » Sob lut 12, 2011 19:55 Re: Wyrzucony w wakacje burasek PILNIE potrzebny DT !!!

Na poznańskiej gumtree jest ogłoszenie o zaginionym kocurku w Kiekrzu.
Może ktoś z Was go widział?
Ogłoszenie jest świeże.
Kot zaginął 31 stycznia 2011r.
http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z260072114
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

[poprzednia][następna]