K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 09, 2010 21:49 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Tweety pisze:
_namida_ pisze:Państwo wiedzą, że Elma już zarezerwowana.
Rzuciła im się w oczy od pierwszego wejrzenia w piwniczne zakamary no i wyszli niezdecydowani co do Truskawki. Mają zadzwonić. Poleciłam im jechać jeszcze do schroniska; nie wiem czy u nas spełnialiby warunki, bo to dom na wsi 300m od ulicy i kotek na pewno by wychodził. Choć poprzednia kotka przeżyła 20 lat.

Rudi spod mojego bloku został przygarnięty przez Zwierzęta Krakowa, zanim zdążyłam się zorientować.
W związku z tym dysponuję wolnym "cat-roomem" i mogę przygarnąć coś na tymczas, tak powiedzmy do 3 sztuk :)
Proszę mi coś przydzielić wedle pilności przypadków.

to może rodzeństwo które siedzi w hoteliku i generuje dodatkowe koszty? akurat trójeczka, wrześniowa

OK, gdzie ten hotelik?

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Czw gru 09, 2010 21:50 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Etiopia pisze:
BarbAnn pisze:z cyklu-ciekawe zdjęcia

Obrazek

A ten kot mówi strasznieeeeeee bolą mnie zęby :wink:

Madamka jest cudnym skrytociumkaczem.
Namida, a może Rumcajsa i Cypisa?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw gru 09, 2010 21:51 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Rzuciła im się w oczy od pierwszego wejrzenia w piwniczne zakamary no i wyszli niezdecydowani co do Truskawki. Mają zadzwonić. Poleciłam im jechać jeszcze do schroniska; nie wiem czy u nas spełnialiby warunki, bo to dom na wsi 300m od ulicy i kotek na pewno by wychodził. Choć poprzednia kotka przeżyła 20 lat.

Rudy spod mojego bloku został przygarnięty przez Zwierzęta Krakowa, zanim zdążyłam się zorientować.
W związku z tym dysponuję wolnym "cat-roomem" i mogę przygarnąć coś na tymczas, tak powiedzmy do 3 sztuk :)
Proszę mi coś przydzielić wedle pilności przypadków. :ok:
Edit_f, może te Twoje?

o, na rudego mają miejsce? ostatnio kto nie dzwonił to wcześniej ponoć odbił się tam od zamkniętych drzwi, bure i czarne widocznie mają większe gabaryty i się nie mieszczą, nawet jak mają 3 miesiące i przymarzają do chodnika :roll:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw gru 09, 2010 21:51 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Etiopia pisze:Help

Kto może mnie poratować w poniedziałek rano transportem do Myślenic?

Kurier zawalił i badania psicy dzisiaj nie poszły.

Dzwonił do mnie doktor Ingarden że trzeba przyjechać na pobranie krwi.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw gru 09, 2010 21:53 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

_namida_ pisze:
Tweety pisze:

Rudi spod mojego bloku został przygarnięty przez Zwierzęta Krakowa, zanim zdążyłam się zorientować.
Proszę mi coś przydzielić wedle pilności przypadków.

to może rodzeństwo które siedzi w hoteliku i generuje dodatkowe koszty? akurat trójeczka, wrześniowa

OK, gdzie ten hotelik?

w Iwanowicach.

Queen_ink, my weźmiemy chłopaków za tydzień jak Hania pójdzie do domu, bo oni po pp więc lepiej aby do nas trafili a u Namidy niech będzie "czysty" teren

Tweety

Post » Czw gru 09, 2010 22:06 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Jakiś pan go wziął (Rudego) do siebie na tymczasa, a łapała chyba pani Anita.

Czy Wiślackikot mógłby te kociaki przywieźć?

_namida_

Post » Czw gru 09, 2010 22:13 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

mjs pisze:
Etiopia pisze:
BarbAnn pisze:z cyklu-ciekawe zdjęcia

Obrazek

A ten kot mówi strasznieeeeeee bolą mnie zęby :wink:

BarbAnn kazała mu powiedzieć "cheeese" 8)

a nie
złapac minę kota na sekundę przed kichnięciem-bezcenne
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw gru 09, 2010 22:14 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

_namida_ pisze:Jakiś pan go wziął (Rudego) do siebie na tymczasa, a łapała chyba pani Anita.

najwcześniej w poniedziałek. Chyba, żeby Edit_f jechała tam wcześniej

Tweety

Post » Czw gru 09, 2010 22:15 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

BarbAnn pisze:
mjs pisze: BarbAnn kazała mu powiedzieć "cheeese" 8)

a nie
złapac minę kota na sekundę przed kichnięciem-bezcenne

Potwierdzam,
Madama kicha :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw gru 09, 2010 22:23 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Tweety pisze:
_namida_ pisze:Jakiś pan go wziął (Rudego) do siebie na tymczasa, a łapała chyba pani Anita.

najwcześniej w poniedziałek. Chyba, żeby Edit_f jechała tam wcześniej

Jakoś mi się strasznie nie spieszy ;)
Czekam zatem na tel., z tym że w pn. wracam dopiero o 20 do domu, we wt. o 19.

_namida_

Post » Czw gru 09, 2010 22:25 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Dexter już w DS.

Do mnie przyjechało rodzeństwo L: Leon i Lena od Edytyl.

A, Amelka Ostródzka nie szuka domu. Bo już ma. Sama sobie wybrała. Mnie i lutrę.

Gwoli ścisłości, ja i lutra to to samo domostwo, więc proszę o połączenie jako jedno DT.

Aga, w wolnej chwili (heh) wprowadź, proszę, zmiany w pierwszym poście. Dzięki.

Ogłaszarkom kochanym bardzo dziękuję za ogłoszenia dla Debry i Dextera. Szybko i skutecznie. :D
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Czw gru 09, 2010 22:29 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

a ja się tak dzisiaj siedziałam i zastanawiałam, ze spanikowaną zuzanną na kolanach - jakie są plany co do tej koteczki? bo siedzenie na klatce w izolatce zdecydowanie jej nie służy... choć nie wiem, co by jej służyło, strachulcowi :(

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw gru 09, 2010 22:31 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Rudy spod mojego bloku został przygarnięty przez Zwierzęta Krakowa, zanim zdążyłam się zorientować.
Proszę mi coś przydzielić wedle pilności przypadków. :ok:
Edit_f, może te Twoje?

w hotelu w iwanowicach są dwa dwumiesięczne kocurki, które wczoraj zabrałam matce.. i trójka - rodzeństwo, mają ok. sześć/siedem miesięcy.. i wszystkie generują koszty.. i wszystkie potrzebują człowieka.. ciężko powiedzieć, które bardziej..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw gru 09, 2010 22:37 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Kocuria pisze:a ja się tak dzisiaj siedziałam i zastanawiałam, ze spanikowaną zuzanną na kolanach - jakie są plany co do tej koteczki? bo siedzenie na klatce w izolatce zdecydowanie jej nie służy... choć nie wiem, co by jej służyło, strachulcowi :(

Na Kocimskiej jest RC Calm Klarci i Stefcia. One będą wypuszczone, ale prosze dawać im Calm. Dla Zuzanki też wystarczy, może się trochę uspokoi.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw gru 09, 2010 22:42 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

kochani, a tutaj tak świątecznie już.
Jest i Niko i Kasia i Norah i Leon, którego nie odważyłam się ubrać :P
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

[poprzednia][następna]