Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2011 14:04 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Fruwa już po domu :D
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Śro mar 30, 2011 20:44 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

:1luvu: ucałuj malucha, albo... daj jej coś dobrego :)
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw mar 31, 2011 7:03 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

A czy jest szansa na jakieś zdjęcia Cytrynkowej panienki?
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt kwi 08, 2011 11:37 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Hej, hej - jest tam kto :!: :!:
Jak Cytrynka ? Jak Kituni? Jak wszyscy?
:mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto kwi 12, 2011 1:16 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Helou! :) A więc tak:

Pacek jak zwykle leży na moich kolanach, kiedy siedzę przed kompem i piszę do Was. Jest wspaniałym kocim facetem i po prostu go uwielbiam :1luvu: . Dużo śpi i lubi się jak najwięcej przytulać :kotek: Ostatnio wyśpiewuje mi serenady swoim charkoczącym kocurzym szeptem, oznacza to, że mam podejść i pogłaskać albo utulić :)

Cytrynka znowu bierze antybiotyk, mam nadzieję, że tym razem już ostatni. W ranie nie ma już ropy, ale sączy się jeszcze trochę i trzeba ją porządnie pielęgnować. Cytryna jest wesoła, ciekawska i meeega przytulaśna! Apetycik też ma niezły i wsuwa tyle co duży kot! (a rozmiarowo jest drobniutkim mini kotkiem, waży ok, 1,5 kg :)

Kituni jest zazdrosna o całe towarzystwo, więc staram się jej to wynagrodzić dopieszczaniem i Feliway'em w sprayu :mrgreen:

I tak sobie w naszym DT imienia Kacperka funkcjonujemy ;)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Wto kwi 12, 2011 9:14 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Kituni pisze:Helou! :) A więc tak:

Pacek jak zwykle leży na moich kolanach, kiedy siedzę przed kompem i piszę do Was. Jest wspaniałym kocim facetem i po prostu go uwielbiam :1luvu: . Dużo śpi i lubi się jak najwięcej przytulać :kotek: Ostatnio wyśpiewuje mi serenady swoim charkoczącym kocurzym szeptem, oznacza to, że mam podejść i pogłaskać albo utulić :)

Cytrynka znowu bierze antybiotyk, mam nadzieję, że tym razem już ostatni. W ranie nie ma już ropy, ale sączy się jeszcze trochę i trzeba ją porządnie pielęgnować. Cytryna jest wesoła, ciekawska i meeega przytulaśna! Apetycik też ma niezły i wsuwa tyle co duży kot! (a rozmiarowo jest drobniutkim mini kotkiem, waży ok, 1,5 kg :)

Kituni jest zazdrosna o całe towarzystwo, więc staram się jej to wynagrodzić dopieszczaniem i Feliway'em w sprayu :mrgreen:

Jak bardzo milo czytać takie wieści :1luvu:
Kituni czarujesz te Futra :mrgreen:
Anna Kubica

Post » Wto kwi 12, 2011 9:18 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Kituni pisze:Helou! :) A więc tak:

Wzruszyłam się :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro kwi 13, 2011 14:02 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Cha, cha, jestem Zaklinaczem Kotów i wyciągam z nich ich prawdziwą przytulaśną naturę :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Pon kwi 18, 2011 18:37 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

No, dobra :) tak raz na tydzień można by napisać, nie? :mrgreen:
Jak antybiotyk, co zrobił Kici, domki jakies się szykują, czy zostaje u Ciebie :mrgreen: ??

Obrazek

morelowa

Post » Wto kwi 19, 2011 6:52 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Właśnie, cisza jakaś.. Wszystko ok?
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Sob kwi 23, 2011 12:33 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Wszystko ok, tylko jakiś czas na miau nie wchodziłam!:) Odezwę się już po weekendzie. Życzę wszystkim bardzo miłych i radosnych Świąt!:)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Sob kwi 30, 2011 13:51 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Kochani, u nas wszystko gra, Cytrusek złapał lekkie przeziębienie, ale glut już w odwrocie i wszystko jest ok:) Pacek powolutku tyje, jeszcze ciut muszą mu się zaokrąlić boczki i już będzie jak z żurnala!;) Kituni dowodzi całym towarzystwem, czasem uderzy łapą, a czasem z czułością wyliże sierść - komedia:)
W niedzielę zabiorę od mamy mój aparat to popstrykam trochę fotek i zaprezentuję:)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Sob kwi 30, 2011 15:22 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Najwyższy czas :!: :wink:
:D

Obrazek

morelowa

Post » Pt maja 06, 2011 18:56 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

W niedzielę zabiorę od mamy mój aparat to popstrykam trochę fotek i zaprezentuję:)

Taaaak :?: A w którą nidzielę ? :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Sob maja 07, 2011 20:17 Re: Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

żyjecie:P formuły i inne zwierzaki:P?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

[poprzednia][następna]