BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 13, 2011 17:10 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

kamari pisze:Ja sprawdzam trasy na http://mapy.google.pl/ , funkcja "pokaż trasę".
Z Częstochowy do Siedlec jest 306 km :(

I co z tego?
:)
Damy radę!

Tylko teraz niech jakaś bystrzejsza zorientuje się z PKP i PKS ja mam ulgowy studencki jak coś, myślę, że na bilet się zrzucicie :mrgreen:

To za daleko, byśmy z mężem jechali, cały dzień w samochodzie, no i co z dzieckiem zrobić :(
najszczesliwsza

Post » Czw sty 13, 2011 18:10 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

Sprawdzałam rozkład PKP,to jest 5 h jazdy z 3 przesiadkami lub 7h z 3 przesiadkami :( więc najlepszym rozwiązaniem byłby transport autem ,a czy znalazłby się ktoś kto przejął by Borgisa np. w Warszawie i dowiózł do Kamari :?: :?: :mrgreen: :mrgreen:
Anna Kubica

Post » Czw sty 13, 2011 18:29 Re: BORGIS BEZŁAPEK W CZWARTEK OPERACJA BRAK FUNDUSZY

kamari pisze:Nie mogę przestać myśleć o Borgisiu. Rozmawiałam z mężem i jeżeli dało by się zorganizować transport, to chętnie poznalibyśmy rudego osobiście i dali mu stały domek :D

Wspaniałe wieści. Widzę, że do kolejnego mruczka uśmiechnął się los i zesłał mu Anioła - Kamari :aniolek:
:1luvu:

Mój Fifulek też miał amputowaną łapkę, mimo to jest najsprawniejszy z całej mojej kociej rodzinki.
Jedynie 7-miesięczny Maciuś jest szybszy... :smiech3: Ale i tak Fifiego nikt nie pokona w wyścigu do lodówki :lol:

Trzymam kciuki za Przystojniaka i szczęśliwą podróż :ok:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Czw sty 13, 2011 18:38 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

Anna Kubica pisze:Sprawdzałam rozkład PKP,to jest 5 h jazdy z 3 przesiadkami lub 7h z 3 przesiadkami :( więc najlepszym rozwiązaniem byłby transport autem ,a czy znalazłby się ktoś kto przejął by Borgisa np. w Warszawie i dowiózł do Kamari :?: :?: :mrgreen: :mrgreen:

Z Warszawy to my możemy odebrać Borgisa w dowolnym momencie :D

Na wątku transportowym widziałam dwa ogłoszenia na trasie Częstochowa - Warszawa, może udało by się to zgrać?
Pierwsze pytanie, to kiedy Borgis może wyruszyć w drogę :D

KasiaF pisze: Mój Fifulek też miał amputowaną łapkę, mimo to jest najsprawniejszy z całej mojej kociej rodzinki.
Jedynie 7-miesięczny Maciuś jest szybszy... :smiech3: Ale i tak Fifiego nikt nie pokona w wyścigu do lodówki :lol:

:ok: dzielny chłopak :ryk:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw sty 13, 2011 18:47 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

KasiaF pisze:Mój Fifulek

hmm, też mam kota Fifulka (vel Fifuś, vel Fifunio, vel Fifi) :D

Cieszę się strasznie, że Borgisek będzie miał dom, i to taki :1luvu:

sky_fifi

Od: Czw gru 09, 2010 10:19

Post » Czw sty 13, 2011 19:07 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

:D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw sty 13, 2011 21:29 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

Ja go mogę do Warszawy zawieźć, na 100% bezpośredni pociąg jedzie.
A kiedy?
Sama nie wiem...
W poniedziałek dostanie 1 dawkę odrobaczacza.
Chciałam go zaszczepić przed wyjazdem do DS.

Chyba, że DS może go zaszczepić sam... kurczę ja nie wiem!
najszczesliwsza

Post » Czw sty 13, 2011 21:33 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

Dogadajcie się.
Przecież wszystko zależy od Was.
Dobrze, ze Borgis będzie miał dom.
Bardzo się cieszę!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw sty 13, 2011 21:35 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

A jak ja się cieszę...

[size=150]A jak TŻ się cieszy
:ryk: [/size]

Kamari podaj do siebie jakiś kontakt, GG lub telefon (najlepiej w Play)
najszczesliwsza

Post » Pt sty 14, 2011 10:47 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

bardzo się cieszę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Borgisku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt sty 14, 2011 10:53 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

pracujemy nad transportem do Warszawy :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt sty 14, 2011 10:55 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

kamari pisze:pracujemy nad transportem do Warszawy :ok:

:ok: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
też widziałam, że na transportowym ktoś jeździ na tej trasie!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt sty 14, 2011 10:58 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

Za transport!
Borgis do domu!!!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt sty 14, 2011 11:01 Re: BORGIS bez łapy, bez jajek :D prawie bez zębów, SZANSA NA DS

kamari a co myślisz o terminie?
Kiedy uważasz, że by można było?
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]