SchronWro. Kociaki proszą o dom! fot str 70

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 17, 2011 15:45 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

Płeć tego maluszka jeszcze nie jest określona, bo tam się nie bardzo orientują :oops:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pon sty 17, 2011 15:45 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

Magdalena424 pisze:
mawin pisze:Magdalena424 skoro nie bieżesz tej koteczki to może mogłabyć wziać tego malca o którym pisze Kruszyna na DT?

ale to jest kocurek ... a ja bardziej za kotką jestem....

Magdalena, a co to za różnica, czy to kotka, czy kocurek? Przecież bierzesz kota na tymczas, a nie na zawsze... zamierzasz pomagać kotom, ale pod warunkiem, że będą to kotki, w żadnym wypadku kocury?
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Pon sty 17, 2011 15:51 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

Zołzik pisze:
Magdalena424 pisze:
mawin pisze:Magdalena424 skoro nie bieżesz tej koteczki to może mogłabyć wziać tego malca o którym pisze Kruszyna na DT?

ale to jest kocurek ... a ja bardziej za kotką jestem....

Magdalena, a co to za różnica, czy to kotka, czy kocurek? Przecież bierzesz kota na tymczas, a nie na zawsze... zamierzasz pomagać kotom, ale pod warunkiem, że będą to kotki, w żadnym wypadku kocury?

może źle to ujęłam....
i kogoś "dotknęłam" moja wypowiedzią..... przepraszam
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pon sty 17, 2011 15:55 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

Drodzy Państwo !!
Jak ktoś gdzieś będzie miał jakąś tri najlepiej dzieciaka to ja mam dom dla tri. Moja koleżanka się ostatnio pożegnała ze swoim kotem która była właśnie tri i chce tylko i wyłącznie tricolorkę. Wcale się jej w sumie nie dziwie bo ja tez mam tri i jak się z nią pożegnam to też będę po niech chciała tri :]
Jakby ona już coś tam sobie znalazła to też dam znać

_leśna_

Od: Wto sie 19, 2008 15:43

Post » Pon sty 17, 2011 16:02 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

_leśna_ pisze:Drodzy Państwo !!
Jak ktoś gdzieś będzie miał jakąś tri najlepiej dzieciaka to ja mam dom dla tri. Moja koleżanka się ostatnio pożegnała ze swoim kotem która była właśnie tri i chce tylko i wyłącznie tricolorkę. Wcale się jej w sumie nie dziwie bo ja tez mam tri i jak się z nią pożegnam to też będę po niech chciała tri :]

może taka viewtopic.php?f=13&t=121948 ??
Co prawda taka troszkę nietypowa tri, ale może akurat....
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Pon sty 17, 2011 16:23 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

Magdalena424 pisze:
Zołzik pisze:
Magdalena424 pisze:ale to jest kocurek ... a ja bardziej za kotką jestem....

może źle to ujęłam....
i kogoś "dotknęłam" moja wypowiedzią..... przepraszam

Ja też kiedyś preferowałam kotki, bo mi się wydawało, że są "bezpieczniejsze", ale w schronie przeszłam terapię szokową, kiedy na starej kociarni obsiadły mnie same kocury ;)

Najważniejsza jest chęć pomocy :ok:
Obrazek

Kruszyna

Post » Pon sty 17, 2011 16:24 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

Zołzik pisze:
_leśna_ pisze:Drodzy Państwo !!

może taka viewtopic.php?f=13&t=121948 ??
Co prawda taka troszkę nietypowa tri, ale może akurat....

Ten OGON 8O :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 17, 2011 16:32 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

Jak to rzekła jedna wetka - kocury to takie pierdoły, kotki są duuużo bardziej inteligentne i wymyślne ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sty 17, 2011 16:52 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

viewtopic.php?f=13&t=119605&start=255

Tu też jest tri, założycielkę wątku ja sprowadziłam na to forum z innego :wink: Może nie za blisko ale transport to najmniejszy problem :) A kotka nie ma nawet normalnego DT :( mają wejście na strych Magda się nimi opiekuje ale na podwórku wiadomo co kotom grozi..a jej rodzice nie pozwalają aby wzięła je do domu.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon sty 17, 2011 16:57 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

Kurde ładna a tego szarego z białym to bym sama chapnęła :]
No ale to koleżance prześlę foty bo to ma być jej kocik

_leśna_

Od: Wto sie 19, 2008 15:43

Post » Pon sty 17, 2011 18:25 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

JaEwka pisze:
Obrazek
[/url]

czy to jest Fuga? kota ma jeszcze szwy po sterylce...
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Pon sty 17, 2011 18:28 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

Tak to wszędobylska Fuga :)
Obrazek

Kruszyna

Post » Pon sty 17, 2011 18:33 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

Kruszyna pisze:Tak to wszędobylska Fuga :)

jakim jest kotem ?
przywitała nas przy drzwiach i w niedzielę w schronie mało nie weszła nam do "kieszeni" :)
ujęła mojego TZ :)

Magdalena424

Post » Pon sty 17, 2011 18:36 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

Wszędobylskim i upierdliwym, tzn. wszędzie chce być, wszędzie chce wepchnąć nos i wszędzie jej pełno - taka kotka z ADHD ;) Trzeba bardzo, ale to bardzo uważać przy niej na otwieranie drzwi, bo chwila moment i daje dyla :roll:
Obrazek

Kruszyna

Post » Pon sty 17, 2011 18:45 Re: SchronWro. Połamana 4 mca kicia ! pilnie DT!!!

Kruszyna pisze:Wszędobylskim i upierdliwym, tzn. wszędzie chce być, wszędzie chce wepchnąć nos i wszędzie jej pełno - taka kotka z ADHD ;) Trzeba bardzo, ale to bardzo uważać przy niej na otwieranie drzwi, bo chwila moment i daje dyla :roll:

dzięki :D

Magdalena424

[poprzednia][następna]