Sylwester z Bielska Podl.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 15, 2011 17:31 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Sylwek to farciarz. Ale takiemu cudakowi można tylko życzyć wszystkiego co naj-naj-najlepszego :1luvu:
Ps: gryzoń z Czarnobyla - szacun! :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto lut 15, 2011 17:39 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Może Frodo, skoro zamieszkał z Gandalfem?
Oj Frodo, nie fukaj, bo w Falkach wylądujesz.
Zapraszam na dogomanię, coś zobaczycie. Frodo w nowym domu, ale ja nie mogę się cieszyc długo. Sami zobaczcie http://www.dogomania.pl/threads/133467- ... y-inf.-1-6)?p=16322888#post16322888

A Czarne Słoneczko ma rację. U niej na prawdę odnosi się wrażenie, że już dalej nic nie ma, że to juz koniec. Jest tak pięknie, że mnie, daje słowo, zatkało.
Dziewczyno kochana, dziękuje Ci najpiękniej jak potrafię, żeś wypatrzyła i wybrała "mojego" kota. Oby tylko był zgodny. Myślę, że bedzie dobrze. Gandalf jest spoko, goscinny gośc i poczeka, az nowy się uspokoi. Jeszcze będą się bawić razem, zobaczycie.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Wto lut 15, 2011 18:26 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Sylwek najprawdopodobniej przemianuje się na Salvador. Na Frodo raczej nie- za proste.
Eh, ubolewam nad tym co pokazałaś, Pinokio_... jak hydra – jedną głowę oddałaś, wyrosły dwie następne…
Zapewniam że o Sylwka/Salvadora nie musisz się już martwić. A dla owczarków na pewno razem coś znajdziemy:)
Ja niestety wybitnie niepsiasta, nasza Norka jest, bo nikt jej nie wziął (stały dom tymczasowy tak zwany) no ale ona mała, wiec niech już jest.
Skup się najlepiej na tym na razie żeby cie nie ugryzły, dalej będzie dobrze:) Jak coś mogę Ci kaganiec duży dać:)
O!

Czarne Słoneczko

Od: Sob paź 27, 2007 15:15

Post » Śro lut 16, 2011 8:19 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

bardzo się cieszę, że Sylwester ma już DS Obrazek i to jaki ! :piwa:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro lut 16, 2011 8:27 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

ale piękny ten owczarek :1luvu:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro lut 16, 2011 20:02 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

no i jak się sprawy mają? 8)
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Czw lut 17, 2011 9:24 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Jeśli chodzi o psy, to nic, cisza. Własciciela brak. Wczoraj odebrałam masę telefonów, nawet jeden pan z Białegostoku przyjechał zobaczyć, czy suka może jego jest. Niestety nie.
A jesli chodzi o Salvadora, to jego miejsce juz zajęte i lepiej żeby nie musiał wracać :wink:
W jego pokoju zamieszkał Max, nasz nowy tymczasowicz, który nie zna kotów i reaguje na nie źle. Czarne Słoneczko, jak tam chłopczyk? już dobrze? mam nadzieje, że wszystko ok.

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Czw lut 17, 2011 9:29 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Widzę Irenko, że u Ciebie ruch jak na Centralnym 8)
Beta glukan wczoraj wysłałam. I małą niespodziankę :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 17, 2011 13:08 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Witam.
Naprawdę przedziwne zdarzenia obserwuje, wcześniej nie miałam do czynienia z tak bliską obserwacją kocich zachowań społecznych. A ile one potrafią wydawać dźwięków: chrumkają, bekają, szczekają, burczą. Nutriom nie dorównują, ale i tak jest czego posłuchać.
To już drugi dzień, tak?
Nie dogadują się z Gandalfem, Salvador już przejął teren, bezpardonowo, mój stary rezydent jest zepchnięty w najdalsze kąty. Niepokoi mnie to, no ale na miłość wszystkich bogów, to są dwa koty, a nie dwadzieścia. Ja nie należe do drżących nad kotkami panienek, a niech Se futro wydzierają, acz boli mnie, ze mojego przez lata wychuchanego kota tak poniżono:|
Nie, nie chce Salvadora oddawać, bo kot jest świetny, choć babcia mu grozi różnymi strasznymi rzeczami, zsyłką na Sybir i tak dalej.
Super jest kotek, a przynajmniej dla mnie. Gandalf tak nie ma, a on chodzi za mną cały czas, nawet się wysikać spokojnie nie mogę :P Ma jeszcze ten „skarpetkowy” zapach kocura, ale to jeszcze kilka miesięcy może mieć, trudno. Gandalf tez tak miał.
Karmę naszą suchą polubił i tej puszki jesc nie chce, ale to nic, najwyżej sama zjem bo tak ładnie pachnie:)
Z czasem zrobię dla nich podstrony na mojej stronie o nutriach. Jak mi się zechce.
Czas na fotorelacje

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Chciałam dac wam tu jeszcze jedne przykładowy obrazek Salvadora Dali, ale lepiej nie, nie każdy to lubi :)

I wszystkiego anjlepszego z okazji Dnia Kota

Tu Salvador, jeszcze jako Sylvester w Interii:) Jak klikniecie następne to będzie Gandalf
O!

Czarne Słoneczko

Post » Czw lut 17, 2011 14:02 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Czarne Słoneczko, chciałas drugiego kotka dla towarzystwa Gandalfowi, żeby sie nie nudził, miał kumpla. Wyszło na to, że kumpla nie ma, Gandalf nawet łóżeczko oddał. Persy to kanapowce i obserwatorzy widać. Salvador, to czort, dokuczacz. . . .na jednym zdjęciu przy akwarium widać wyraźnie po mince, że zaczepia i zgonić Gandalfa chce. Dobrze, że chociaż Ciebie polubił. Mi sie wydaje, że jak przyjdzie wiosna, to śmiało wychodzącym kotem może być. Wyszaleje sie po drzewach, to w domu spokojny będzie. No proszę jak to pozory mylą. A u mnie taki grzeczniusi był. Nad ranem tylko z Agatą i Matyldą ganiał jak szalony, ale zawsze po podłodze. Widzę, że u Ciebie sie czepia po wysokościach. Dla mnie to dobry znak, znaczy, że dobrze sie czuje, jak u siebie w domu, ha, ha, ha.
Dzięki za foto, pozdrawiam cieplutko.

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Czw lut 17, 2011 14:09 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Ale cudne foteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Też jestem zdzwiona, w jakiego lwa się Pan S. zmienił 8O
U Irenki taki spokojny, a teraz - wulkan energii.
A relacje powinny się ułożyć z czasem.
U mnie Pyza też od razu zaczęła skakać do Pysi, ale z czasem się trochę uspokoiła.

Erin

Post » Czw lut 17, 2011 14:16 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

tak czy siak możecie banery w podpisach wymienić na inne:)
O!

Czarne Słoneczko

Post » Czw lut 17, 2011 14:30 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Też o tym pomyślałam :)

Erin

Post » Czw lut 17, 2011 14:32 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

Erin pisze:Też o tym pomyślałam :)

a ja chciałam napisać, że tak czy siak on jest tak pięknie rozbrajający, że hej :D
dla mnie po prostu cudo :1luvu:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw lut 17, 2011 14:57 Re: Sylwester z Bielska Podl. - już w DS u Czarne Słoneczko :-)

To fakt :1luvu: :kotek: :1luvu:

Erin

[poprzednia][następna]