Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 9:57 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Wydaje mi się sporawa jak na swój wiek tutaj, na tych fotkach :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw gru 16, 2010 9:58 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Jeszcze muszę pochwalić dwa koty.To najcichsze,najgrzeczniejsze,najspokojniejsze koty u mnie.
Bezproblemowe:

Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 9:59 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

jozefina1970 pisze:Wydaje mi się sporawa jak na swój wiek tutaj, na tych fotkach :-)

Tylko ze jej wiek jest na razie nie znany.
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 10:01 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

No wiem, tylko tak w przybliżeniu... Ale pewnie zależy też jak się fotki pstryknie, czy w przybliżeniu czy nie

jozefina1970

Post » Czw gru 16, 2010 10:02 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Carmen się ładnie leczy.
Oczka,nosek i tył ma już normalne zabarwienie,nie jest jakby opuchnięte.Ale koteczka coraz bardziej sie mnie boi.Dzisiaj nawet nie chciała pozwolić pogłaskać się po łepku,bała się ze znów cos do ucha będę lała.Tył smaruje kremem tylko przy pomocy drugiej osoby.
Nie wiem co gorsze dla niej,drozdżyca czy ten koszmarny strach przede mną,który narasta z każdym dniem.
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 11:04 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Witam sie i ja po dlugiej przerwie :)
Nadrobilam watek i ech... ile tu sie dzieje.
Strach carmen pewnie minie ...jak sie skonczy smarowanko doopki i uszu...dobrze ze sie goi.
nowa kicia przesliczna :1luvu: a mamusi nie daloby sie zlapac i wysterylizowac? moge sfinansowac ...
a jak kasienka?

ragdollicja

Od: Czw lip 02, 2009 10:09

Post » Czw gru 16, 2010 11:07 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Kasieńka mieszka w pokoju dużych dzieci.Muszę ją poobserwować,schudła i nie jestem pewna czy nie będzie wymagała leczenia antybiotykiem.
Na razie czuje sie lepiej,ma full ekstra wyzerkę,nie szaleje z kociakami,odpoczywa po prostu,a my sie zastanawiamy,czy ona przypadkiem nie zapomina w tej euforii przy towarzystwie,ze czasem trzeba jeść i spać.
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 11:46 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

o matko, ile się dzieje 8O !
:ok: za całe towarzysto, za podróż Asmiego, za nową Malutką, za leczenie i humor Carmenki :ok:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Czw gru 16, 2010 12:53 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Pojechali.
We trójkę.
:lol:
Wejhawej,Asmodeusz,a nowej maleńkiej kici Weihawej nie mogła z rąk oderwać,więc też pojechała.
:lol:
Szczęśliwego nowego życia Asmi i maleńka kiciu!
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 12:54 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Nowa, maleńka kicia też pojechała? O ludzie, ludzie :-)
Dobrej drogi :ok:

jozefina1970

Post » Czw gru 16, 2010 13:00 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Zapomniałam z tego wszystkiego dać umowę adopcyjną dla Paluszek :oops:
Wyślę pocztą.
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 13:01 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

niesamowite! :ryk: :ryk:
koteczki szczesliwego nowego zycia !
Legnica tesknisz juz ? :wink:

ragdollicja

Post » Czw gru 16, 2010 13:02 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Tęsknie.Tak cicho nagle na przedpokoju,nikt nie szaleje w kocim tunelu.A Hary od razu zasnął.
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 13:05 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

moge ponowic pytanie o mamusie nowej-juz oddanej-kolorowej?
Nie moge przestac myslec o tych trzech miotach w roku :evil: ...

ragdollicja

Post » Czw gru 16, 2010 13:12 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Legnica pisze:Wejhawej,Asmodeusz,a nowej maleńkiej kici Weihawej nie mogła z rąk oderwać,więc też pojechała. :lol:

Ale wieści Obrazek
A koteczka zamieszka u Wejhawej :?: - błyskawiczna adopcja
Spokojnej podróży i zdrowia maluchy ... nowe życie przed Wami :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

[poprzednia][następna]