Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magdalena424 pisze:mawin pisze:Magdalena424 skoro nie bieżesz tej koteczki to może mogłabyć wziać tego malca o którym pisze Kruszyna na DT?
ale to jest kocurek ... a ja bardziej za kotką jestem....
Zołzik pisze:Magdalena424 pisze:mawin pisze:Magdalena424 skoro nie bieżesz tej koteczki to może mogłabyć wziać tego malca o którym pisze Kruszyna na DT?
ale to jest kocurek ... a ja bardziej za kotką jestem....
Magdalena, a co to za różnica, czy to kotka, czy kocurek? Przecież bierzesz kota na tymczas, a nie na zawsze... zamierzasz pomagać kotom, ale pod warunkiem, że będą to kotki, w żadnym wypadku kocury?
_leśna_ pisze:Drodzy Państwo !!
Jak ktoś gdzieś będzie miał jakąś tri najlepiej dzieciaka to ja mam dom dla tri. Moja koleżanka się ostatnio pożegnała ze swoim kotem która była właśnie tri i chce tylko i wyłącznie tricolorkę. Wcale się jej w sumie nie dziwie bo ja tez mam tri i jak się z nią pożegnam to też będę po niech chciała tri :]
Jakby ona już coś tam sobie znalazła to też dam znać
Magdalena424 pisze:Zołzik pisze:Magdalena424 pisze:ale to jest kocurek ... a ja bardziej za kotką jestem....
Magdalena, a co to za różnica, czy to kotka, czy kocurek? Przecież bierzesz kota na tymczas, a nie na zawsze... zamierzasz pomagać kotom, ale pod warunkiem, że będą to kotki, w żadnym wypadku kocury?
może źle to ujęłam....
i kogoś "dotknęłam" moja wypowiedzią..... przepraszam
Zołzik pisze:_leśna_ pisze:Drodzy Państwo !!
Jak ktoś gdzieś będzie miał jakąś tri najlepiej dzieciaka to ja mam dom dla tri. Moja koleżanka się ostatnio pożegnała ze swoim kotem która była właśnie tri i chce tylko i wyłącznie tricolorkę. Wcale się jej w sumie nie dziwie bo ja tez mam tri i jak się z nią pożegnam to też będę po niech chciała tri :]
Jakby ona już coś tam sobie znalazła to też dam znać
może taka viewtopic.php?f=13&t=121948 ??
Co prawda taka troszkę nietypowa tri, ale może akurat....
Kruszyna pisze:Tak to wszędobylska Fuga
Kruszyna pisze:Wszędobylskim i upierdliwym, tzn. wszędzie chce być, wszędzie chce wepchnąć nos i wszędzie jej pełno - taka kotka z ADHDTrzeba bardzo, ale to bardzo uważać przy niej na otwieranie drzwi, bo chwila moment i daje dyla
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 64 gości